Fluturasi de martie-aprilie 2011 (125)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Da se acorda la toata lumea pt ca e stipulat in contractull colectiv de munca la nivel national . Deci la fiecare nastere ai dreptul de la job sa iei un salariu mediu brut. Trebuie sa duci o cerere si copie a certif de nastere si a buletinului.Incearca si la bb1 poate iti dau totusi chiar daca mai tarziu ![]() mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 36+AMR 3 saptamani!!! |
asta in caz ca nu e stipulat altceva in contractul colectiv la nivelul firmei, cum a fost in cazul meu.... si altele ....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
in sapt 35!!! 
AllyLaur spune:
Viss, eu am inteles ca nu este bine deloc sa te fortezi
...pt ca ajuti la o nastere prematura. Sper sa nu gresesc
! Si ceea ce am mai auzit ca prunele sunt cele mai bune in asemenea situatii....asa ca incearca cu prune...cauta pana gasesti si daca nu gasesti incearca cu prune uscate...stiu ca au efect aproape imediat
Un
mare pt voi 3!!
Ally ,
Eduard 29 sapt bebe
bb_yasmi spune:
apropo, viss, poti incerca cu DUPHALAC, din cate stiu e ok in sarcina, e naturist, poate fi luat si cand alaptezi si de bebei nou nascuti.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
in sapt 35!!! 
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui millie Yasmi,Andreea ![]() Am facut programarea la doctor pt.miercurea viitoare, abia astep sa-mi vad bulinuta mica. Vreau sa fac o ciobita de pui ,stie cineva vre-o reteta buna? apoi ma apuc de invatat daca pot, ca vineri am un examen Alina ce faci bun la bucatarie?m Yasmi cum mai e buburuza ,mai tuseste? multa sanatate! mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 27s |
Am facut painica calda si am pus sa fierb carnea pentru un pilaf
, ce mai face Timeea?mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 36+AMR 3 saptamani!!!
AllyLaur spune:
Alina, banuiesc ca este super buna painica ta calda
...poate ma supar si imi cumpar si eu o masina din aceea ce facut paine
. Cum te mai simti?? Naty ce mai face??

Ally ,
Eduard 29 sapt bebe
alina06st spune:
Buna dimineata!
Vai fetelor, cat de urat e afara! Si trebuie sa ies pe la 12 sa depun nista acte pe la gaze...
Eu am dormit cam nasol azi noapte, m-am trezit efectiv din ora in ora pt ca amortesc pe partea pe care dorm si ma trezesc ca sa ma intorc pe partea cealalta. Simt nevoia sa ma ridic sa ma dezmortesc... Noroc ca nu mi se intampla chiar in fiecare noapte. Sper. ![]()
Sa mai citesc si eu din urma.
in sapt 27 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
viss spune:
ally - am uitat sa mentionez ca am incercat sa mentionez si prunele uscate
. le-am incercat si pe alea. este tare , beton, de zici, ca nu pun apa in gura, fructe, ciorba..beau o cana de lapte, si apoi una de compot, si nu simt nici macar o clintire.eu cred ca se face o compresie pe undeva..din cauza capetelor celor 2 ursuleti.dar am sa ma uit pe net de duphalac..
30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

AMR 6 SAPT.
dyadyazuza spune:
buna fetelor.
am venit si noi la raport. de citit va citesc mai tot timpul dar mie prea lene sa mai si scriu pt ca eu intru numai seara si citesc tot odata si cand ajung la final ma doare popoul de la stat atat pe scaun si nu mai am dispozitia necesara pt a scrie. am vazut ca viss se plange de constipatie ,,, nu stiu ce sfat sa ii dau dar eu sunt tare fericita ca nu mai am probleme de genu asta... inainte de a fi insarcinata aveam problema asta dar de cand cu sarcina multumesc lui D ies in fiecare zi chear si de 2-3 ori. uneori chear ma enerveaza cand ma apuca si a 3 oara
am fost ieri la doamna doctor sa vedem daca baietelul nostru a fost cumintel si a ascultat de mami si de tati care l-au rugat sa pape mai mult sa se aseze cu capusoru in jos si sa isi scoata cordonu de dupa gat. si am constatat ca am cel mai ascultator bebelus. la 33 sapt avem 1851g iar mami si tati sunt fff fericiti.
in perioada sarbatorilor luasem 3kg in greutate si ne-a certat dna doctor asa ca in ultimile 2 sapt nu am mai luat decat 500gr
iar acuma ne-a laudat. in total am acumulat 15. mi-as fi dorit sa fie 15 pana la finalu sarcinii dar mai avem inca 2 luni si sper sa nu mai pun mai mult de 3 kg pana la sf
va 

pe toate si le urez bun venit noilor gravidute si sarcina usoara in continuare
28s
cristian cel mai iubit bebelus