Bobocei sept-oct 2008 (323), Bun venit Theo!!!
Raspunsuri - Pagina 19
iriss_04 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui albertje
si pentru igiena zilnica foloseste eventualun gel de corp pt gravide fara sapun sau geluri de bebe ,cat mai natural posibil ,sa reduci iritarea lor . si eu am avut probleme la inceput si propriul lapte mi-a rezolvat cel mai bine problema .e oricum trecator ,in primele saptamani te vei confrunta cu aceasta problema ,apoi vei scapa. mult succes si mameloane sanatoase sa poata fi alaptatul de ambele parti o placere . ![]() |
da,multumesc mult

asta stiu am deja un bebic dar parca zici ca inebunesti cateodata
eu,pt igiena folosesc sapunel de copii nivea baby
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
36+
micutul alexandru
Monyca.C spune:
Iriss eu am folosit ptr iritatie maaaare asa cum descrii si tu.. aveam sange pe sfarcuri aceasta crema, m-a ajutat..incearca si tu..lanolina e f buna in cazuri de genul acesta..http://www.mastershop.ro/crema_cu_lanolina_lansinoh_pentru_tratare_iritatii_san_10_grame_sfx40205.html
de asemenea cum ti-a explicat si o mamica mai devreme, scuze ca nu am retinut..cu propriul laptic...
buricul..lasa-l asa..nu-l da cu absolut nimic..spala-l cu apa si atat..se va usca si va cadea singur..nu este nevoie sa-i dai cu ceva dupa ce a cazut..sfaturle acestea le-am primit si noi aici in spital si au fost super la ambii copii..
luminita2008 spune:
???

Laureta!! Sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se intamplate! muuulti 

nocom, cum e Daria?
iriss, deja ti-au spus fetele cam ce vroiam si eu sa spun, sper ca situatia s-a ameliorat. e bine totusi ca e fomist
.
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Mimihoo spune:
albertje, bine ai venit! sa-ti traiasca minunile, sa fie sanatoase!
Paula, cum mai esti?
claudinna spune:
salutare!!
Iriss, felicitari!!! sa-ti traiasca!!
Claudia, noi avem o bicicleta- tricicleta fara pedale. adica asa http://www.puimic.ro/produse/vehicule-fara-pedale/moto.htm
deci in spate are 2 roti f apropiate, astfel ca nu e departe de bicicleta, dar nu e nici ca a voastra. R merge pe ea de anul trecut din aprilie, timp in care a cazut de vreo 2-3 ori la inceput, insa cam din vara zboara. nu are nicio treaba daca e vale, deal, teren accidentat, drumul plin de oameni...isi face vant, ridica picioarele si go!
cam are mania vitezei...
Nocom, felicitari pt Matei!! sa ne arati si noua reclama!!!
iriss_04 spune:
claudinna
e frumoasa tricicleta
luminita2008
da,e f papacios,,,sta numai cu tzitzi in gura,sper sa am lapte
ca la andrei nu lua nimik in greutate si la 2 luni l-am bagat pe supliment
Monyca.C
multumesc mult
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
36+
micutul alexandru
bitza2008 spune:
Salutare!Nu stiu daca va amintiti de mine/noi....Anyway,am intrat sa va urez o primavara frumoasa,cu multe multe bucurii!

De fapt,sper sa vina odata primavara!

luminita2008 spune:
bitzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, cum sa te uitam???
ne e dor de tine, mai treci pe la noi, spune-ne ce mai face nazdravanul!!

angelynna82 spune:
hello,
Laureta
, numai bine si sanatate
Bitza chiar intrebau fetele de tine zilele trecute! Sper ca sunteti bine 
eu inca nu gasesc nimic de munca...Crina se acomodeaza greu cu gradinita... in ultimele zile nu vrea sa doarma/pape la gradi...vine acasa super maraita...ieri a adormit la 19.00
ClaudiaH spune:
Albertje, oau! 4 limbi? Sa inteleg ca tu nu le vorbesti copiilor in romana? Cum va costumati de Carnaval?
Lumi, cum le mai merge baietilor?
Angelynna, rabdare ca vine si jobul. Acusica.
Claudinna, super bicla! Are si roata din fata mai lata iar pe spate doua deci copilul se simte in siguranta. Lucia merge acum pe a ei foarte bine, isi tine binisor echilibrul insa avem o problema: nu stie sa franeze cand prinde viteza mare. Ar trebui sa puna piciorul usor usor pe pamant si prin frecarea talpilor ar frana insa ea incearca sa puna pur si simplu de-o data piciorul si atunci se dezechilibreaza. Mi-a tras ieri o cazatura... Culmea e ca Stefan a stiut dintotdeauna sa franeze, n-am avut niciodata problema asta. Inca o dovada ca fratii pot fi foarte diferiti.