Bobocei sept-oct 2008 (323), Bun venit Theo!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Madius13 bine ai venit printre noi! Abia asteptam sa te cunoastem. Spune-ne cate ceva despre tine si puiul/puiuta ta. Dupa cum vezi, acum ca ne-au crescut copilasii nici noi nu suntem f active pe forum, dar incercam sa pastram comunicarea.....

Daca ai vre-o problema de lamurit sau pur si simplu vrei sa ne povestesti despre experientele tale, i binevenita!

Cat despre FB, exista acolo "Clubul mamicilor" la care poti adera, sunt mamici de bebei nu numai de varsta alor nostri, de la nn pana la citiva anisori. Se discuta mult mai activ despre problemele puilor se dau sfaturi sau sugestii in timp real.....

Zi faina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Neatza!

Andy_galro, Miruna, Babytza
nocom multumim pt cafea,,,da,vreau motzate deja am emotii parca ieri nasteam pe anduca si ce vedeta ma simteam cand ati postat motzatele
angelynna82:te rog nu-ti pierde speranta inca nu a aparut job-ul potrivit pt tine,,,cand nasc te anunt si eu am nr tau
ClaudiaH,luminita2008

noi suntem bine,,,eu tr sa stau f cuminte ca doctora e in concediu pana duminica

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)
36+micutul alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

iriss pai atunci si motzatele stau la naftalina pana duminica!!! Pana vine dr din concediu nu primesti nimic!!! ca nu cumva sa-ti vina vre-o idee... Of, Doamne, cate emotii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello,

Madius13 bine ai venit la noi!

Nocom multam de cafea, eu mi-s mai lacoma si mai beau inca una , nu de alta dar am servit somn abia la 03.00...

Super tare Daria, icei la copilasi. Nu am cu ce sa te ajut in privinta scolii

Lumi

Iriss , sa mai stea micutul in burtica inca putin.

va pup, ma duc sa "cant" la masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Nocom, da e o faza tare haioasa si la noi. Si Lucia vine cu niste replici de ne da pe toti pe spate. Azi am dat drumul la tv si vorbeam singura cu voce tare: "ia sa vedem cine ce medalie la ski a mai luat" la care Lucia vine si zice: "Stefan stie sa faca ski, el trebuie sa ia o medalie" sau vine la mine cu o mina de om dezarmat: "mama, bebelusul asta prostut a varsat din nou mancarea pe aragaz, vino sa vezi!" (se juca la bucataria ei si chipurile bebelusul pe care ea il hranea cu lingurita daduse cu piciorul si-i rasturnase oala cu mancare ce tocmai fierbea pe plita). Cred ca pur si simplu inregistreaza de la noi ce aud si imita comportamentele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Claudia, imi pare rau ca a trebuit sa stati in spital. Eu stiu o metoda de hidratare a colonului foarte buna dar nu stiu cat de mult ii place unui copil. O frunza de varza proaspata pe stomacul gol dimineata. Dupa 2-3 zile i se va hidrata si va fi foarte usoara iesirea.

Ange, nu dispera! Sofia a avut si am tratat-o cu crema Triderm, 5 zile pusa cu betisorul de urechi in fiecare nara.
Cu giardia, dupa 2,5 luni de tinctura de propolis nu a mai avut nimic. 1 pic/ kg corp. Eu ii puneam 10 picaturi in lapte seara. Tinctura e facuta de mama cu propolis de la cineva cunoscut si alcool de 90 grd.

Sanatate multa la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Salutare,

Mimihoo . I-am cumparat Giardinophit: tinctura din plante...ii pun 1ml diluat in putina apa dimineata pe stomacul gol.

In ideea ca mergem luni la recoltare, adun probe cu kk, la a doua proba am vazut ceva ciudat...ca un "ou"...este la a 2 tura de tinctura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Multumesc de raspunsuri!

Mimihoo, da, e problematica asta cu varza, nu o vad pe Lucia reusind asa ceva.POt sa-i pun o bucata din frunza de varza in sandwich, da' sa manance o frunza intreaga pe stomacul gol... sunt sceptica.
Nocom, ce-i ala debridat? Care-i substanta activa?
Angelynna, lasa ca o giardia nu-i un capat de lume. Erau vremuri cand era normal ca un copil sa aiba viermi. Si au crescut si generatiile alea, ba parca erau mai vanjoase decat cresc vlastarele zilelor noastre.
Claudinna, parca voi avuseserati o faza cu vorbit urat, cum ati scapat de ea? Ca eu cu Stefan nu am avut problema asta insa vad ca Lucia are o faza in care totu-i de "cacat", pur si simplu adauga cuvantul la orice substantiv: "asta-i o maimuta-cacat, asta-i un scaun-cacat" etc. Nu face asta in romana ci in germana ceea ce ma face sa cred ca a auzit asta la ceva copii. Pana acum am ignorat-o asa cum fac de obicei cand vorbeste in germana insa ma tem sa nu capete amploare. La voi a mers faza asta cu ignoratul?

In rest... Lucia invata sa mearga pe bicicleta fara pedale si pot spune ca merge foarte bine. Stefan creste si incepe sa aiba tot felul de idei; ultima ar fi ca nu vrea sa se tunda, zice ca lui ii place parul lui si ca o sa-mi spuna el cand sa-l tund. Eu l-as fi tuns caci dureaza un secol pana se usuca dupa ce iese de la cursul de inot dar nu vrea. Deocamdata l-am lasat in pace. Ifose de baiat care creste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Claudia, R invatase se injure, pe la un an si 10 luni, parca...si a mers f bine cu ingoratul. in timp a renuntat. efectiv nu schitam niciun gest...ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, ca sa nu-i intarim comportamentul respectiv

si R are bici fara pedale de aproape un an. e mare nebunie cu ea...am avut-o si in casa, s-a plimbat si prin zapada...a facut toti banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

neatza ,

ne primitzi si pe noi in casutza voastra? fetita mea e nascuta tot in sept 2008 .

Mergi la inceput