Buna !
Am 35 ani si de ceva vreme cu cateva zile inainte de menstruatie ma convrunt cu aceasta problema.
Sa va explic mai bine poate a trecut cineva prin aceasta stare si ma lamureste si pe mine ,pana ajung la medic.
Am senzatia ca imi ingheata mainile si picioarele desi sunt invelita si in casa e cald ,apoi ma ia cu frisoane si clantan din dinti,fara sa ma pot oprii.Mi se intampla o data pe luna chestia asta.
Sa fie oare una dintre senzatiile care preced menopauza,in conditiile in care menstruatia mi-a venit la 15 ani,iar mama mea a intrat la menopauza la 45 ani?
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Buna ! Am 35 ani si de ceva vreme cu cateva zile inainte de menstruatie ma convrunt cu aceasta problema. Sa va explic mai bine poate a trecut cineva prin aceasta stare si ma lamureste si pe mine ,pana ajung la medic. Am senzatia ca imi ingheata mainile si picioarele desi sunt invelita si in casa e cald ,apoi ma ia cu frisoane si clantan din dinti,fara sa ma pot oprii.Mi se intampla o data pe luna chestia asta. Sa fie oare una dintre senzatiile care preced menopauza,in conditiile in care menstruatia mi-a venit la 15 ani,iar mama mea a intrat la menopauza la 45 ani? |