Puiuti de Randunici 2008! (475)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani, Ali! Si, imi cer scuze ca n-am apucat sa le felicit pe Cristina, Clodute, Maia. Cu intarziere va spunem si noi "La multi ani cu sanatate!"

MIha, imi place cum gandesti, o sa ai numai de castigat daca simti/gandesti asa! Ma bucur mult si sper sa fiti bine cu totii!

Stela, multumesc pt imbratisare (imi pare rau ca ai dureri!) si va multumesc tuturor pt sfaturi! Deja am inceput sa le pun in aplicare si vad ca David e mai intelegator putin. Nu-l mai cert, il imbratisez chiar daca face boacane ca sa ne atraga atentia, parca a inceput s-o accepte mai bine pe bona si lucrurile, sper eu, vor intra in normal...atat cat se poate. Ce ti-e si cu psihologia copilului! Il vad clar cum arunca masina si o loveste de pereti si se uita la mine asteptand sa-l cert ca sa planga apoi si sa se urce in bratele mele... Daca nu-l cert si ii spun ca se strica si s-o aduca la mine s-o repar ii trece repede. Iris a avut vreo 2 nopti mai grele... Ups, vroiam sa spun Iris si cu mine, ca nu doarme ea, nu dorm nici eu. Oboseala simt ca ma prinde usor-usor... poate in week-end mergem la mama si reusesc sa dorm si eu cu david vreo 2 ore...

Gecko, imi place ce mi-ai scris, sunt de acord cu tine, la fel cu Deea si Cristina, Ariel si celelalte fete... Multumesc!

Nu mai pot sa scriu, dar am citit tot... Luny, bine ca e ok Muful... Bitza, iti doresc putere sa rezisti, stiu ca nu e usor, dar va fi bine!

Nico, am vazut filmuletul cu baietii tai, mari cantareti o sa ai tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Zoze ..Laura Cojocaru..are cabinet pe Popa Sapca, inspre Amandina.
Pup fetele..azi am avut mult de lucru la servici..mama lui de POSDRU .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeapui
...mama lui de POSDRU .

stiu cum e!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

saliu... suntem bine si noi,multumim ca v-ati gandit la noi! am dormit si eu putin, ca diseara iar la trebi..
miha da frau liber trairilor, fa ceea ce simti ca trebuie sa faci, nu e nimic gresit, nu tine nimic in tine, ca te va macina in timp! nu cred ca cineva intreg la minte ar putea spune ca ar trebui sa reactionezi intr-un fel sau altul, ficare om are propriile lui trairi... nu conteaza nimic, decat voi 3 si.. viitorul vostru, asa cum il veti dori, nu exista limite!ma inseninez tare mult cand vad ca ai curajul sa simti si sa vorbesti despre o alta sarcina in viitor, imi dai si mie putere, te felicit si te admir!
clau ce m-ai amuzat cu vioziunea ta despre o casa mai mare, f tare!.. eu una, nu mai sper..nu stiu cum si in ce conditii ne-ar putea lovi in cap norocul..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

apropo, zoze, deea, zilele trecute am depus si un proiect scris pentru Craiova. daca iese vin eu de consultant pe el ca sa va vizitez

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny
...nu e nimic gresit...

luny... cat e de adevarat!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, cum sa nu speri la o casa mai mare?? Nu stim ce ne rezerva viata, ce vremuri vin , eu asa gandesc , nici noi nu avem loc in apartament, suntem 4 persoane in 2 camere dar stiu (ma rog , sper, visez) ca asta este temporar, in 2-3 ani o sa fiu intr-un apartament mult mai mare sau chiar o casuta, de ce nu? Desi acum situatia este la fel de neagra....asta nu ma face totusi sa nu sper in ceva bun. Asa ca , fruntea sus, vei avea o casuta asa cum iti doresti...doar ca nu maine, poimaine , ci in ceva timp! Si atunci o sa-ti aduci aminte de discutiile astea! Si o sa-ti spun: ti-am zis eu???
Cum e Muffy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

apropo, zoze, deea, zilele trecute am depus si un proiect scris pentru Craiova. daca iese vin eu de consultant pe el ca sa va vizitez

Hehee!Am un pat liber!!

Citat:
citat din mesajul lui deeapui
Zoze ..Laura Cojocaru..are cabinet pe Popa Sapca, inspre Amandina

Sarutmana! Selfterapia,se pare ca nu mai are efect

craca

Edit:Am descarcat si eu POS DRU sa vaz despre ce e vorbaM-ati incurcat de tot,dar daca tot m-am apucat de citit..

Mergi la inceput

ce-ai descarcat mai, zoze, draga
POSDRU is unii dintre aia cu finantarile europene (organism intermediar al banilor europeni ce tine de Ministerul Muncii), adica o institutie

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau e bine Muf, Slava Cerului!!
PS: sa te auda DD si sa ajungi sa-mi spui 'ti-am zis eu!':))))
tocmai mi-am luat papara de la tata, mai devreme de la mama, ca au aflat... din terte parti si nu de la mine, eu n-am vrut sa-i mai sperii...
in rest, stiti ca povesteam eu ca Muf e pasionat tare de Baby Einstein, in continuare.. a avut filmulete preferate, descoperite de-a lungul timpului, si numa p-alea le vroia.. acum, de vreo 2 saptamani, a descoperit First Instruments si e cevaaaa, l-ar vedea de 10 ori pe zi daca ar lasat.. i-a mai trecut cu Cars, de Wall-E a uitat, a avut o perioada cu Pingu pe youtoube, acum a revenit la BE si spune ca vrea 'o chitarrrra si o toprrreta'
sambata speeeer sa ajungem la demo FTK, sa nu se mai intample nimic, am anulat deja de vreo 3 ori...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput