Puiuti de Randunici 2008! (475)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 11
Nicoleta spune:
Prietena mea are 38 de sapt si vrea sa nasca mai repede. Din cateva motive... Ce poate face? Ulei de ricin, clisma, baie fierbinte, muls... SI mai ce?
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
luny spune:
ariel am inteles ce povestesti, cred ca ai dreptate cu scoala W, din pacate, traim in Ro, si se poate intampla orice, si-mi pare rau sa citesc ca programa W. nu e aplicata cum trebuie, dar nici nu ma mir...
in rest, imi imaginez greutatile, dilemele tale
.. sunt convinsa ca intr-o zi o sa fie toate in ordine
...la fel sper si pt noi, macar un hol sa fie (nu am deloc!!), am aceeasi senzatie apasatoare, de lipsa de spatiu, parca imi cad peretii in cap, nu mai am loc sa-mi pun lucrurile, mai ales ca se vor inmulti odata cu cresterea copilului
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
nico, sex!!
iar daca bea ulei de ricin, garantata e si mutarea pe closet, fara nicio clisma, timp de cateva ore!
imi amintesc ca ieri, le-am aplicat pe toate![]()
Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Multumesc, ii transmit absolut tot! Ea a zis ca simte o tensiune ca la menstruatie... ca i-a aparut laptele de ceva vreme...
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
luny spune:
am tras o spaima sora cu moartea... Matei facea kk pe wc, si nu lasa pe nimeni sa stea cu el in baie.. l-a lasat ta-su singur, si dupa cateva minute, in care il auzeam cum dezbatea ceva acolo, il auzim urland
.. nu va zic cum am sarit, l-am gasit cu o sticla de solutie anti-mucegai in mana,pe baza de clor, d-aia cu fas, isi fasaise in fata, era rosu, se freca la ochi si urla
... l-am pus repede la chiuveta, am dat cu o tona de apa pe el, pe fata, in gura, i s-a facut greata si a dat sa vomite de cateva ori, se ineca.Nu-mi dadeam seama daca a ajuns in gura, daca a inghitit.. mi-am amintit de nr de la Toxapel, am sunat si le-am povestit, le-am citit ingredientele si au spus sa venim la camera de garda la GA.. l-au vazut la ORL, e ok
nu a apucat, se pare, sa inghita, sau a fost prea mica respectiva cantitate, dintr-un singur fas d-ala.. apoi am fost la spitalul de ochi, avea ochiul stang putin umflat si rosu, l-au spalat, s-au uitat la el si e ok
am murit si am inviat, si eu si ta-su
, care a umblat cu rahatul ala acum ceva timp si nu l-a mai pus pe 'off'... si astea erau ascunse undeva in spatele toaletei, nici nu stiu cum s-a sucit el pe wc fiind, sa ia recipientul asta de acolo, cert e ca le vom muta pe toate, clar... nu stim unde, loc n-avem nicaieri pt asa ceva, dulapuri cu cheie nu am, habar n-am dar maine dispare tot din baie, invatatura de minte..
asa ca-s praf la munca acum, tre sa ma calmez si sa ma apuc de treaba..
Iubirea mea,
CristinaGoji spune:
Doamne Luny prin ce-ati putut trece! Mi s-a zburlit parul pe mine cand am citit!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
bitza037 spune:
Luny, vreau sa-ti zic neaparat doua vorbe, ca sunt obosita si maine ma trezesc devreme"
eu vad lcururile asa:stiu ce zici ca apartamentul este mic, ca si noi am stat inainte tot intr-unul asa mic, bine, nu aveam copil,
dar, eu zic sa te bucuri din tot sufletul ca este al tau ca vezi ce greu este sa ai locusorul tau fara alte persoane pe cap(mama, tata, socrii, etc....)
iar in privinta lipsei spatiului pentru dulapuri , poti sa folosesti orice coltisor sau spatiu in care se pot suspenda dulapuri, sau face pe comanda.....
eu deaspura la masina de spalat am pus niste rafturi metalice albe in care am urcat absolut orice solutie , am facut asta inainte sa se nasca Antonia(bine sa nu intelegi ca acum vreau sa-ti fac teorie)paraca tu ai masina in bucatarie, dar nu conteaza asta poti sa inadrezi wc-ul cu un dupola suspendat care are porelungiri pe ambele parti pana jos la podea.....chiar si de dimensiuni mici, poate sa inapa macar o sticla de lenor, vanish ,etc......daca nu intelegi cum zic sa-mi zici ca-ti fac un desen, cumva...asa poti sa faci si in sufragerie sa incadrezi locul unde a fost usa probabil tot cu un dulap de genul asta(facute pe comanda)pe balcon la fel toata partea de sus poate sa fie plina cu dulapuri suspendate....acum zic si eu ,tu faci cum stii mai bine
scuze , dar nu mai recitesc ca mi se inchid ochii, bine ca este Matei bine, ma duc sa ma culc ca maine ma trezesc devreme sa plecam la gradi......am o inima cat un purice
Nicoleta spune:
Uuuuf, Luny, mi s-a incretit pielea pe mine! Bine ca este ok acum!
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
luny spune:
e bine.. a adirmit pe drum in masina, nici nu a simtit cand l-a muatat ta-su in pat, l-a si schimbat.. asta dupa ce sarise somnul de pranz azi
bitza in baie nu am cum si unde sa mai fac niciun raftulet, e ff mica, spatiul liber dintre cada, chiuveta, wc este de juma de metru (dar cine are cada mare, pe colt?
mdea, asa a gandit casa Liviu, ca de burlac sau cel mult, cuplu pus pe prostii
, faza cu copilul nu fusese luata deloc in calcul cand a amenajat casa asta! si vorba ta, a fost fantastic de misto, cand nu aveam Muful, iubeam fiecare coltisor al casutei, era suficient pt noi 2!)... de-asupra wc-ului e o polita firava rau, de sticla, unde-mi tin ceva farduri, nu suporta greutate.. am dulap mic sub chiuveta, nu incap sticle d-astea acolo, decat max 2-3, culcate, e deja plin-ochi, la fel si cel de pe perete, e mic, abia intra farduri si chestii mici d-ale mele,tot din cauza spatiului nu am putut monta unul mai lat/mare, ca dadeam cu capul in el
.. ne-am tot gandit si noi pe unde sa mai punem dulapuri, crede-ma, insa si asa parca e prea aglomerata casa si o simt in caraca... o sa le punem intr-un sifonier, sus undeva. A, balconul meu are o latime de un metru, nu am unde si cum sa fac rafturi..![]()
Iubirea mea,