Am un contract pentru pensie,incheiat la casa de pensii(sect.3, am fost si am platit pana acum in anii trecuti,in cladirea aceea mare din Vitan, acolo unde-i sediul central din ce stiu), dar acum nefiind in tara am trimis pe cineva acolo la caserie sa-mi plateasca si mie contributia si mi-a zis ca n-a reusit, ca si-au schimbat sediul si ca n-a reusit sa afle unde s-a mutat.
Stiti ceva s-au mutat sau n-a stiut el ce sa intrebe pe acolo?
Stiu ca era treaba usoara, de obicei mergeam direct la orice caserie si plateam, acum doar n-o fi mutat caseriile de acolo
Pe situl lor http://www.cpmb.rdsnet.ro/ nu vad niciun anunt,daca stiti ceva va rog sa-mi scrieti si mie, trebuie sa platesc cotizatia pana la sfarsitul lunii.
Multumesc.
Nu stie nimeni? Am auzit ca cei de la asigurarile de santate s-au mutat(ei aveau sediul tot acolo?) si ca pensiile au ramas tot acolo, de fapt mi s-ar parea aiurea sa se mute ca ala e sediul lor central.
Revin tot eu cu precizarea(poate mai intereseaza pe cineva) ca NU s-au mutat cei de la Casa de pensii ci cei de la sanatate, s-au mutat aici:
1.Sediul Floreasca (Str. Sergent Matei N. Dumitru nr. 1-3, Sector 2, Bucuresti
2.Sediul Titeica (Str. Gheorghe Titeica, nr. 142, sector 2, Bucuresti.