contract casa de pensii, unde platesc contrib.?

contract casa de pensii, unde platesc contrib.? | Autor: Christel

Link direct la acest mesaj

Am un contract pentru pensie,incheiat la casa de pensii(sect.3, am fost si am platit pana acum in anii trecuti,in cladirea aceea mare din Vitan, acolo unde-i sediul central din ce stiu), dar acum nefiind in tara am trimis pe cineva acolo la caserie sa-mi plateasca si mie contributia si mi-a zis ca n-a reusit, ca si-au schimbat sediul si ca n-a reusit sa afle unde s-a mutat.

Stiti ceva s-au mutat sau n-a stiut el ce sa intrebe pe acolo?
Stiu ca era treaba usoara, de obicei mergeam direct la orice caserie si plateam, acum doar n-o fi mutat caseriile de acolo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Pe situl lor http://www.cpmb.rdsnet.ro/ nu vad niciun anunt,daca stiti ceva va rog sa-mi scrieti si mie, trebuie sa platesc cotizatia pana la sfarsitul lunii.

Multumesc.

Mergi la inceput

Nu stie nimeni? Am auzit ca cei de la asigurarile de santate s-au mutat(ei aveau sediul tot acolo?) si ca pensiile au ramas tot acolo, de fapt mi s-ar parea aiurea sa se mute ca ala e sediul lor central.

Mergi la inceput

Revin tot eu cu precizarea(poate mai intereseaza pe cineva) ca NU s-au mutat cei de la Casa de pensii ci cei de la sanatate, s-au mutat aici:
1.Sediul Floreasca (Str. Sergent Matei N. Dumitru nr. 1-3, Sector 2, Bucuresti
2.Sediul Titeica (Str. Gheorghe Titeica, nr. 142, sector 2, Bucuresti.

Mergi la inceput