Aradence DC - (158)
Raspunsuri - Pagina 8
X-ray spune:
noi stiam numai 4-5 familii(cel putin eu ;al meu pana la urma sub o forma sau alta ii stia pe toti) dar pana la urma a fost super.adica toata lumea era pe aceeasi lungime de unda ski, copii, chestii de genul.sotul meu nu a schiat i s-a recomandat sa stea un an pe tusa.de la anul isi ia monitor sa invete calumea.defapt si eu imi voi lua monitor vreau sa trec pe alea rosii.m-am saturat de astea albastre.oricum atmosfera a fost super,hotelul ireprosabil si pretul excelent.cei care ne-au recomandat locatia merg de zece ani,asa au obtinut pe tot grupul un pret foarte bun in perioada asta pana in 15 ianuarie.altfel nici nu ne apropiam ,e destul de scump.dar cel mai mult m-am bucurat de eli a fost sanatoasa si era ca in cantonament dimineata ski,dupa somn piscina,seara loc de joaca.a venit rupta de oboseala am si facut drumul de intoarcere dintr-o bucata a dormit la greu.
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
X-ray spune:
defapt e kevin vecinul,colegul de gradinita si marea iubire.
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
gabitzica spune:
Citat: |
defapt e kevin vecinul,colegul de gradinita si marea iubire. |
Am crezut ca e baietelul Milenei
alinamoro spune:
La multi ani Ducky!
La multi ani Niko!
La multi ani Miha!
Sa fiti fericite si sa vi se implineasca toate dorintele!
X-ray, mersi de info si sfaturi, mi-am notat medicamentele.
Parca azi a inceput sa se imbunatateasca starea Adelinei, tuseste mai rar si nu-i tusea aia chinuitoare. Speram sa mearga spre bine.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Alina, am vazut pozele din concediu (si nu numai), sunt superbe!
Mi-am amintit acum ca ne-ai povestit de Eli ce se chinuia cu tusea si ca ai fost la sotia lui Geanta. E tipa care lucreaza cu el la cabinet?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ducky spune:
Buna fetelor
Intru si eu sa va multumesc pentru urari, mesaje etc.
De o luna de cand am inceput serviciul ajung noaptea acasa, abia apuc sa mai staud e vorba cu Glad, incerc sa fac fata la facut mancare, curatenie etc. In timp ce sunt la servici n-am net, nu pot vorbi la telefon si sunt rupta de tot si de toate. Iar cand vine weekendul abia astept sa am timp de dereticat prin casa si de dormit normal. Vineri trebuia sa-mi dau o parte din examenele pentru master si...surpriza, nu am putut pleca 2 ore de la servici pentru asta . Daca tot am stat la lucru, ca asa a fost sa fie, ma gandeam ca macar ajung la timp la petrecerea finutei mele (care ieri a implinit un anisor si am fost sa-i tai motul etc). Am ajuns pe fuga, direct de la servici, la 6 si ceva (fiindca m-am enervat si am lasat balta totul, altfel cine stie cand ieseam de la munci), ultimii dintre invitati .
Azi a fost liniste, prea liniste decat mi-as fi dorit. Am visat la un chef, ceva dar nu s-au potrivit lucrurile. Am fost tot pe drumuri. sa fac cumparaturi, sa imi vad fata (pe care am lasat-o la mama ca Glad e bocna din nou), sa ajut niste cunostinte cu bebe mic de tot etc. Singurul lucru fain pe ziua de azi au fost mesajele de la voi si somnul de dupa-masa pe care am apucat sa-l fac intre doua ture de rufe si curatenie.
Inca o data, multumesc pentru urari si mesaje si sa aveti o duminica superba !!!
cristiana70 spune:
In primul rand doresc sarbatoritelor de azi multi ani in sanatate si multa, multa fericire alaturi de familiile lor!
La multi ami DUCKY!
La multi ani MIHA!
La multi ani NIKO!
ALINA, ma bucur sa citesc ca Adelina e mai bine, la fel si pentru pruncii ADEI, Iulia si Vlad. M-am necajit sa vad ca sunt atatia copii bolnavi, si David a tras din nou lozul cu muci dar cred ca asta face parte din meniul obligatoriu al primului an de gradinita. In rest e vesel, alearga si face pozne toata ziua, azi a facut impreuna cu tanti un om mare de zapada in curte, am facut si poze dar mi s-a stricat (cred ca definitiv )cablul de descarcare al camerei, ros acum multi ani de cainele meu drag si reparat atunci de cineva.
Ma bag la nani, maine sunt libera asa ca intre un aspirator si o friptura intru sa vad daca sunteti bine si ce program aveti.
cristiana70 spune:
Buna dimineata la toata lumea, dau o cafea la toata lumea, fiecaruia dupa gust! Noi ne-am trezit de vreo ora si ceva si dupa ce am lenevit care pe unde am sa incep sa fac un pic de randuiala care se cere dupa o saptamana de munca. Omul nostru de zapada rezista cu bine afara dar nu am reusit sa descarc pozele, poate sa-mi spuna cineva unde gasesc un descarcator de memorii la pret decent? Cred ca cablul si-a dat obstescul sfarsit .
David e tot cu muci si un pic de caraiala, am reinceput sa-i dau Aerius 3 ml pe zi, in rest nu vad sa aiba alte probleme in afara congestiei care il chinuie. Si eu m-am trezit cam tot asa, bine macar ca senzatia accea de frig de acum cateva seri nu s-a concretizat in vreo raceala, am multe de facut si nu pot sa ma imbolnavesc.
Ma duc sa ma arunc in trening si sa purced la cruciada de adunat jucarii si haine de peste tot, intru mai tarziu sa vad ce faceti voi.
cristinacsa spune:
La multi ani, Ducky!
La multi ani, Miha!
La multi ani, Nico!
Sa fiti fericite alaturi de cei dragi!
Ma bucur ca bolnavirii sunt mai bine...
Cristina si gemenele
monica70 spune:
Buna dimineata vin si eu la o cafea.
Ma bucur si eu ca-i mai bine si Adelina!
X-RAY superbe pozele si n-am apucat sa rasfoiesc decat ultimele doua albume,dar recuperez eu ca si pozele lui Gabi la am rastanta inca Pacat ca nu intri mai des sa ne mai povestesti de Eli si nu numai.
Noi am fost la bazin ieri si mergem si astazi.E fain ca in we nu-s mai mult de 5-6 persoane in bazin,cel putin la ora la care mergem noi,adica pe la amiaza.Diana face progrese asa,a prins curaj si deja inoata singura 2-3 m de la margine pana la mine,sau invers ,ba bras,ba crawl,ba combinat . Atat ca oboseste repede.Nici nu prea mai vrea cu aripioarele,nici cu pluta,asa ca e mai nasol de mine ca nu prea pot inota linistita,trebuie sa fiu cu ochii pe ea.Degeaba ii zic sa stea locului pana bag io o tura,ca ea intre timp baga scufundari si se balaceaste aiurea singurica pe-acolo,nu ma asculta sa se tina de pluta sau de margine Ieri am ajuns sa ma rog de ea sa isi puna aripioarele sa inotam impreuna linistite (mai ales io ) Bras inoata f.bine cu aripioarele,e si mai usor si asta am invatat-o io asta vara.Eu m-as musltumi sa invete si doar atat ca stil crawl si pt. mine e ff obositor,e prea atletic.Si cum si Diana e departe de a fi atletica ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI