Aradence DC - (158)
Raspunsuri - Pagina 5
Claudelu spune:
Multa sanatate bolnaviorilor!
Alina, unde lucreaza Calin? acum aud prima oara ca are job cu program fix
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
anca16 spune:
Hop si eu putin printre voi
Multa sanatate puiutilor bolnavi si sa se faca bine cat mai repede.
Noi suntem bine din punctul asta de vedere, deocamdata am pacalit raceala. Ne tot chinuim cu dintii...cred. A mai iesit unul jos, dar de linistit tot nu s-a linistit. In sfarsit, trece si asta..si vin altele.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
adablackcat spune:
Neata! Haideti la cafea!
Si eu votez in continuare si pe Ducky si pe Cristina. Trag speranta ca la final se va putea vedea frauda si vor castiga cei care trebuie.
Alina, imi pare rau de Ade. Si Vlad era rosu tare in obraji si cand nu avea febra. Dar la el doctorita a zis ca nu e nimic la plamani, doar la Iulia. Dar eu zic ca amandoi sunt la fel. De la antibioticul asta asa dorm... Nu se mai satura de somn. Aaaa...scuze ca din cauza noastra aseara ti-a tot respins apelul Rodi. A zis ca nu-ti raspunde, te suna ea dupa ce plecam ca va intindeti juma de ora la povesti.
Azi cred ca le scoate branulele si o sun pe doctorita sa-i consulte din nou si sa continuam pe antibiotic oral. Vlad nu are probleme, dar pe Iulia o doare rau mana cand ii face antibioticul.
Multumim si noi mult de urari. Va dorim tuturor sanatate multa!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Wow, trei sarbatorite avem azi! Mar rar asa ceva.
La multi ani Miha! Sa-ti fie viata mereu asa cum ti-o doresti tu alaturi de cei dragi!
La multi ani Niko! Sa ai doar bucurii si impliniri!
La multi ani Ducky! Sa ai atata fericire cat de larga ti-e tie inimia si cat de mult ii ajuti pe ceilalti!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Clau, ti-am trimis PM.
Ada, ii ok, vroiam sa o intreb pe Rodi despre un medicament, am vorbit apoi.
Vezi ca le-ai felicitat cam repede pe cele 3 sarbatorite, azi suntem in 21.
Cum sunt pruncii tai azi?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Nu-i bai, eu eram convinsa ca azi e 22. Las' sa fiu io prima!!!
Copiii sunt mai bine azi. Inca nu le-a scos branulele, le mai face si diseara.
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Adelina nu-i bine...azi n-a putut dormi din cauza tusei. Am vrut sa o culc eu cand am venit de la lucru si nicicum nu putea sa doarma, atipea un pic si se trezea din cauza tusei, s-a chinuit asa vreo jumate de ora, are o tuse obositoare si epuizanta, aveam impresia ca se sufoca. Dupa 2 zile de Cedax (un antibiotic fff (puternic) la ea nu se vede nicio imbunatatire. Macar febra n-a mai facut deloc.
Asa ca n-am mai rezistat si l-am chemat pe dr.Geanta acasa. A zis ca la plamanul stg. se aude urat si e foarte incarcat, la dreptul e ok. Ne-a dat alt antibiotic, Klacid. Asta are un gust nasol amarui. Pe langa ca nu mananca nimic cred ca acum nici asa dupa siropul asta, gustul amarui persista aproape toata ziua.
Pot sa o scot afara daca mergem undeva cu masina, dar sa nu o tin afara si sa nu o duc la gradinita nici saptamana viitoare.
Zicea ca au foarte multe cazuri de pneumonie din asta viralo-bacteriana.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Alina imi pare rau ca e asa bolnava Ade, saracuta de ea. Ii mai dai ceva pe langa antibiotic? Ai stat cu ea acasa zilele astea?
Flavia, daaa are telefon din ala cu tastele cat China, pentru pensionari
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
monica70 spune:
ALINA sa isi revina si Adelina rapid .Nasol rau cu epidemia asta.La Diana la gradi vad ca-s ok,chiar erau si azi toti 27!
ADA ma bucur ca si-au revenit copiii? Dar tu? Iei ceva tratament?
ANCA16 felicitari pentru dintisor!
CRISTIANA sper ca esti mai bine azi,desi cu vremea asta ...
Na cam atat m-a tinut inspiratia ...
Edit ca mi-am amintit: MIHA m-am distrat tare de Vic cu jenatul Si de Adelina + Matia pupaciosul (= love? )
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica Alina imi pare rau ca e asa bolnava Ade, saracuta de ea. Ii mai dai ceva pe langa antibiotic? Ai stat cu ea acasa zilele astea? Flavia, daaa are telefon din ala cu tastele cat China, pentru pensionari www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2 |
Ii mai dau o gramada de siropele. Ii dau Eurespal si Ambroxol pentru tuse, Salbutamol, Biotics. Mi-a dat si Romergan sa-i dau seara daca tuseste urat, nu i-am dat inca. I-am mai dat sirop de muguri de pin, cimbru si patlagina, Nurofen, Tylenol, dar le-am intrupt ca-s prea multe.
Aseara, inainte de culcare i-am dat jumate de fiola (sa bea) dexametazona(corticoid ) ca nu mi-a placut cum respira. A zis dr.-ul sa-i mai dau vreo 2 zile.
Edit ca am uitat: a stat buni (tanti) cu ea si vine si saptamana viitoare (contra cost bineinteles )