Aradence DC - (158)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti gagici.Mersi de complimente cu talentul Dianei.Are ceva dar ar putea mai mult daca n-ar fi ea cam capoasa si daca as avea eu timp si chef sa mai si ocup de ea,sa ii arat.Dar e incapatanata ca uneori n-are chef sa indicatii (nu mai zic de critica),face numai cum vrea ea.
ADA chiar trebuie sa ne intalnim ca Tudor e deja la limita in sacul asta de dormit.Tu in ce zile bantui prin Arad? Imi zici cand vi si eventual fac cumva sa ajung eu dupa ele,daca nu poti tu veni in zona.
Am fost cu Diana la una Codreanu la fizioterapie la policlinica municipala,e de adulti ea mai mult dar nu conteaza.Primul lucru a zis inot - ca toata lumea,pe urma a zis ca pe cum creste si ii cresc si tzatzele n-o sa se mai vada pieptul infundat.Deci cam aceeasi parere ca toata lumea.L-a rugat pe un profesor tanar sa o ia pe Diana sa se ocupe de ea si de luni incepem,de trei ori pe saptamana.Si el a zis tot inot,chiar daca nu de performanta,e suficient si sa se miste cat mai mult in apa.Sa puna masa musculara.Da' cum Diana seamana pe mine si taica-meu grasi tare , o sa puna in graba masa aia musculara pe ea

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Cristiana70!
Iti doresc sanatate, fericire, tot ce-ti doresti tu sa se implineasca.
Hai nu te-ascunde ca trebuie sa dai de baut, sarbatoresti dublu (ziua ta si noul job).

Ada, dr.-ita Marianut are cabinet pe Octavian Goga (strada pe care lucrez eu) la numarul 8. Daca mergi pe str. Horia, o iei a doua la stanga (ii acolo si un sens giratoriu micut) si apoi pe dreapta, dupa cateva case. Nu stiu exact ce program are.
Eu am dus-o pe Ade ieri la medicul de fam. si a zis ca nu se mai aude nimic la plamani, ieri am terminat si antibioticul.

Moni, ce sa-i mai arati ca fata chiar ii talentata!
Adelina face niste desene din care nu inteleg nimic.

Ildi, acum cand sa raspund si eu n-ai pus nicio intrebare. (glumesc)
Copiii tai sunt bine, nu s-au "virusat"?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat CRISTIANA LA MULTI ANI!
ALINA pai de exemplu a facut niste pisici cu urechi rotunde ca de urs si i-am zis frumos ca sa se uite cu atentie ca toate pisicile au urechi ascutite! Da' s-a jicnit dumneaei si-a zis ca asa ii plac ei si ca nu le modifica Ieri cu ursii a fost mai cooperanta (initial ii facuse cu o mutra mai de pantera asa )
A mai desenat zilele astea scene din Pisicile aristocrate, Cei trei purcelusi si Bucle de aur si cei trei ursi dar nu le-am pus ca nu-s colorate inca.Oricum nu-s prea reusite,mai mult amuzante decat reusite.Chestia e ca nu se uita la modele in cartile de povesti : adica se uita doar atat cat sa fure ideea ce sa mai deseneze.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

[purple
Si ai mei sunt mai bine, dar nu reusesc sa gasesc un doctor care sa-i asculte la plamani ca sa stiu ca-s bine. Geanta saptamana asta nu mai are loc deloc. La cine sa ma duc???

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)[/purple]

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

eu ti-as sugera sa mergi la Laser la Dr. RUJAN Bianca, medic pneumonolog. Eu tot la ea am umblat cu Raul atunci cand mi-a tot facut pneumonie. E un medic excelent, noi am fost extrem de multumiti de ea.

Cristiana
Sa dea Dumnezeu sa ai un an plin de surprize frumoase si o viata extraordinara![/b]

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, mersi de info, nu stiam de dr.-ita Rujan. Le mai spun si eu pacientilor...

Fetelor, voi ati dat copiilor propolis picaturi? Eu as vrea sa-i dau Adelinei, de fapt si lui Dragos, dar nu stiu cat si de cate ori pe zi. Cred ca ar fi bun in perioada asta cu viroze.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau, merci! Oare pruncii mei nu beneficiaza de asigurarea mea de sanatate? Ca noi la Laser suntem cu asigurarile... Musai sa intreb, sun maine.
Noapte buna!
Moni, te sun maine sper, ca sambata plec la Alba vreo saptamana.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Dupa lupte seculare, poza cu Ghighirica. Sper sa si pricepeti ceva.
http://family.webshots.com/photo/2721235190099785815qVklZZ

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Clau, merci! Oare pruncii mei nu beneficiaza de asigurarea mea de sanatate? Ca noi la Laser suntem cu asigurarile... Musai sa intreb, sun maine.
.

Bazar umanitar DC

in mod normal asa ar trebui, dar oricum sa stii ca nu e scumpa o consultatie....daca ai trimitere de la medicul de familie nu platesti nimic...cel putin asa era cand umblam eu pe la ea.
Merita sa incerci! Eu si toti cei pe care i-am mai trimis la ea suntem multumiti de prestatia ei!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani Moni!sanatate si impliniri!

Miha ce faina-i buburauza voastra .

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani MONI?????

Miha, am vazut-o pe I....a! Am priceput, dar nu tot. E bine ca e bine.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput