Aradence DC - (158)
Raspunsuri - Pagina 12
flavia ramona spune:
Cristina, ma bucur din suflet pentru tine, nu-mi vine sa cred programul, mi se pare ceva de vis, am uitat cum e sa ajungi acasa la 5 sau putin peste 5. Sunt convinsa ca David se va bucura ca vei avea mai mult timp pentru el.
La multi ani pentru maine, nu stiu ce program voi avea si poate nu voi reusi sa te felicit altfel. Iti doresc ce imi doresc si mie, macar atat.
Eu luna asta am muncit mult, dar se va si vedea, am avut o luna foarte buna, de fapt am avut un inceput de an mai mult decat bun, sper din suflet sa fie si pe mai departe pentru ca simt ca merit (ioi ce modesta is). Ne-a dat DD de toate, mai ales sanatate. Mi-as mai dori doar un program mai normal sa ma pot ocupa si de B mai mult, in rest sunt multumita de ce am.
Moni, nu stiu cand ajung pe la tine sa vad rochia aia, eventual vineri cand il ia cineva pe B ca sambata lucrez. Sper sa nu te superi ca nu ajung nicicum altfel.
Ma bcuur ca e ok Diana cu ochii, zi-mi cat ai platit ca si eu vreau sa ma duc cu Bogdi pentru ca ma bate mami la cap sa-i fac totusi si un control pentru clipitul ala, chiar daca nu mai face decat foarte rar.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
monica70 spune:
FLAVIA e ok vi cand poti tu,nu e nicio problema,numai sa suni sa fiu acasa (mai ales daca incepe Diana cu gimnastica medicala de vreo doua ori pe saptamana cred, o sa cam fiu plecata dupa-amiaza).
Consultatia e 35 lei la astia indiferent ca esti adult sau copil.Mie mi-a placut mult cum s-a comportat tipa cu Diana si data trecuta si acum.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
alinamoro spune:
Cristina70, ce veste buna, ma bucur pentru tine! Felicitari!
Moni, ce talentata e Diana, sunt super desenele!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Flavia felicitari pentru realizarile tale. Eu am fost cu copiii la oftalmolog la Demian la Rubio, cu trimitere.
Carmen iar ai disparut??
Critiana la multi ani, ca miine nu stiu daca apuc sa intru, pentru ca am o zi incarcata.
alinamoro spune:
Flavia, au inceput iar oamenii sa cumpere case?
Spor la vanzari in continuare!
Ar fi bine sa-l duci pe Bogdi si la un consult oftalmologic sa fii linistita.
Ioi ce ma bucur ca Adelina e bine, chiar foarte bine. O mai tin acasa saptamana asta. Nu mai tuseste si a inceput sa manance, adica sa ceara mancare.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
La multi ani Cristina!!! MA bucur mult ca ti-ai gasit un job fain!
Flavia, ce fain ca ti-e atat de bine! Chiar meritai!
Moni, si noi tre' sa ne intalnim candva...N-am idee cand.
Si ai mei sunt mai bine, dar nu reusesc sa gasesc un doctor care sa-i asculte la plamani ca sa stiu ca-s bine. Geanta saptamana asta nu mai are loc deloc. La cine sa ma duc???
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Am facut si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
ILDI25 spune:
Saluti
La multi ani Cristiana
La multi ani si sarbatoritelor de saptamana trecuta.
Cristiana frumos cadou ai primit ,mai ales ca gasirea unui nou job era din cate vad prima pe lista dorintelor in momentul de fata.Sa fie cu noroc si sa ramai la fel de entuziasmata.
Flavia numai vesti bune si la tine. Parese ca 2011 chiar va fii un an bun ,cel putin pentru unii. Felicitari pt vanzari si cat mai multe . Deci, au oamenii bani ,numai e criza ? Criza i-a afectat oricum pe banosi ,poate mai degraba i-a trezit la realitate , nu pe saraciile ca mine ,care oricum n-am avut si nici sanse sa ma imbogatesc nu intrevad.
Miha pana la urma te-ai scos cu faiantele ,una de-aici ,alta de-acolo si esti rezolvata. Astept poze cu bebelina voastra . Numele nu-l mai intreb ,dar cu data nasterii insist ,poate primesc un raspuns .Oricum sunt obisnuita sa monologez p-aci ca tot intreb dar raspunsurile numai apar. Nu ma refer la tine ci la toate
Gabi oho la Satu Mare ,fain macar va mai plimbati.
Moni talentata Dia ,felicitari. Ma bucur ca sunteti ok cu ochii.
Alina ,Ada bine ca si-au revenit copii .Si David e mai bine ,de luni l-am dus la gradi ,dar saptamana viitoare luam o pauza .
Xray ma bucur ca mai dai un semn .M-am delectat cu pozele voastre ,vreun ceas.
Diana 11 si eu vreau soare ,dar mai avem de asteptat. Pana ATUNCI viseaza=te si tu ca mine stand la soare pe o plaja si topindu-te de cald.
o zi faina
adablackcat spune:
Noa Ildi, ma faci acum sa rasfoiesc ca sa vad ce-ai intrebat!
Despre data nasterii la Miha iti spun eu ca e cam de ziua lui David si a lui Vlad al meu.
Bazar umanitar DC
ILDI25 spune:
Mersi Ada ,m-am mai linistit acum ca am aflat raspunsul la o intrebare .Asa stiam si eu ,dar asteptam confirmarea. Asadar va fii tauroaica dea mea.
Acum ca tot am aruncat pastila ,nu-i frumos sa ma retrag .Zic si io ca ma mananca limba (degetele) .Intrebarile sunt deja expirate ,oricum nu aveau nu stiu ce importanta,banalitati de zi cu zi ,daca era ceva repetam de n ori pana ma si auziati ,nu numai citeati .
Clau felicitari pentru Mariutza .