Aradence DC - (158)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
FLAVIA mortal Bogdi
CLAU o fetita din gasca noastra a avut hemangion deasupra buzei.Cand era mica se vedea mai tare,dar pe cum a crescut nu s-a mai vazut decat slab - ea crestea el ramanea pe loc. De vreo doi ani nu se mai vede deloc,chiar voiam sa o intreb daca pana la urma l-a scos cu laser sau s-a retras el de tot ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Denisam spune:
Moni-nu am scos nimic cu laser,s-a retras el 99%, se vede f, putin bombat dc plinge in hohote doar..in rest nu se vede-de pe la 2,5 ani nu se mai observa,aici se lasa hemagioamele in pace pina la 7 ani,doar dc nu se obstructioneaza ceva vital-nas,gura,ochi,etc.
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
DENISA mersi de raspuns
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Claudelu spune:
Moni si Denisa, multumesc de raspuns! Sper si eu ca se va retrage...sper din suflet! Al ei e destul de maricel Cert e ca doar ieri s-a nascut si e cam rosiuta cam peste tot
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
adablackcat spune:
Neatza! Clau, linisteste-te ca si Iulia a avut pe frunte, chiar la baza parului unul cam de un cm de lung si 0.5 cm de lat. Acum se mai vede foarte putin, s-a retras cu timpul. Felicitari Ioanei pentru fetita!
Am fost ieri cu copiii la cabinet la doctorita la care am fost si saptamana trecuta de doua ori, am stat doua ore si tot nu ne-a venit randul, asa ca am plecat...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Somleac spune:
Salut, eu am fost aseara la doctor sa o vad pe " Ghighirica" si e perfecta , asta a zis doctorul, eu zic ca e si frumoasa. Are un profil asa de dulce, cu falcute care o sa-i iasa bine din caciuli. sper sa reusesc diseara sa pun macar o poza. A si seamana tare mult cu Daria cand s-a nascut.
Clau sa va traiasca patrioata. Si ai mei au avut hemangioane si aproape toti copii nascuti normal au in zona fruntii si la ceafa. Matia a avut chiar pe pleoapa. Se retrag stai linistita. A si Cami zice ca au avut si Ana si Maria si ele sunt nascute cu cezariana. O sa caut diseara o poza cu Matia bebe sa vezi ce mare a fost al lui.
Nico multa sanatate Maiei. Sa va treaca otita repede. O si doare urechea?
Flavia , Bogdi e cel mai tare. Si vai cata dreptate are.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
niko_26 spune:
Ceau fetele!
Miha asteptam poza cu "Ghighirica".
La Korodi am fost cu Maia.Acum nu o mai doare urechea, dar a durut-o foarte rau vineri noaptea.
Si Maia a avut un hemangiom pe burtica, in forma de capsuna si a disparut singur.
Clau, refacere rapida mammicutzei, mult laptic, si o Marutza sanatoasa, mancaciasa si somnoroasa !
gabitzica spune:
Clau felicitari pentru finuta. Ai mei copii amandoi au avut hemangion pe pleoape ,intre sprancene si pe ceafa. Nu mai stiu exact in cat timp le-a trecut, cert e ca nu se mai vede nimic la niciunul acum.
Flavia, no coment de Bogdi
Claudelu spune:
fetelor multumesc mult de raspunsuri!
Ne-am mai calmat, a aflat si Ioana cam tot ce se putea afla despre aceste hemangiom si vad ca e tare calma, lucru care ma bucura! Ne-a mai spus in seara asta si neonatoloaga ca daca nu trece se poate trata cu laser, asa ca ne-am linistit cu toti!Doamne multam ca in rest e sanatoasa, papa relativ bine, Ioanei deja ii curg sanii destul de bine! Ma bucur mult ca e adepta alaptarii pentru ca mai nou prea putine mamicii le vad interesate de alaptare...cel putin cele din jurul meuuuuu
Claudia si Raul-Andrei
Impreuna pentru maria_rubi!