Mamici inimoase de Constanta***140***
Raspunsuri - Pagina 14
georgipuia spune:
Nici eu nu dau antibiotic la rosu in gat... eu stiu de la pediatra Dumbrava ca antibiotic se da cand are puroi in gat.. punctulete albe pe amigdale. Eu la rosu in gat le dau ceiut cald cu miere si lamaie, propolis cu vit C de supt si uneori le fac shodow (galbenus de ou batut + miere + lapte cald)... sau homeopate la recomandarea pediatrei.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
vladis spune:
un we frumos va doresc chiar daca vremea va fi bleah...
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
diana2242 spune:
Salutare nu am nici un chef de invatat stiti cum?as face orice numai sa nu citesc.Rares e la soacra in fiecare zi de la 8 la 18 si cam atat.Despre asigurari si noi suntem tot la ING Rares are Debut 18 tot un fel de Academica dar mie mi-a placut mai mult debutul eu de felul meu imi place sa risc mai mult iar noi avem amandoi Activ plus pt la pensie,este un fond de investitii practic din care poti sa scoti sau sa pui cat vrei cand vrei si la pensie ii iei pe toti sau ii faci pensie lunara.si cu banii pui in fondul 2 v-am zis ca mie imi place sa risc. nu stiu cand mai intru poate maine dupa examen.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
diana2242 spune:
aaaaaaa si inca ceva o fi prea devreme pt Rares la innot?si dupa sesiune sper sa vin si eu la zumba.Gata plec
lulu77 spune:
diana, eu cred ca nu il primeste pe Rares la innot, abia dupa 3 ani prin locuri particulare, cel putin asa stiu ca este in Cta.
spor la invatat.
si eu va doresc un week-end asa cum il vreti voi...calduros, linistit, plin de iubire si adunari de scame .
fug sa gatesc...dovlecei, vinete si ardei gras la gratar ptr mine si ptr baieti le adaug si un gratar cu sos de iaurt si usturoi.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
georgipuia spune:
Ce cumintele am fost azi, cu toatele... va pup si eu pt we... sa ne auzim mai vesele de luni incolo.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
diana2242 spune:
Week end placut tuturor si ce bunataturi gateste Lulu eu merg la soacra sa ii mananc mancarea nici eu cu ea nu prea ne inghitim dar o tin de rezervami se mai pune mie pata dar ce sa ii fac asa e ea si nu se va schimba mai bine las eu de la mine.Asta ca tot zicea Georgi de al ei socru
cris_82 spune:
neata fetelor..haideti la o [cefea] calda,perfuzabila cu nes ,ceai fructat ,trabuce si vougue
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
Ontica Camelia spune:
'neatza...pe la ora10 si ceva...
pentru , prestez de zor.
diana bafta la examen, stiu cum este ai astfel de chef de invatat, chiar ma intrebam la inceputul saptamanii de ce nu mi-am vazut eu de treaba si m-am apucat de master? Citeam si nu retineam nik. Joi la examen mi-am amintit cate ceva.
we placut si distractie placuta!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
kim222 spune:
Deci..vad ca ati intrebat de mine...nu am mai avut timp de nimic..nici macar de mamicile mele de pe Dc..si in plus..eu nu va cunosc..si as intra doar sa va spund espre noi..sau daca am intrebari...voi va stiti..este altceva
Crix am gasit plintele acelea ..exista doar in 2 locuri in Cta ,magazinul Orac Decor si Dyo..
Nu mai stiu cine avea nevoie de medic..eu stiu un balneofizioterapeut f bun..cine are nevoi de datele de contact sa-mi dea PM.
cat priveste inghetata si "rosu in gat" nu au legatura!!! La fel cum nici "trasul curentului" ..statul in frig nu se raceste de la asta!!! De multe ori sunt coincidente sau cum sa va explic..de ex ..ii este f frig copilului...atunci imunitatea scade..si daca se intimpla sa fie in mediul respectiv un virus "este atacat"..si raceste..Deci singura modalitatea de a te imbolnavi este viral sau bacterian!! La faringite virale chiar se indica inghetata..si merge si mai bine la laringita!!
Oricum in Ro mamele fac muuulte greseli..de la alimentatie la imbracaminte..temperatura in locuinte..'curele de antibiotic"..etcetc..si se mira ca au copii sensibili!!! Majoritar este vina parintilor!
Crix este asa indragostita in clasa I??? Ce bine ca am baiat!..desi fetita mi-am dorit mereu..Nu am terminat cu finisajele.."ma cert" cu sotul pe culori ..nu stiu ce bucatarie sa-mi iau..am gasit la Lem's ..pret f bun..dar cica nu-s prea friabile intimp...altii zic ca da..nu stiu..la comanda mi s-a cerut 3500 euro
Lulu super tare Luca!!!
edit inot pt copii pana in 5 ani eu stiu doar la Iaki...la Palm Beach am fost si noi..s-a defintat..s-au mutat la Spectrum, unde sunt 2 instructori Alina si un fost campion razvan..costa 250 ron. La palat cica vreo 150 , 10 sedinte..doar de la 6 ani.
A fost cineva la locul de joaca de langa Kaufland?? Eu l-am zarit din masina..si nimeni nu stie de el..Voi ce stiti?
La biblioteca judeteana este deschis in we?
La Palatul Copiilor pictura , teatrul, sah costa? Se primesc si prescolari sau doar scolari?
edit la edit: ce usi aveti voi?? am deschis si subiect pe Dc ..nu s-a inghesuit lumea:))) Aveti Porta, Pinum, Classen, Naturen sau la comanda??? Nu stiu ce sa aleg...ma ajutati?