Mamici inimoase de Constanta***140***
Raspunsuri - Pagina 12
lulu77 spune:
simo, asteptam vesti...ce ai facut la medic?
de ZUMBA nu te mai intreb.
pup inimoasele, plek spre bantuiala( a se citi dans, inca nu va bantui).
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
mihaela77O spune:
alina,cum e Luca?ce-a patit?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
simonapro spune:
Buna seara!
La doctor a fost bine, am niste chistulete mici, dar care nu pun probleme, din ce spunea si doctora si cred si eu de la deodorantul solid s-au format, am renuntat la el de vreo o luna si ceva acum folosesc numai spray si se pare ca e bine si nici nu ma mai doare zona aia.
De asigurari nu stiu prea multe, dar ar trebui sa ma interesez si eu, ca tare bine mi-ar fi prins in vara, cand am avut accidentul.
noapte buna!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
bettyk spune:
NEATA INIMOASELOR! AM FACUT CAFELUTA ,PENTRU CINE DORESTE.O LAS AICI SI FUG LA MEDIC. TUSESTE COPILUL,NAS INFUNDAT. NU AM TRIMIS-O AZI LA SCOALA. SPER SA NU AIBA NIMIC.
PUPICI!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
cris_82 spune:
neataaaa
betty multam de cafeluta.Te asteptam cu vesti bune de la dr.
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
Dodo-pui spune:
Ct
o zi frumoasa va doresc all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
mneatza,
simo, eu ti-am spus si aseara la telefon...lasa vrajeala cu deodorantul solid, si chestia cu hormonii trateaz-o altfel, tu nu ai citit in urma ce tot dezbatem noi pe aici? Adunat de scame, etc.
betik, santate domnisoarei si multam de cafea.Era nevoia, mai ales ca mi-am facut si un pahar prospat de suc de portocale.
007, ce sa mai zic...din ala care lovea si articula copii asta vara, Luca ieri a incasat-o de la o domnisoara de varsta lui.Are ochiul stang vanat..adik aseara era rosu, putin tumefiat, spre vanat, dimineatza l-am lasat dormind, banuiesc cum arata.Cica dupa gradinita nu in timpul gradinitei) au ramas in curte la leagane, si l-a luat la imbrancit si trantit o colega de grupa (care de fel e mai "luptatoare")ca vroia ea pe leagan.Si l-a dattavalit pe jos si ia tras una cu piciorul fix in ochi, cu mama ei langa ea.Versiunea copilului si a bunicei.
Verific(desi stiu ca nu minte bunica, in Luca nu ma bazez ca mai infloreste) luni cand sper sa intalnesc mama fetitei.Suna asa ciudat...doamna, de ce fata dvs mi-a ciomagit baiatul?
pup.revin.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
Dodo-pui spune:
Alina vanataia baiatului
Cat despre mama fetei eu nu inteleg in veci "fumeile" care stau de vorba si nu-si supravegheaza odraslele. bine ca nu-i mai rau
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Neata fetele... Multumim de cafea
Simo... unde chisturi mamica? Vai si eu ieri nici nu te-am itrebat de sanatate... habar nu aveam... La sub brat? sau la san?
Lulu... m-am distrat nitel apropo de Luca al tau Mititelul... Pe Teo l-a muscat un baietel de 2 ori, dar a doua oara i-a si tras al meu una zdravan... Nu ca as incuraja astfel de comportamente, dar te bucura sa vezi ca nu-i plodul tau chiar presul alorlalti...
Eu in aceasta dimineata am avut chef de curatenie la birou... am facut luna pe biroul meu si pe cel cu imprimanta, frecat si imprimanta ca era neagra ... parca respir aer curat acum
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Fiquelle spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA 'neatza! Da Mada, ne vedem sambata eu as veni singura, tu? Alexia & Ana |
Nop, eu vin cu sotu', ca nu prea am iesit cu el lately. Macar acum, ca are si el putin mai liber la job...