Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 19
coteasca spune:
neata si de la noi!! Am avut o noapte iarasi de toata pomina. Aseara la cina i-am facut biscuiti cu ceai, ma gandeam ca poate nu se mai trezeste atat de des, dar parca s-a trezit si mai des, din 2- 2 ore. La 4juma de dim ,l-am luat in pat si a dormit pana la 8 juma fara nici o trezire.
Am o febra musculara ingrozitoare, aseara, la sala am bagat 300de abdomene pe langa alte exercitii, bine cu pauze de cate 1min. Se pare ca mi-au venit si uratii, cred ca de la efort.astazi fac o pauza, nu mai merg, ca se duce sotul, vrea si el sa dea burta jos.
la noi meniul pt azi e urm:
12 - para coapta cu branzica
15 - morcov+pastarnac+patrunjel+ou
21 - cereale cu LP, sper sa manance si completam cu san. intre mese avem san.
Denisa am vazut balaceala, ce bine va sta. Se pare ca sotul tau se implica nu sta pe tusa.
Crispro, eu as vrea sa slabesc 5 kg, mai ales ca daca o sa merg aproape in fiecare zi la sala, acum ramane de vazut cate o sa dau jos. Oricum eu am arderile destul de lente. Nu tin cura, mananc de toate pana la 4si apoi nimic, doar lichide ca sa fac laptic. Bine am renuntat la paine, dulciuri si prajeli.
Diana si eu tot ca tine sunt su o gramada de treziri nocturne, cred ca incep sa ma obijnuiesc, iar dim cand vreau sa mai dorm se apuca copilul si ma trage de par si se duce si gfrumusete de somn matinal. Asa ca ma conformez cu o cafeluta INKA.
LML sarbatoritilor de astazi, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.
va pup dragi mamici
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
Cris2010 spune:
'Neata mamici dragi
Oana, La multi, multi ani fericiti alaturi de cei dragi!!!!
LML Isa - 7 luni(sa ramai asa cumintica si zambareata cum ai obisnuit-o pe mami), Iulia, Anamaria, Iulia!!!!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Meniul nostru:
9.00 para 15ml (prima zi de fructe; trebuia sa incepem luni cu fructele, dar Natali s-a constipat mititica si am zis s-o ajut un pic cu para, e buna para pt constipatie???. Fructele o sa i le dau crude (asa mi-a zis pediatra).
13-13.30 piure din dovleac, morcov(foarte putin), dovlecel si pastarnac cu cateva picaturi de ulei de masline(uleiul il dau crud pt ca eu fac legumele la aburi).
in rest fara numar, fara numar
Cris2010 spune:
Fetelor, ati luat careva augmentin pe perioada alaptarii?
Eu m-am apucat de dantura si fac un implant. Trebuie sa iau 5 zile de doua ori pe zi augmentin de 1000. Pe prospect scrie ca se poate lua pe perioada laptarii.
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Fetelor, ati luat careva augmentin pe perioada alaptarii? Eu m-am apucat de dantura si fac un implant. Trebuie sa iau 5 zile de doua ori pe zi augmentin de 1000. Pe prospect scrie ca se poate lua pe perioada laptarii. de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
Io in sarcina am luat... in alaptare nu.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Cris2010 spune:
Tina, cum mai e Raducu cu raceala?
Roxana, incearca si metoda BLW de papa cu Theo. Zicea o mamica pe forumul cu autodiversificarea despre o alta mamica de faptul ca se plangea ca fetita ei nu vrea sa manance nimic si cand a incercat cu bucatele de legume aburite, a avut succes. Eu cred ca merita incercat. Daca te intereseaza ai aici link-ul cu autodiversificarea
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159912&whichpage=1
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
Io in sarcina am luat... in alaptare nu. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
merci
Bafta azi la consultatie, parca azi ziceai ca mergeti la Cluj, nu? Te asteptam cu impresii
paula_m spune:
Cris, si eu am luat augumentin in sarcina. Cel mai bine intrebi un pediatru.
Implant!!! Wow, ce curaj ai!!! Mie asa imi e de frica de dentist!!!! Si mai ales de implant!!!! Nu as face asa ceva niciodata, de frica...
Para e buan pt constipatie, dar la noi nu isi prea face efectul. Oare prune pot sa-i dau?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
rodyka spune:
coteasca, cris2010
cris, noi am inceput cu fructele fierte sau coapte, abia apoi crude. para si portocala (sau o lingurita de suc de mandarina, e mai putin acida) ar putea merge ptr constipatie...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)