Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

NU mai stiu ce sa-i fac copilei- se trezeste de 2-3 ori/noapte - parca e bebe mic - dar acume mia rau ca nu mai papa bibe. Asta noapte la 3 am luat-o in pat cu noi ca eram chiauna -i-am spus sotului vezi ca e aici copilul si de frica sa nu ii faca ceva a plecat bietul de el desi o pazeam bine. Ce sa fac doar sanul drept mai avea ceva in el as aca am pus-o intre noi cu acces liber la el.
Sunt cam stoarsa - inghit la greu galactogil si bere.

Meniu de azi:
00 - san
3 - san
6 - san
10 - san
13 dovlecel, pastranac, morcov, un strop de telina, 1/3cartof (in stemer a fost si o ceapa care am aruncat-o), cativa stropi de ulei de masline - maine il scot ca a facut gazute rau de tot.
14 - san
18 - para cu banane
19 - san
21 - cereale - a papat greu vreo 90ml apoi san

unde ajungem oare? de la 4 mese ma uit acum ca sunt 9 - ma rog mult e "desert" (san) dar oricum ... pana unde ? sau pana cand?

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Buna Diana,

s-a balonat de la cartof nu de la uleiul de masline.
De ce nu incerci sa vi cu masa de fructe la ora 10 in loc de san si masa de cereale cu lapte (banuiesc ca i le dai la lingurita) mut-o mai repede pe la 18.00.

din cate vad BB-lina ta abia implineste 5 luni si deja are 3 mese inlocuite, banana eu stiu ca se recomanda a se introduca intre 6-8 luni in functie de fiecare copil!

PS pe mine ma baloneaza perele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

LML, LMA dragi delfinute! Crestere usoara si sanatate multa!
Hannah Isabela de Rodyka
Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav
Iulia de mousel

La multi ani, scumpa noastra Ooana!!
Sa iti dea DD multa sanatate, dragoste si armonie in frumoasa ta familie, bucurii si impliniri!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mami Ooana, sa ai parte in viata numai de bucurii si fericire, iar cand o fi mai rau sa fie ca acum....

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata si de la noi!

LML, LMA dragi delfinute! Crestere frumoasa si sanatate multa!
Hannah Isabela de Rodyka
Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav
Iulia de mousel

La multi ani, Ooana!!
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de pitic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
A venit bona, dar nu-mi prea place. Mi se pare ca ...miroase un pic. Am dat anunt pe net si m-au mai sunat. Maine chem alta, sa vedem cum e si apoi hotarasc.

LA MULTI ANI OANA!!!!!!!!!!![. Sa fii sanatoasa , fericita si sa ai tot ceea ce iti doresti de la viata!!!
Asteptam tortuletul...Si ciocolata, ca am auzit ca ai facut!!
La multi ani Isa si Iulia!!
La multi ani Iulia si Anamaria!!! 6 lunite!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Planul nostru de la consultant/moasa

Feeding plan

Forbidden foods
• Milk products – Chesse , cottage chesse ,yoghurt etc. These products can be given from 8 months of age!!!!
• Milk – can be given after one year old.
• Honey – can result in botulizmus infection. Can be given after one year old.
• Bread- Like crossant, rolls etc. Only can be given from 8 months old
• Eggs – From 10 months
• Small seeded fruits like- strawberry, black berry, blueberry,currants etc.Can be given from 1 year to taste but it is better to given from 1 ½ year old.
• Peanut and walnut- Can only be given from 1 year of age , because it can cause allergies and can choke on the nuts. Although American peanut butter can be given at 2 years of age.

At first that is in the beginning given one or two table spoons for at least 7 to 10 days. One portion is 220-250 ml.
What you sent for feeding is great , with one exception use brown rice because it is easier to digest the baby brown rice.

From 6 months can be given the following:
• Apple, peach,sour cherry, chestnuts,carrots,squash, beets,brown baby rice, wheat, oatmeal,corn.
From 7 months:
• Banana, pear, orange, lemon, tomato, zuccini , lettuce, brocolli. Parsnips ( white carrot) celery
• Aspargus , plain squash, cucumbe
• Mashed peas with no outter shell, squash types,
Meats
• Chicken, turkey, cook foods in one teaspoon of oil with baby food. For taste you can add dill and chives.

From 8- 9 months:
• Bread ,crossant
• Plums,apricot,watermelon, cantolope, cherries
• Green peas, korabi,cabbage, califlower, onions ( cooked or baked) spinach, lentils, yellow peas and beans.
Meats
• Beef, pork, fish, chicken liver ( once aweek)
• If in the family noone has had no allergies with yoghurt,cottage cheese( these can be given in small amounts )Vegatable puree can given as a fill in portion.
• Basil , fruit teas,
From 10-11 months:
• Cabbage, eggplant,green peas, ruhbar,mangold,
• Hard boiled eggs ( only the yolk of the egg) can be put in the vegi puree.
From 1 year of age:
• Cucumber raw sliced or pickeled, radish, onions and garlic raw ,
• Soja ,tufo ,soja milk, soja beans, pepper, milk, butter, goat milk, goat cheese, goat cottage cheese
• Honey, white of eggs, almond,fruit teas
From 1 ½ year of age:
• Kiwi, currants, black berry,blueberry, raspberry. Strawberry etc.
• Fruits pineapple, mango, grapefuit etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

La multi ani ISA, azi ai 7 LUNITE!!!! Sa cresti mare si sanatoasa, ca frumoasa esti de numa!!! Te pupa Vlad cu mare drag!

La multi ani Iulia de Arissa, papusa scumpa! La multi ani Anamaria de Gabisav si IUlia de Mousel!Fete frumoase si cuminti, sa cresteti sanatoase!

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LA MULTI ANI!!! OANA sa traiasca, OANA sa traiasca, LA MULTI ANI!!! Iti doresc sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa, sa fiti fericiti impreuna, sa ai parte de multa sanatate si multe impliniri in viata!!!

Denisa, la aia ii zici tu cada?????? e o mini-piscina... sunteti frumosi toti, le place la balaceala

Acum ii pregatesc fructele, ca nu mai are rabdare...

Bambo, gengigel pt dinti. Io zic ca e bun, are deja 4 dinti si nu a fost greu...

Diana, ce vrei sa ii scoti din pranz? uleiul sau cartoful? io stiu ca gaze/balonari da cartoful. Nu vrea LP nici cu canita cu cioc? am vazut undeva ca sunt canite si de la 4 luni, nu numai de la 6...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bumble, carmen, paula, multumim. parca ieri sarbatoream 6 luni... deocamdata va servesc cu cafea si capuccino, intre timp sa vad ce prajituresc azi...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Cu cateva specificatii, orezul brun sa fie in loc de cerealele din comert, conform cu planul de alimentare fara conservanti al asocoatiei americane bio, si am liata detaliata cu interzisele si motivele.
Orezul il dau doar din cand in cand pentru ca avem un kg in plus fata de cat ar trebui conform varstei!

A fost medicul ieri sa o viziteze si a ivatat-o sa mearga deabusilea, uimitor cat de repede asimileaza un copil! Bine nu merge dar isi ridica fundicul si se taraste de cateva ori, nu prea s-a prins unde si cum sa puna greutatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Multumesc mult dragele mele
Bumblebee Rody Paula Carmen

va invit la un pahar de campari orange ...sau pentru cine vrea o cafea ...sau bere fara alcool

de papa evident cioco de casa cu alune de padure...a iesit bestiala si multe feluri de fursecuri
salata de viete, oua umplute, piept de pui in bacon, ciuperci la gratar si cartofi copti
asta e meniul de azi cu familia
vineri vin prietenii
iar sambata mergem cu o gasca la cabana

fetele din Bucuresti ne vedem la concertul U2 daca nu se razgandesc astia cu locatia

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput