Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 15
bamboletta spune:
Rodyka-fetita frumoasa
Crispo-spor la cumparaturi..poate iti iei si tu ceva
Am comandat si noi in sfarsit scaun de masa...este ca al lui Matei de Oana desi nici nu-mi vine sa-i mai dau nimic de papa
Ma dispera Antonia...ii curge nasul iar...dar ceea ce ma dispera este ca isi sterge nasul cu maneca i-am pus peste tot servetele si ea tot cu maneca
Azi am aflat ca incepe scoala la 6 ani deci mai avem 1 an si 10 luni pana la scoala nu-mi vine sa cred trebuie sa ma pregatesc psihic de pe acum
si eu bag dulciuri la greu acum mi s-a pus pata pe cereale cu scortisoara le mananc asa fara lapte
Victo spune:
bambo..au stabilit governantii?
mai la ce programa au bietii si la gradinita, nu ma mir..dc la grupa mica, de 3 ani..fac tot felu de asocieri si sa cunoasca numere si din astea..pai la pregatitoare si asa fac alfabetu'
las ca Stefan isi sterge mucii de covoarele mele :):) e mai bine asa?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Am ajuns acasa... si-a luat sotul pantaloni si pantofi.. io nimic. dar nici nu am vrut, ca sper sa reintru oarecand in ce am fost odata... si in vara mergem de nasi, deci musai sa arat cumva...
Roxana, oare sa-i fac niste analize la kk lui Theo? cand is bolnaviori mananca putin, e drept... dar el de multa vreme tot putin mananca. CU greutatea cum e? stagneaza sau scade? eventual sa incepi iar cu vitaminele alea pt pofta de mancare? ca ziceai ca a papat dublu dupa 24 de ore de la administrare.
aaaaaaaaa, am facut cioco de casa... ultima, si gata!!! ca mai aveam de juma de portie, cum sa nu fac??? de juma de ora am facut-o si deja is cu mainile in ea...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
bamboletta spune:
Victo-asa mi-a zis educatoarea azi ca incepe la 6 ani scoala si grupa pregatitoare o fac la scoala
uite ca la covoare nu m-am gandit
vreau si eu ciocolata
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta Victo-asa mi-a zis educatoarea azi ca incepe la 6 ani scoala si grupa pregatitoare o fac la scoala uite ca la covoare nu m-am gandit vreau si eu ciocolata Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
Cu mare drag iti dau.. sa scap de ea si de kile.. bine, evident ca savurez si un paharoc de bere...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ilinca79 spune:
Rodi sa treaca bubita Isei. Cred ca nu ti-a fost usor drumul de Spania cu Maria mica...iar Motril-BN cu amandoua ar fi o aventura desi voi ati tot plimbat-o pe Isa si e obisnuita si cuminte in masina.
Io tot caut concedii, de zici ca maine plecam Cred ca daca ne hotaram sa mergem cu masina o sa am emotii de pe-acuma, si o sa ma mai razgandesc de o suta de ori
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!! mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
pe ultima suta de metrii urez si eu LA MULTI ANI srabatorilor de astazi
RAMONA ma bucur ca a fost bine la control
DENISA imi plac olitele!!!
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
katalina spune:
LA MULTI ANI : Sabina Maria de RAMO
David de BAMBOLETTA
bebe de VLADIA
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo mai la ce programa au bietii si la gradinita, nu ma mir..dc la grupa mica, de 3 ani..fac tot felu de asocieri si sa cunoasca numere si din astea..pai la pregatitoare si asa fac alfabetu' |
aici la 3 ani incep sa mearga la colegiu, invata pana la 6 ani numerele si alfabetul, sa scrie, operatii cu multimi... sunt mult mai bine pregatiti decat credeam eu inainte de a o da pe Maria la scoala...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)