Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!
Raspunsuri - Pagina 9
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
..felicitari! Ai reusit sa-l dai cu albastru de metil in gat? Ca e bine de stiut... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
da, i-am dat dar tinut de alta persoana, horror dar vad ca si-a facut treaba
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui elefantica
sa va fie de bine !!! foarte frumoase poze ...k de obicei ...aa...tortul tu l-ai facut??? arata ...iar teo cu casca e |
Subscriiiiuuu..
Super poze, super tort...super Teo cu casca..merge la fix cu ochishorii cei albastri!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
tomaca spune:
Dupa ce se trezeste, femeia ii spune sotului:
- Tocmai am visat ca mi-ai dat un colier de perle de Valentine's day. Ce semnificatie crezi ca are visul?
- Vom vedea diseara, ii raspunde sotul.
Seara, barbatul se intoarce acasa cu un pachet mic. Incantata la nebunie sotia il deschide si gaseste in interior o carte cu titlul: "Semnificatia viselor".
Be prepared
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui elefantica
sa va fie de bine !!! foarte frumoase poze ...k de obicei ...aa...tortul tu l-ai facut??? arata ...iar teo cu casca e Mamica mandra de odorul ei |
da, eu am facut tortul.
Casca i-am luat-o vineri ca sa nu se loveasca la cap ca nu sta o secunda.
MA gandeam ca nu o s-o tina pe cap(caciulile nu le tine), dar vad ca ii place cu ea
gmilady spune:
Casa de piatra, MP!!! Un mare buchet de flori virtuale si o viata fericita impreuna, alaturi de puiutii dragi!
La multi ani, Miruna!!
Petrecere frumoasa si numai bucurii, tie, parintilor si surioarei!
Tomaca, tocmai ca eu sper sa scapam de decalotarea la medic cu ajutorul celebrei creme... asa ca mai astept... Fratele meu tocmai a primit acum pachetul (aia mi-au confirmat ca l-au trimis ieri, cam greut avand in vedere ca eu am comandat de joi... in fine, erau de fapt chiar o farmacie, nemtii comanda cica multe medicamente online ca-i costa mai putin asa).
Asa ca pachetul o sa plece spre mine prin posta azi , sa vedem cat o sa faca pe drum...
In privinta indicatiilor si efectelor cremei, eu am intrebat-o la telefon pe pediatra noastra, dar nu a stiut sa-mi dea mai multe informatii. Vine diseara pentru vaccinul de 1 an si ne uitam impreuna pe prospect, desi ma rog, daca ingredientul "graphites" nu i-a sunat cunoscut, mare lucru nu mai scrie in prospect...
Tin pumnii sa scape cat mai usor Tudorel!!
Lucia, foarte frumoase pozele, felicitari pentru alegerile lui Teo
Despre intarcat: si noi mai asteptam, sa nu-i stric bucuria... in mod normal as fi zis pana in vara dar are logica chestia cu hidratarea... in fine, sper ca pana in primavara sa inceapa si bebix sa bea mai bine LP / LV / alte lichide din cana.
Parca era o recomandare a OMS cu alaptarea pana la 2 ani sau chiar dupa, dar daca vin apoi cu alte precizari.. (mda, am citit acum articolul despre alaptatul exclusiv... s-ar bucura mama ca tot ea avea dreptate si noi am inceput oricum diversificarea ceva mai devreme)
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca mame de baieti - a mai fost cineva la decalotare? Stiu ca a fost micki-mica dar n-am vazut-o zilele acestea. Maine mergem si noi si voiam sa stiu cum a fost (vag imi aduc aminte povestea, dar nu mai stiu daca i-a dat cu ceva ca sa nu doara). Maine zi grea, mergem la analize dimineata, apoi seara decalotare si ORL. Sper sa reziste. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
noi suntem decalotati..........deodata cu kiti.......cred........de pe la 8 luni asa....
Forever in love...with my baby...
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gmilady Casa de piatra, MP!!! Un mare buchet de flori virtuale si o viata fericita impreuna, alaturi de puiutii dragi! Tomaca, tocmai ca eu sper sa scapam de decalotarea la medic cu ajutorul celebrei creme... asa ca mai astept... Fratele meu tocmai a primit acum pachetul (aia mi-au confirmat ca l-au trimis ieri, cam greut avand in vedere ca eu am comandat de joi... in fine, erau de fapt chiar o farmacie, nemtii comanda cica multe medicamente online ca-i costa mai putin asa). Asa ca pachetul o sa plece spre mine prin posta azi , sa vedem cat o sa faca pe drum... In privinta indicatiilor si efectelor cremei, eu am intrebat-o la telefon pe pediatra noastra, dar nu a stiut sa-mi dea mai multe informatii. Vine diseara pentru vaccinul de 1 an si ne uitam impreuna pe prospect, desi ma rog, daca ingredientul "graphites" nu i-a sunat cunoscut, mare lucru nu mai scrie in prospect... Tin pumnii sa scape cat mai usor Tudorel!! |
Multumim. Sa-mi spui cat te-a costat exact pe card ca sa fac calcule.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
Beatrice1982 spune:
LA MULTI ANI MIRUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FII SANATOASA, LUMINA OCHILOR LUI MAMI, SA AI NOROC IN VIATA SI SA DOVEDESTI CA ESTI MARE, DESTEAPTA SI FRUMOASA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
si noi dupa o nopate a la jiji.................dece un car de ca rezisti asa de nu stiu cat timp...........
dar e criminal..................
ioiiiiiiiiii
a baut de aseara de al 9 jumate si pana azi dimineata la 8, 900 ml lapte.............ce o fi avut.............nu stiu..............
dar baga la greu.......
alexa imi pare bine ca ati scapat de puroi..........
lucia frumos tare motul............
la noi nu se face.dar ma gandeam sa ii pun si lui pe tava, ca ma roade curiozitatea, sa vad ce isi alege..........