Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!
Raspunsuri - Pagina 20
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Despre noi... ma pregatesc de o noapte palpitanta, Irina a facut febra 39,4 intrarectal. N-are alte simptome, vad io maine ce si cum. Isa e inca la regim strict, nu s-a dres inca, fir-ar. Cum zicea xela, gradinita e de vina, ne-a stricat copiii sanatosi. Noapte buna! de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Sper sa nu aveti o noapte grea,sa nu mai faca febra mititica sanatate sa aveti
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra."
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
eu zic, LP 2+ sau il pastrezi si i-l dai dupa ce face 2 ani sau i-l dai cand esti in criza de LP ca n-o fi bai.. Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind! povestea unei pastai...numita bbTo |
oare nu-i bai , ca m-am gandit si la varianta asta, da ma gandeam ca e bai...........
Forever in love...with my baby...
blue_flower spune:
citat din mesajul lui lorex
ce culoare ai luat? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
SATIN GRENA
simplicity spune:
Daca sunt pe aici sa fac si un capitol nou
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra."
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le LA MULTI ANI MIRUNA! Sa cresti mare si sanatoasa! happyella, ne-ai omorat cu torturile alea. Super a fost al vostru! Ma bucur ca a fost asa reusita petrecerea, am admirat doua fete frumoase (stii care, nu? ). Bea, esti mare maestra la torturi, ma gandesc intens la crema aia de sampanie... haircut, ma bucur ca v-a priit iesirea la munte! Uau, 30 de persoane, deja ma simt mai bine ca io o sa am cam jumate pe atat. Spor la pregatiri! Despre noi... ma pregatesc de o noapte palpitanta, Irina a facut febra 39,4 intrarectal. N-are alte simptome, vad io maine ce si cum. Isa e inca la regim strict, nu s-a dres inca, fir-ar. Cum zicea xela, gradinita e de vina, ne-a stricat copiii sanatosi. Noapte buna! de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Cand citesc toate peripetiile voastre cu copiii la gradinita, ma intreb daca gradi e obligatorie.
Nu se poate sa ii dam un singur an? Ca eu asa am fost, de la 6 la 7 ani....si a fost bine, adica stiam sa citesc de la bunici, de integrat in colectivitate am avut timp....deci de ce ii dam de la 3 ani la gradi?
blue_flower spune:
citat din mesajul lui simplicity
Sper sa nu aveti o noapte grea,sa nu mai faca febra mititica sanatate sa aveti Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra." |
De la ce o fi facut febra? Of....poate doarme bine!
xela_07 spune:
Nik0le - multa sanatate! Vai de sufletelul tau cu ambele bolnave ... Multa putere iti doresc si sa aveti o noapte usoara!
Simpli - relax. Eu chiar nu inteleg de ce vrei sa o inveti sa adoarma fara tzitzi daca nu vrei sa o intarci inca. Adica mi se pare un chin inutil, parerea mea ... stii tu ... da-mi ignore .
Ruxita - apropo de ptrecere nu stiu ce sa zic ... iti spun ca la noi e clar un bun prilej sa ne vedem cu cei apropiati noua si in plus e un eveniment important pentru amintirile care le vor ramane (ma refer la poze, filmulete). Adica A se distreaza cand se uita la filmul cu ea cand i-am rupt turta, si sunt convinsa ca o sa fie si mai haios peste ani. E adevarat ca petrecere pentru copii cu abureli si vrajeli nu e cazul inca, dar in familie chiar mi se pare un must, e un eveniment unic.
Haircut - familie numeroasa. La noi vor fi 10 adulti si 5 copilasi daca am noroc si ajung toti. Vorba Sorinei nu stiu unde o sa-i bag pe toti ce balamuc o sa fie aici. Te simti mai bine azi?