Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Despre noi... ma pregatesc de o noapte palpitanta, Irina a facut febra 39,4 intrarectal. ![]() Noapte buna! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sper sa nu aveti o noapte grea,sa nu mai faca febra mititica
![](pupic.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
eu zic, LP 2+ sau il pastrezi si i-l dai dupa ce face 2 ani sau i-l dai cand esti in criza de LP ca n-o fi bai.. ![]() ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
oare nu-i bai , ca m-am gandit si la varianta asta, da ma gandeam ca e bai...........
Forever in love...with my baby...
![](indragostita.gif)
![](images/user_woman.png)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui lorex
ce culoare ai luat? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
SATIN GRENA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Daca sunt pe aici sa fac si un capitol nou
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra."
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le![]() ![]() ![]() happyella, ne-ai omorat cu torturile alea. ![]() ![]() ![]() Bea, esti mare maestra la torturi, ma gandesc intens la crema aia de sampanie... ![]() haircut, ma bucur ca v-a priit iesirea la munte! Uau, 30 de persoane, deja ma simt mai bine ca io o sa am cam jumate pe atat. ![]() Despre noi... ma pregatesc de o noapte palpitanta, Irina a facut febra 39,4 intrarectal. ![]() Noapte buna! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cand citesc toate peripetiile voastre cu copiii la gradinita, ma intreb daca gradi e obligatorie.
Nu se poate sa ii dam un singur an? Ca eu asa am fost, de la 6 la 7 ani....si a fost bine, adica stiam sa citesc de la bunici, de integrat in colectivitate am avut timp....deci de ce ii dam de la 3 ani la gradi?
blue_flower spune:
citat din mesajul lui simplicity
Sper sa nu aveti o noapte grea,sa nu mai faca febra mititica ![]() Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra." |
De la ce o fi facut febra? Of....poate doarme bine!
xela_07 spune:
Nik0le - multa sanatate! Vai de sufletelul tau cu ambele bolnave ... Multa putere iti doresc si sa aveti o noapte usoara!
Simpli - relax. Eu chiar nu inteleg de ce vrei sa o inveti sa adoarma fara tzitzi daca nu vrei sa o intarci inca. Adica mi se pare un chin inutil, parerea mea ... stii tu ... da-mi ignore .
Ruxita - apropo de ptrecere nu stiu ce sa zic ... iti spun ca la noi e clar un bun prilej sa ne vedem cu cei apropiati noua si in plus e un eveniment important pentru amintirile care le vor ramane (ma refer la poze, filmulete). Adica A se distreaza cand se uita la filmul cu ea cand i-am rupt turta, si sunt convinsa ca o sa fie si mai haios peste ani. E adevarat ca petrecere pentru copii cu abureli si vrajeli nu e cazul inca, dar in familie chiar mi se pare un must, e un eveniment unic.
Haircut - familie numeroasa. La noi vor fi 10 adulti si 5 copilasi daca am noroc si ajung toti. Vorba Sorinei nu stiu unde o sa-i bag pe toti ce balamuc o sa fie aici. Te simti mai bine azi?