Ghiocei de Martie-Aprilie***296***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Hello,

Scrisesem baritai mesajul si nu stiu cum l-am sters, asa ca voi fi mai scurta.

Multumim pt incurajari

Nu stiu cum sa definesc prima zi. Pt mine a fost rau dpdv psihic. F rau, nu ma asteptam, m-a daramat, dar trebuie sa imi revin rapid ca nu se poate.
Pt ea a fost ca pt multi copii presupun. Adica am intrat impreuna in gradi, am dezbracat-o, ii placea dar ma tinea strans de mana. Am prins un moment si am iesit din camera lor si am inchis usa. A fost nenorocire. Da-i urlete, buseli in usa, etc. Pana la urma a reusit sa evadeze (ca la ce forta are, educatoarea e o top modela, a facut-o instant) si top la mine. Am luat-o in brate sa o linistesc si am intrat cu ea in sala, ne-am uitat la jucarii, etc. Buba e ca mai sunt copii plangaciosi, care reactioneaza rau cand vad alta mamica stand cu copilul, drept pt care m-au rugat sa ies (mi s-a parut corect, era o mata de 1 an si 8 luni, care statea non stop cu suzi in gura si plangea cu suspine numai cu ochii la mine, mi-a rupt si ea inima). Evident, iarasi urlete. Ea plangea inauntru, eu afara. Pana la urma am auzit ca s-a mai calmat si am plecat un pic, cam o ora jumate. Am inteles ca a fost relativ ok cand am fost plecata, pana au iesit din clasa sa mearga la masa. Probabil se astepta sa fiu pe hol, nu stiu, dar iar s-a pus pe urlete. cand am ajuns eu am auzit-o de pe hol. Nu a mancat nimic. Cand i-au deschis usa de la sala de mese si m-a vazut s-a pus si mai tare pe zbierat, parca ma certa si da-i maaaaaaaamiiiiii si suspine. Pe drum acasa a adormit bustean, dar din pacate a dormit putin, pana intr-o ora, drept pt care nu a fost f in forma astazi. Mai avem si o maseluta de iesit, deci suntem perfecte

Nu stiu ce asteptari sa am de acuma, prefer sa nu am. Va tin la curent.

Va pup

Mami de minune mica

pisik te inteleg perfect, pentru ca in curand si noi vom trece prin acestea. sper din tot sufletul sa va acomodati cat mai repede.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Gianina34 si ioana a reactionat ca si micsunica, cand m-a vazut cu paltonul cu guler si mansete de blana. doar ca pe mine m-a vazut la intoarcere. nu se mai dezlipea de blana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

sa va spun pentru ce am avut nevoie sa-mi trimite-ti ganduri bune, pentru care va multumesc inca odata .

conform zicalei "copilul care nu plange nu primeste tzitzi", azi am fost sa discut reintoarcerea mea la munca. am fost si am discutat cu directorul de depatament. eu sunt adepta discutiilor, si apoi facem hartogaraia.
va anunt ca incepand cu 1 februarie ma intorc in campul muncii.
pana in aprilie, cand ioana va implini 2 ani, voi munci 6 ore, si voi fi platita bineinteles 8.
am lasat la latitudinea directorului sa stabileasca colectivul in care voi intra, in functie de proiectele care sunt in desfasurare. pana acum ar fi 2 colective in care sa ma integrez. am lucrat cu ambii sefi si fiecare are plusuri si minusuri. poate patesc ca si data trecuta, cand m-au bagat in al treilea colectiv, si a fost cea mai buna alegere posibila.
deocamdata atat, restul il mai discut cu directorul dupa ce revin pe val.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

ma bucur pentru tine ca ti-au iesit planurile

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pisik azi cum a fost la gradi?
a plans mai mult cand ai dus-o? ca acum stie despre ce e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Acum am vazut mesajul lui m_monique, cu intoarcerea la munca, felicitari pentru negociere! Da' se mai da stimulentul ala de 100 de lei daca te intorci mai repede?
Monnvas, si mie mi se par super dragalase cizmulitele, le-a primit de la fetita din vecini de care v-am mai tot zis, e mai mare cu 4 luni si mereu "a trait pe picior mare" asa ca aceste cizme le-a purtat de vreo 3 ori si i-au ramas mici. Si la Sophiphi ii e degetul mare chiaaar in varf, deci nici ea nu le va purta nu stiu cat, apoi o sa ochim o fetita care sa poarte nr. 22 iarna viitoare, sa le dam mai departe, ca-i pacat de ele, sunt asa haioase si calduroase, de la "next", vorba aia, "de firma":))))
Apropo de asta, fetitele voastra cat poarta acum la picior? A mea e la limita cu 22, cred ca ar trebui sa trecem la 23 dar parca n-as mai lua alte cizme pentru cateva saptamani de iarna, acum are o pereche imblanite super faine de la prietena din USA, astea cu "motocei", o pereche de ghete imblanite si o pereche de ghete mai de toamna/primavara care mi-ar placea sa-i fie bune si prin februarie-martie, ca-s tare mishto (si pe astea le-a primit, de la mama unei colege a sotzului, i le-a adus din Italia, ca tare draga ii e Sophia din poze:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ilinca - noi suntem la limita cu 23, urmeaza sa trecem la 24 la papucii de casa
cizmele - le-am cumparat 25-26 ca au f multa blana pe interior si credeam ca-i voi pune si ceva sosete groase (lucru care nu s-a intamplat, desi am facut stocuri si cu de-astea crezand ca vom avea iarna grea, conform "prognozelor"); se misca f bine cu ele
eu cred ca m-am scos pe iarna asta

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Gianina34 si ioana a reactionat ca si micsunica, cand m-a vazut cu paltonul cu guler si mansete de blana. doar ca pe mine m-a vazut la intoarcere. nu se mai dezlipea de blana.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

ce ti-e si cu fetele astea... mici mici dar stiu ce-i fain

margele nu poarta?
micsu" s-a fixat la unele de-i ajung pana la genunchi si bine-nteles ca o mai incurca la escaladat si alte operatiuni din astea dar ti-ai gasit sa le abandoneze

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Uuuuh, cizme 25-26?! De fapt ziceai tu ca e inalta tare Micsunica, nu? Inseamna ca Sophiphi va fi ca mine, cu picior de chinezoaica, daca mai incape in cizme 22 (e drept ca doar cu o pereche de ciorapei nu tare grosi)!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

Vazui poze cu Sophiphi cea harnica, ce dragalasa e ea, dar si mamica ei, care e din ce in ce mai silueta!

vazui si discutii despre incaltari, fie-mea e mica pe linga ceilalti ghiocei, ea e la trecerea intre 21 si 22, adica inca mai punem pe 21, dar e cam fix si pe 22 l-am inceput, da cu sosete groase, de sport, cind e frig.

Simply, tu esti la madrid? cum e vremea? ca pe-aici a fost primavara adevarata, o fi vara la tine?

vazui discutii despre reluari servicii si urez multa bafta la mamici.

vazui si discutii despre gradi, mi se face parul ca coada la paun, cind aud de plinsete cu suspine... off, of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

nu mai stiu cine, parca Floric, m-a intrebat daca am gasit doctorul cel bun la Parhon. Nu, nu am gasit inca.
Din discutiile vazute pe net m-am si speriat putin, cica medicii sint tot de moda veche si folosesc tot regimuri in care-ti pierzi toate vitaminele si-ti dai peste cap metabolismul

Mergi la inceput