Ghiocei de Martie-Aprilie***296***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna cafeaua, sper ca e fara cofeina pt.ca o beau cu Stefan, imi sta in suflet la fiecare miscare... am impresia ca nu mai pot respira, stau pe canapea, se suie in capul meu, stau pe scaun se suie pe mine, beau cafea- isi baga nasul in ia chiar daca frige ...

So, nimeni nu a avut prbl.cu kk mai moale si culoarea mustarului ? M-as duce la dr.particular dar nu e la cabinet zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

So, nimeni nu a avut prbl.cu kk mai moale si culoarea mustarului ? M-as duce la dr.particular dar nu e la cabinet zilele astea

starea generala cum e?
ce a mancat in ultimele zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Pisik tinem pumnii sa va acomodati cat mai repede la gradinita

Ina nu mi-ai sups ce vrei de la Ikea. Astazi trec pe-acolo.

M-Monique bineinteles ca tinem pumnii

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

pisik acomodare usoara cu gradinita! iti trimit o imbratisare virtuala, ca stiu ca ai inima cat un purice.

dyana imi pare tare rau ca surioara ta are asemenea probleme.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:

starea generala cum e?

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

A vomat acum vre-o sapt.si am dat vina pe niste chiftele de pui facute la cuptor ce le-a mancat cu pofta (nu cred ca era carnea alterata pt.ca a macat si nepotul meu care este sensibil la asa ceva).

Tot in acea perioada i-am schimbat laptele din 1,5 la 3,5 grasime. Oare sa fie din cauza asta?? El niciodata nu a avut prbl.cand am schimbat laptele...

Despre pofta de mancare : este mult scazuta fara de cum era... e f.sacait. Este activ si vesel dar un pic mai agitit ca de obicei. Oare sa ii iasa al doile rand de masele? La voi au iesit ?

Mergi la inceput

Dyana, daca bebica nu vrea titzi, atunci sa isi cumpere surioara pompa si rezolva treaba.
Prietena mea a alaptat fetita un an si 4 luni numai cu laptele muls de la ea. Bafta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga ti-am trimis PM.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

inapreda cum e la tg. mures?
ca, citind postarea ta mi s-a facut dor de tg. mures.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:

buna dimineata!

multumesc pt

am si eu o rugaminte: azi intre 15:45 si 16:30 sa-mi tineti pumnii, sau sa faceti spirala.

hai ca strangem pumnii si suntem langa tine, orice ar fi.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

starea generala cum e?

A vomat acum vre-o sapt.si am dat vina pe niste chiftele de pui facute la cuptor ce le-a mancat cu pofta (nu cred ca era carnea alterata pt.ca a macat si nepotul meu care este sensibil la asa ceva).

Tot in acea perioada i-am schimbat laptele din 1,5 la 3,5 grasime. Oare sa fie din cauza asta?? El niciodata nu a avut prbl.cand am schimbat laptele...

Despre pofta de mancare : este mult scazuta fara de cum era... e f.sacait. Este activ si vesel dar un pic mai agitit ca de obicei. Oare sa ii iasa al doile rand de masele? La voi au iesit ?

Ramona , nu ar strica sa-i faci un examen coproparazitologic, pentru ca seamana simptomele cu cele de la giardia, eu asa am patit cu Raul, si nici acum nu am scapat de giardia. Azi ii incep un alt tratament, care sper sa functioneze.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput