Fluturasi de martie-aprilie 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

Felicitari strumphy..Doamne ajuta sa stea in burtica pana la termen si sa fie sanatoasa...ma bucur pentru tine stiu ca e o senzatie super cand o vezi la 4D, bine ca e totul bine
vizionare placuta la poze

si nopate buna ptr toata lumea

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy, strumf felicitari pt vestile super bune!!!!

salo, pai nu ma mai prea tin bine.....

eu iarasi o iau pe aratura cu greutatile bebelului....pai eu ma gandeam ca joi cand merg dovlecelul o sa aibe vreo 2700 gr....dar acum cand am vazut ca printesica de roxy are 2400....ma gandesc ca tot pe acolo ar trebui sa aibe... oricum nu prea am asa mare incredere in masuratorile facute de dr meu :( oare de aia printesa mea la 36 sapt avea 3500 gr???? :))))

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

lavi poate bb tau e mai grasun!!!

strumf felicitari!!!

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

da alina.n cu siguranta

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

hai mai lavi cand te duci la eco?

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

salut burtici. Imi pare rau ca nu reusesc sa intru foarte des -pe aici si sa mai vb cu voi una alta. Am si eu o intrebare: stie cineva vreun medic chirurg pediatru sau ortoped in iasi? Stefan se va naste cu o malformatie la piciorusul stang . labuta piciorusului este intoarsa catre interior si va trebui sa suporte o operatie sau ciubotele de ghips cam pana la varsta de 1 an aproximativ . Am gasit un dr in Bucuresti dar imi este destul de greu sa fac naveta saptamanal cu cel mic la o distanta asa de mare. As prefera Iasul pentru ca sunt numai 2 ore de mers..

MARIA ; ANDREI si STEFAN 30 s

Mergi la inceput

alina.n joi merg.....ma sperie un pic greutatea bebelului si dopul pe care am inceput sa il elimin. daca e sa fie totul ok si sa stea pana la 39 s....doar sanatos sa fie ca, creste el apoi. dar mi se pare ciudat diferenta intre greutatea fetitei si acum a baietelului....banuiesc ca poate nu face dr meu bine masuratorile...:(

azaz...offff...eu chiar nu te pot ajuta...deschide un subiect la parintii intreaba....sunt sigura ca vei primi informatiile necesare. s a vazut acum la ultimul eco??

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Nu s-a vazut la morfologia fetala de la 22 sapt cand am facut si amniocenteza. Dar medicul ginecolog care ma urmareste a vaut luna trecuta la eco si ea. Acum astept controlul sapt asta sa vad ce spune la eco.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 30 s

Mergi la inceput

azaz imi pareau de problema depistata insa cred ca fetele din Iasi te pot indruma,daca e cineva de acolo...

lavi eu zic ca mereu ati fost in grafic chiar si la ultima masuratoare ,nu e cazul sa te agiti o sa fie un bb perfect,pana la urma stii si tu ca nu greutatea este cea mai importanta,nu tre' sa ai un bb dolofan ca sa fie perfect ci sanatos

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

da alina asa e . ai perfecta dreptate....doar am prostul obicei de a compara cu prima sarcina iar acum de cand cu dopul ma tot gandesc daca doamne fereste nasc peste o saptamana de ex.....oare cat de micut e bb???

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput