concediu medical dupa 90 de zile

concediu medical dupa 90 de zile | Autor: mickioan

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,mamici..Am si eu o intrebare,daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Sunt insarcinata in luna a 5a si pana acum am beneficiat de conc. med( cod 01,06 si 09 ), medicul meu de fam. nu-mi mai poate elibera conc.med.,pt k am depasit 30 de zile de conc. in ultimile 12 luni, med. specialist e dispus sa-mi faca internari in continuare cu toate ca peste cateva zile depasesc 90 de zile de concediu in ultimile 12 luni. As dori sa aflu ce se intampla daca trimit in continuare concedii medicale la firma,chiar daca au trecut 90 de zile per total. O sa intru in comisie,tb sa fac eu o cerere catre comisie ...chiar nu stiu ce tb sa fac mai departe in aceasta situatie si mai vreau sa stiu daca la comisie te examineaza vreun doctor sau decid daca-ti mai dau concediu numai pe baza datelor furnizate de catre med. meu ginecolog... Eu as mai avea nevoie de concedii medicale pana in luna martie cand intru in conc de maternitate..Daca a mai trecut cineva prin aceeasi situatie,astept un raspuns cat mai repede.Multumesc.


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Buna, eu am fost in concedii medicale, iar dr mea ginecolog imi spunea ca daca depasesc 90 de zile voi intra la comisie, iar eu cum intradevar aveam probleme il primeam. Intre timp am intrat in risc maternal si nu a mai fost nevoie.
O intrebare: de ce nu iei mai bine risc maternal?

Cel mai bine intreaba dr ginecolog, el e specialistul si el iti va spunea exact pasii care trebuie urmati, probabil chiar el trebuie sa intocmeasca actele...nu stiu exact.


de printisor Alessandro - 15.04.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">Sunt CHIC! lal.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickioan spune:

Am inteles ca e mai complicat si greu de obtinut concediul de risc maternal...Oricum, multumesc..mai astept si alte mamici cu un raspuns care au trecut prin comisie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Daca ai internari peste cele 90 de zile, pe perioada cat figurezi internata cei de la spital trebuie sa se ocupe sa bage foaia de concediu medical la comisie. Comisia se uita pe foaia de internare si mai pune o stampila in plus pe foaia de concediu. Aia e toata comisia in cazul gravidelor internate. Vorbeste cu ginecologul tau sa te ajute.

Comisie pentru alte boli sau pentru cazuri in care nu esti internat nu am habar cum se "trec", eu am fost in CM la a doua sarcina exact cum am povestit si eu foile de concediu nici nu le-am vazut ca se ocupa sotul meu sa le ia de la medic si sa le duca la firma.

La risc maternal nu iei concediu decat daca e mediu toxic plus alte conditii, e mai usor cu comisie si nu-ti fa probleme ca la gravide se "avizeaza pozitiv" sarcina cat mai usoara si bebe sanatos!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickioan spune:

Multumesc frumos. Maine am sa vb. cu medicul meu ginecolog..Sper sa se rezolve cu bine..Numai bine!

Mergi la inceput