Strumfi si prichindei iulie-august2011(11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Fetelor ca sa-mi taie gingia pt a iesi mai repede maseaua de minte trebuie sa-mi faca anestezie? ...

Mihaela, eu am scos cele 4 masele si de fiecare data a trebuit sa imi faca anestezie. La cea mai usoara mi-a facut doua injectii la restul... a fost si mai complicat. Din pacate nu prea au cum sa lucreze fara anestezie pt ca durerile sunt groaznice. A, si dupa de obicei dau tratament cu antibiotice pt ca riscul de infectii este foarte mare.
Poate ca totusi iti dau doar un tratament ca sa iti creasca fara dureri. Du-te la stomatolog ca sa se pronunte. Iti tin pumnii! Sanatate!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna dimineata

Iarasi m-am trezit cu noaptea-n cap, asa pateam si la Eva, dormeam mai deloc

Mihaela, eu mi-am scos o masea la prima sarcina, prin sapt 9-10, ma durea de muream, desi arata ok, era terminata pe dinauntru.

Ginecologul mi-a zis ca nu-i nicio problema, doza de anestezic e mica si nu ajunge in marea circulatie sangvina, exact asa mi-a spus si stomatologul, in plus a folosit si alt anestezic decat de obicei. Apoi exista si antibiotice fara risc, ampicilina de ex

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Buna dimineata.
Multumesc dya27 si lisssa ana pentru aprecierile la adresa fiului meu.
Costumul de morosan este de aici din Maramures de unde suntem noi.Acesta este de morosan dar mai avem si din zona Lapus care sunt altfel dar la fel de spectaculoase. Suntem foarte mari iubitori de folclor de la muzica pana la costume populare. Costume populare are toata familia mea. Desi locuim in Baia Mare si eu sunt orasanca get beget, suntem foarte atasati de viata satului. Eu si sotul meu stim sa dansam foarte foarte bine pe muzica populara. In orice caz ascultam numai muzica populara autentica, manele de nici un fel, iar muzica usoara tot ce este de calitate. Nu stiu daca amanuntele astea intereseaza pe cineva, sper ca nu v-am plictisit.
O sa mai atasez si alte fotografii.
Sper sa aveti o zi buna si sa va simtiti din ce in ce mai bine.
pup pe toate cu burtici cu tot.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaia spune:

Buna dimineata, fetele! Azi fac 14 saptamani. Dar aseara au aparut iar sangerarile maronii. Acum, spre dimineata s-au mai diminuat dar psihicul meu e la pamant dupa ce am citit diverse despre hematomul in sarcina. Imi vine sa urlu, simt ca nu sunt normala si nu stiu de ce mi se intampla tocmai mie:(((((((( Dintre fetele care ati mai avut astfel de probleme ce sfaturi vi s-au mai dat? S-a resorbit hematomul? Sau exista sansa sa duc sarcina la bun sfarsit cu o astfel de problema?? Simt ca innebunesc si alta nu!!!
Vineri am programarea uzuala la doctor si ma rog ca totul sa fie bine..
Va pe toate

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Buna dimineata somnoroase pasarele.

Alinafilip, o ardeleanca de la maramu'. Eu sunt satmareanca, dar am rudenii pe la Barsana si Calinesti, plus faculta la BM.

E fain la voi. Tot timpul mi-a placut Baia Mare mai mult ca Satu Mare. E mult mai pitoresc, ordonat si bun de colindat.

Lapusul, manastirea Rohia, Cavinc, Borsa, Sapanta, o groaza de locuri faine si bune de vizitat macar o data in viata.

Referitor la burtica si eu simt asa o stare de greutate abdominala, nu doare si nu e incomoda, o fi de la cresterea bebelului poate. Incerc sa nu ma stresez din orice.
Si totusi nu stiu ce voi face la nastere, ca mie si de la scos sange mi se face rau.

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

'Neata!

Mie , cand am fost insarcinata cu Filip,mi-au iesit doua masele de minte si cand am fost insarcinata cu Anastasia mi-a mai iesit una. Dar pe mine nu m-a durut deloc deloc la nici una. Cu toate ca atunci cand am simtit ca o sa-mi iasa am intrat in panica,pt ca auzisem ca sunt niste dureri groaznice . Poate am fost eu mai norocoasa.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 15+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amaia

Buna dimineata, fetele! Azi fac 14 saptamani. Dar aseara au aparut iar sangerarile maronii. Acum, spre dimineata s-au mai diminuat dar psihicul meu e la pamant dupa ce am citit diverse despre hematomul in sarcina. Imi vine sa urlu, simt ca nu sunt normala si nu stiu de ce mi se intampla tocmai mie:(((((((( Dintre fetele care ati mai avut astfel de probleme ce sfaturi vi s-au mai dat? S-a resorbit hematomul? Sau exista sansa sa duc sarcina la bun sfarsit cu o astfel de problema?? Simt ca innebunesc si alta nu!!!
Vineri am programarea uzuala la doctor si ma rog ca totul sa fie bine..
Va pe toate

13+

Amaia, parca am mai zis de fina mea. si ea a avut un hematom in sarcina,destul de mare mi-a zis. Si a avut sangerari pana pe la 20 sapt. Dupa aceea cred ca s-a resorbit, nu stiu, dar stiu ca acum are o mandra de fetita.
Ei i-a recomandat medicul repaus la pat cat mai mult si abia spre sfarsitul sarcinii stiu ca mai iesea cate un pic pe afara sa se plimbe. Acum, vezi si ce zice medicul tau !

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

iar imi este rau ...ma duc sa ma intind iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Buna dimineata!

Amaia eu am avut o colega care a avut hematom pe perioada sarcinii. Nu a avut voie sa faca efort si in timp, a scazut d.p.d.v. dimensional. A dus sarcina la bun sfarsit, fetita s-a nascut la termen si e sanatoasa. Din ce am inteles atunci de la ea, important era ca hematomul sa nu creasca in dimensiuni. Nu mai tin minte daca a luat si ceva tratament sau nu. Chestia asta s-a intamplat acum 6 ani. Daca vrei, poate o prind in weekend si o mai intreb una, alta. A emigrat in Canada si avand in vedere ca in timpul sapt. lucreaza si mai e si diferenta de fus orar...e mai greu sa ne gasim.
Adra multumesc de complimentele la adresa Mariei. Eu nu am voie sa ma ating de parul ei. Nu vrea sa-l tunda sub nicio forma. Bine, nici eu nu vreau pentru ca are un par frumos, ma refeream doar la varfuri

Maria (27 nov. 2007) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Anaemi ai niste copii superbi. Sunteti o familie tanara si foarte frumoasa!

Maria (27 nov. 2007) si 14+

Mergi la inceput