Ian-Feb2011- Bv Maimutica,Alexa! Hai Gabi!(174)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Ziki, vreau si eu pe listuta cu colacei (1 bucatica)
saru`mana

36+

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

CARMEN ce poze ai pus tu acolo!
mamica frumoasa si bebelul cuminte.

38+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

referitor la colici
Imi aduc aminte ca al meu sotior dormea pana venirea lui BEBE MARIO...pana la 9 dimineata.
Cum a inceput era urlatului..s-a mutat in sufragerie si avea treaba..domle...pleca la 7 dimineata..si venea seara pe la 8-9..zicea ca e rupt de oboseala...are muuulta treaba!
Dupa un an mi-a marturisit cum dormea la amiaza la ma-sa
Si cum mergea diminetile si cate trei ture la cafelit cu prietenii..caci nu suferea plansetul lu bebe...erai neputincios cateodata ..ce?..mai tot timpul neputincios..si lui ai era mila de El..

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

i-auzi bei nene ce tupeu pe el ! acum stii cum sta treaba, sa vedem ce face cand vine fata

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burtici, mamici si buburuze!
Ma inscriu si eu la o prezenta rapida, cs n-as vrea sa credeti ca nu-s cu voi pe baricade.
Si eu am cateva zile de cand ma simt tare obosita, epuizata de puteri. Sper sa-mi revin ca ma simt tare aiurea.

Vreau si eu sa-mi exprim parerile de rau pentru ingerasul Abramburicai. M-a intristat tare. Imi pare sincer rau. Va doresc sa aveti puterea sa treceti peste.

Va tup dulce pe toate scumpele mele!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Hey burtici, mamici si buburuze!
Ma inscriu si eu la o prezenta rapida, cs n-as vrea sa credeti ca nu-s cu voi pe baricade.
Si eu am cateva zile de cand ma simt tare obosita, epuizata de puteri. Sper sa-mi revin ca ma simt tare aiurea.

Vreau si eu sa-mi exprim parerile de rau pentru ingerasul Abramburicai. M-a intristat tare. Imi pare sincer rau. Va doresc sa aveti puterea sa treceti peste.

Va tup dulce pe toate scumpele mele!

si noi te pupam tare, multumim de vizita scurta, steptam vesti mai bune, sa iti revii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

mayane nu stie ce pierde sotul tau ,i-ai aratat pe youtube filmulete cu colacei? eu i-am aratat lu' sotu si e innebunit,abia asteapta sa faca 1 luna sa il vedem cum se balaceste,mega show.

poftiti la poze noi

Ba i-a vazut... Zice ca au niste fetze speriate... Nici unul nu zambeste, nici unul nu se bucura... Doar leviteaza spanzurati de gat...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Tunde au drepate fetele. Si eu i-as fi dat ! Adica cu ce tupeu sa mearga sa doarma la mamicuta lui?!?

Si spune-le baietilor ca sa-si faca ei bagajul de acum ca printesa ta oricat de plangacioasa ar fi, ramane acasica!!! Adica cum?

Multi si de la noi! Esti sufletul forumului!

De Patricia mai stie cineva ceva? Sa nu mai intre ea deloc-deloc...

Mergi la inceput

multumim de complimete madalina
Am uitat sa va zic...s-a cam smiorcait bebe azi, se incovoia, se inrosea la fata, cred ca avea crampe, i-am dat eu sa pape,l-am schimbat,i-am cantat,am vorbit cu el, etc...tot smiorcait si nu adormea neam ! vine tacsu..."da'l incoa la taticu sa vezi ce se linisteste baiatul" .si l-a luat in camera,l-a pus cu burtica pe burta lui si capul pe piept,si uite asa au dormit imbratisati vreo 2 ore.mi-a fost un drag de ei.era tac'su asa mandru ca l-a linistit...a zic ca eu nu sunt buna decat sa ii dau tzatza...

Mergi la inceput

Carmen te si eu mamica draga! Tare haios si sotul tau! Sa-ti traiasca! Dar spune-i ca tzatza ta face minuni!

Asteptam sa ne dai detalii de cum v-ati descurcat la baita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Fetelor care va ocupati de colacei, mai vreau si eu sa vad link-ul, se poate?

Bravooo Adryiii! Bine ai venit mica printesa Elena!!! Sa fiti sanatoase si sa mergeti repede acasa!!!

Hai Alexa!!! Hai bebe de Alexa!!!

Hai maimutzici!!! Mult a fost, putin a ramas, in curand o sa cunoasteti!!!

39+ cu Sara Maria

Mergi la inceput