Ian-Feb2011- Bv Maimutica,Alexa! Hai Gabi!(174)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac fetele mele dragi???

am intrat un picut sa las si eu un mesaj, sa fac prezenta (ca nu am facut-o de mult)si sa va salut.

Abramburica, Miha imi pare sincer rau. sunt alaturi de voi si ma rog sa aveti putere sa treceti peste aceste clipe grele. nici nu vreau sa stiu ce e in sufletul vostru

Felicitari noilor mamici, bine ati venit buburuzue mult asteptate

noi...urlam de dim pana cand obosim si adormim. (de la 7 urla incontinuu, e ora 4 si nu a adormit nici acu. a bagat reprzie scurte de 10-15min max) suntem chiauni. nu stiu ce sa ii mai dau pt colici. am incercat si cu feonu, nu merge. o sa incercam cu coliefu, poate asta de rezultate.
cu lapticu am rez..nu stiu ce s=a intamplat atunci, dar acu vad k si-a revenit si papa numai san.si numai varsa. macar de asta sa ma bucur si eu.
in rest...nimic nou sub soare. nu am timp nici sa merg la baie..de altele nici nu se pune probl.

va si imi e asa dor sa stau cu voi la palavre..de nu va inchipuiti..dar.. o sa treaca si per asta mai grea si imi reintru eu in mana

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

doamne, ralu, ce scumpa poate fi asta mica! poza cu "gandim problema" si cea cu "micul sensei" sunt super haioase!
indata trece si perioada asta si o sa te intorci pe baricade de-o sa si uiti ca ati avut nopti nedormite

odihneste-te bine si ai grija de micuta si de voi!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 27 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Ziua buna!

Felicitari noilor mamici si bun venit fulgusorilor!

Fete dragi, v-am trimis pe mail-ul comun 3 mail-uri cu diverse pt bebe(carticele in format electronic) cu retete si altele...in mail-ul 3 (carticele 3) introducand pe site-ul de acolo datele gasiti cele mai multe info ..si, ceea ce cred ca va ajuta acum sunt filmulte multe pt ingrijirea nou-nascutului.

Sper sa va ajute...

Vrem sa castigam si premiul sa-l donam aici in forum! Ne ajuti sa facem o bucurie?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna
semnez si eu condica repede

ai mei au dormit pe rand azi noapte agatati de tzatza mea
azi i am scos pe rand la aer
si apoi cu chiu cu vai au adormit
eu s chiauna de somn

pupici si nasteri usoare fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

FELICITARI ADRYIII, BUN VENIT PE LUME ELENA-ALEXANDRA!!!

floritunde , e mai greu in primele zile dupa ce ajungi acasa, apoi lucrurile intra pe un fagas cat de cat normal. Despre Albert cred ca s-a inteles gresit, e foarte bucuros si dornic sa ma ajute si ii spune Rebeccai mereu ca o iubeste. Am zis ca e harmalae in casa pt ca e foarte euforic si sare in sus de bucurie mai mereu

Nu va zic ce galagie incercam sa mentinem ca s-o obisnuim pe printesa cu zgomotul...la Albert am gresit si facem si acum o liniste deplina cand doarme.....tot se trezeste la cel mai mic zgomot

Nu stiu daca a luat in greutate/cat pt ca ni s-a stricat cantarul si cica nu se poate repara, dar pare ok, mananca, doarme, face kk, ce poti sa-ti doresti mai mult?

galerie, ceva?

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adryii sa ti traiasca printesa si sa te recuperezi rapid
pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

OFFF;grea e viata in primele 4-5 luni...
dupa ce le distragi atentia..si le tii muult la aer..se schimba fiecare bebe...zambeste de faci kk de bucurie... ce-i in sufletelul tau...
Asa se spune;9 luni te pregatesti sa devii mama si inca 9 aveti nevoie sa va daptati complet...asa ca nu mai este mult

multa putere si rabdarae

Eu deja am f avertizata de baietzi;de urla beba mult...se muta la socrii juma de an...nna..
Speram sa fie ..sanatoasa,sa doarma,sa fie cumintica

BEBELU/MIRELA...NE LIPSITI FF MULT

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde mersi de incurajare
suna bine ce zici tu acolo si cand te gandesti k nu avem nici 3 sapt..ma ia groaza

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

si incerc si noua semnatura....

gabi, de Albert Mihai, 10.05.2007 si de Rebecca Andreea, 10.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

ziki, pe mine sterge-ma de pe lista Al meu zice ca nu vrea sa-l vada pe fi-su spanzurat in colacel... Daca reusesc sa-l conving pana faceti comanda, te anunt...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput