Ian-Feb2011- Bv Maimutica,Alexa! Hai Gabi!(174)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Wow...noutati interesante!!!!

FELICITARI MAIMUTZICILOR! SA FITI SANATOASE AMANDOUA!!! ASTEPTAM DETALII!!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxx, pe al nostru scrie ca se poate folosi de la 0 luni pana la 18 kg!!!!

FELICITARI ROXANA!!!!!! BINE AI VENIT BEBE Marie Lorelei!!!

ANGIE MAI AI PUTIN!!!! TE ASTEPTAM CU VESTI SUPER BUNE MAINE DE LA ECO!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ANKA - eu ii faceam un biberon de vreo 70 de ml si el lua cat voia. Al meu se oprea singur, sau adormea, sau dadea din capsor, si asa stiam ca nu-i mai trebuie. Daca suge si la san, nu prea ai de unde sa stii cata completare ii mai trebuie,cauti anumite semne, de saturatie. Daca a supt numai sanul si a adormit, e OK, inseamna ca i-a ajuns doar sanul. Nu conteaza ca suge 10 minute sau 30.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 36+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

N-am prea mult timp, ca trebuie sa se trezeasca puiucul meu. Dupa ce am fost afara, mai dormim putin in carucior si in casa!
De fapt doarme cel mai bine in carucior ziua in casa , se linisteste imediat cand n-are chef de dormit sau e marait sau il doare burtica... asa ca la noi - TRAIASCA CARUCIORUL!!!

Felicitari Crina! Sa fi sanatos bb Lukas Christian! Ma bucur ca s-a sfarsit cu bine si ca sunteti bine, sanatosi si voiosi!!! Asteptam detali si bineinteles POZEEEE!!!

Carmen si noi tot din fiecare san pe rand dam. Rar ii dau si din al 2-lea la o masa... dar asta nu cred ca e o regula. E si cum te obisnuiesti.
Am incercat si eu sa-i dau din ambii, sa scurtez ca la carte timpul de alaptat (la noi dureaza cam o ora), dar aveam un copil plangacios din cale-afara, care la o ora oracaia cat il tineau plamanii si nici nu dormea bine. Asa ca am renunat.Fac cum ii e lui mai bine.
Sa nu radeti dar am ajuns la momentul in care notez de la care san a papat, ca nu mai tin minte. Sunt dusa....

Si al meu sotior joaca The West si Grepolis... deci toti sunt copii... fara sansa de recuperare!!!

Felicitari Maimutica! Sa fi sanatoasa bb Marie Lorelei! Refacere grabnica si mult laptic!!!

Roxx leaganul se poate folosi de la 0+. Si noi am luat repede-repede cand ne-au apucat crizele de colici, dar mai mult de 10 min nu sta in el nici sa-l mananci!!! Depinde de bb daca ii place sau nu...

Gata ca s-a trezit... si e foamea maaare-maaare!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna seara fetele
sunt sotul lu andri 31,amalia se grabeste la 36 s implinite se grabeste, asa ca maine dimineata o sa vina pe lume prin cezariana.

va tin la curent tineti-ne pumni.cu povestea detaliata o sa vina ia in zilele urmatoare

mami 35 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Doloress, multam mult, m-am mai linistit. Odata am reusit sa scot 50 de ml cu pompa, alte dati abia am scos cate 10 ml. Ma gandesc ca poate o fi nimerit si el in momentul cand era mai mult lapte in tzitzi si d-aia n-a mai vrut LP. Oricum, doarme de 3 ore, deci ceva a mancat el. Dar arunc la lapte praf...
Io nu inteleg tzitzile astea ale mele cum functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

fac capitol

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Poftiti la capitol nou!

Mergi la inceput