Ian-Feb2011- Bv Maimutica,Alexa! Hai Gabi!(174)
Raspunsuri - Pagina 2
Wudy spune:
Maimutica suntem alaturi de tine! Fii curajoasa mamica draga. Daca bebelusul tau vrea acum sa vina, pai atunci sa vina si sa fie sanatos.
Curaj mult iti doresc si sa ai o nastere usoara!
Nu bag inca motate, sa nu grabesc eu destinul bebelusului tau
Cand ne da Simo semnalul, vin si eu cu motatele mele
36+
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
florintunde spune:
HAI MAI CONTARCTIILE LA MAIMUTICA!!
HAIDATI....FACETI-VA TREABA !DAR REPEDE
-SA IASA BEBE!..SI DUPA ACEEA DATI
-O FUGA SI LA ALEXA!NNA AAASSA
MAIMUTICAAA!!!!!
ALEXXXAAAAA!!!!!!!
MARIE LORELEI!!!!!THEODOR!
Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mada, angi va multumesc frumos....dar am pus...9 kg pana acum...si la mine cea mai mare problema e ultima perioada a sarcinii atunci ma ingras cu aer ca de mancat am grija sa nu exagerez.... mi-am luat revansa de la sarcina trecuta (+25 kg )... mada, imi place la nebunie caruciorul vostru....e preferatul meu!!!! asta am vrut sa il cumpar si eu.....dar am ales sa nasc la particular in loc sa cumpar caruciorul modelul acesta :) mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!! AMR 5 s !!! |
Multumesc mult! Si eu mi l-am dorit mult si pentru ca era foarte scump am gasit o varianta de compromis: l-am cumparat second hand la jumatate de pret. Am avut noroc ca l-am gasit la cineva care l-a intretinut super bine si nici nu se vede ca a mai fost folosit. Am spalat toate textilele si acum isi asteapta noul proprietar.
38+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
bb_yasmi spune:
mada, pai si sh, l-am gasit pe la 700 euro, chiar si mai mult....
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!
AMR 5 s !!!
florintunde spune:
fetelor cine face listuta
ADRYIII NU ANDRYIII
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
monika_bt spune:
Daaa...e ADRYIII nu ANDRYIII....
FELICITARI, ADRYIII!!!
BINE AI VENIT, ELENA ALEXANDRA!!!
REFACERE RAPIDA SI COMPLETA, MAMICO!!!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 34s+
monika_bt spune:
HAI, ALEXA!!!
SI DACA-I MUSAI: HAI, MAIMUTZICO!!!
Asa, si voiam sa-i spun Shubulinei ca i-am gasit o fata pierduta a soacrei eiAm o vecina dedesubt care spala ZILNIC...inca nu stiu cum arata atele alea fara haine...
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 34s+
florintunde spune:
unde ati fugit cu pozele maii?????nu mai s...nicaieri
GABIU;AI UN BAIETEL..FF SIMPATIC...sa nu vb de mumoasa mica
ian_feb2011 spune:
citat din mesajul lui adryiii Buna ziua, Sunt sotul Adrianei si am intrat doar sa va spun ca Adriana a nascut azi la 11:08 o pitica de 2970 gr si 51 cm. Nastere prin cezariana. Doctorul a zis ca operatia a decurs bine, fara complicatii, Adriana e ok, Elena e ok, in concluzie totul e bine... Detaliile vi le va da ea cand vine acasa (4-5 zile din cate am inteles de la doctor). Sper ca postez corect aici ca nu ma am cu forumurile... Multumesc pt atentie, Alex 39 cu Elena Alexandra |
madalina_m spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mada, pai si sh, l-am gasit pe la 700 euro, chiar si mai mult.... mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!! AMR 5 s !!! |
Eu l-am luat cu 2000 ron. Am avut mare noroc ca nu era un intermediar, ci era cineva care si-l cumparase de nou si il vindea dupa 1 an de folosire. E adevarat ca mi-am trimis sotul pana la Brasov dupa el in Ajunul Craciunului. Vanzatorul vroia sa il trimita cu curier, dar am vrut eu sa il vada sotul inainte de a da banii ca sa nu avem surprize.
38+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica