Sunt foarte furioasa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claram spune:

Sorry,psihiatru am vrut sa zic.El a mai luat medicamente cand era copil si a fost diagnosticat cu adhd la 7 ani,a luat ritalin si adderall vreo 5 ani.

Am citit si despre sindromul Munchhausen,si despre minciuna patologica si compulsiva,despre delir non-bizar...pana mi-au iesit pe nas.Nu mai vreau sa citesc acum nimic,sunt informata si mi-a ajuns.Oricum,dupa felul cum se comporta,banuiesc ca e ceva din sfera mitomanie/delir non-bizar,acuma sa vedem ce zice psihiatrul.Mi-a zis ca ii tremura si mainile in urma accidentului pe care l-a avut la cap.Eu m-am linistit,nu il mai bombardez cu mesaje,1-2 mesaje sa stie ca sunt alaturi de el si il iubesc,in rest il las pe el sa vorbeasca cand poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Clara,imi pare foarte rau ca trebuie sa treci prin asa ceva,poate ca era bine sa-tzi ascultzi instinctul(stii tu primul tau subiect deschis)!

Deci privighetoarea ...e cioara d efapt,din sniper a ajuns paznic!

Cit stai tu cu el impreuna?Cind va vetzi muta impreuna?Cred de fapt ca e mult mai bine pentru tine si mai ales pentru copii.sa nu se intimple cit mai repede!

Acum imi explic si de ce si-a blamat atit familia,el se simte "ranit"acum ca tu ai aliat cu mama si matusa,de fapt ies multe la lumina si lui nu-i convin!Csatoria voastra este recunoscuta in ambele state?Rezolva-tzi cit mai repede (daca nu ai facut-o)cu problemele legate de documente,sa te potzi misca rapid ...la o adica!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Cand a vazut cat de mult se iubesc copiii cu bunicii,a zis ca el nu poate sa se bage si sa rupa legatura asta,asa ca am decis sa ramanem pentru o perioada in Romania.Acuma in functie de ce are,e foarte posibil sa il dea afara dar oricum,mai o sa treaca ceva timp pana sa locuim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ma dau batuta

si rezum: "viata bate filmul!"

Clara te-ai gandit sa faci un scenariu de telenovela pe marginea acestei experiente?

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

inceputul meu de lume

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Da,intr-adevar viata bate filmul cateodata.Sper ca nu ai fost ironica alinuk,chiar nu am nevoie de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Oo da, in cazul asta chiar rasturnarile de situatie au fost...ametitoare. Iti doresc doar multa putere, sa ai pentru amandoi. Speram ca macar de-acum incolo sa se intrevada o rezolvare, o directie clara de tratament, o speranta de vreun fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Clara(mie personal mi se pare trasa de par chestia aia cu iubirea copiilor fatza de bunici)eu as daca as fi in locul tau,as incerca sa fac o lista cu ce a fost minciuna si ce e adevar in toata povestea asta!

Si as incerca sa vad si sa incadrez sentimentele mele la una dintre cele doua liste!Nu cumva sentimentele tale sunt aparute pe baza minciunilor lui?

Unde avetzi d egind sa locuitzi cindva?In Romania sau in State?Cum vezi tu viatza ta de zi cu zi alaturi de el?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si eu te-as intreba, foarte direct, ce anume mai vrei si speri de la aceasta relatie? concret, de genu: vine aici, facem asta, ma duc eu acolo, face, xyz, etc etc.

ca eu una.....stiu ce-as face....as fugi manacand pamantu gandindu-ma la copiii.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

daaa, mai ales ca nu-s comuni - copiii vreau sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

E prima data cand imi bate tare inima citind un subiect de pe forum... si motivul este ca mi-am imaginat ce s-ar putea intampla daca tu l-ai parasi pe acest om... Daca poveste ta este reala ( si te rog sa nu te superi ca pot pune la indoiala veridicitatea ei, tinand cont de multitudinea de evenimente si de turnura lor) iti spun sincer ca-mi tremura picioarele gandindu-ma la situatia ta si-a copiilor tai . Eu daca-as fi in situatia ta , probabil mi-as dori f tare sa nu mai stiu nimic, niciodata, de acest om , dar in acelasi timp mi-ar fi foarte frica sa iau aceasta decizie deoarece mi-as gandi ca as pune viata mea si pe-a copiilor mei in pericol... sper totusi ca eu sa ma insel , el sa nu fie chiar atat de bolnav cum am perceput eu din relatarile tare. Iti doresc sa ai puterea de a lua ce mai buna decizie , aceea in care copiii tai sa fie pusi pe primul plan!

Mergi la inceput