Sunt foarte furioasa
Raspunsuri - Pagina 4
claram spune:
Dana,sunt 99% sigura ca nu e sniper,e security forces,adica pazeste baza si are job de politist.Nu a fost in razboi,asta e alta minciuna pe care am descoperit-o.Altora de acasa le-a spus ca a fost in Afghanistan,mie ca Iraq,deci s-a prins singur in plasa de minciuni,ca nu credea ca eu voi vorbi cu matusa.Vai,si ce tradat s-a mai simtit cand i-am spus ca am vorbit cu ea!Mi-am dat seama ca de aia a rupt orice contact cu familia,ca sa nu fie prins cu minciunile.Abuzat sigur a fost dupa cum se poarta,doar ca nu mai cred ca abuz sexual.Maica-sa a spus ca daca nu inceteaza,il da in judecata pentru calomnie,nu numai pentru abuzul sexual dar si pentru minciuna ca ar fii arestat-o cand incerca sa intre ilegal in baza.Mi-a aratat cica un raport al politiei,mi-a dat numarul ei de inregistrare de la masina si am verificat.Normal ca totul e fals.
Nu e in Turcia ca vai,in ultimul moment l-au refuzat si l-au trimis in State.Ca sa ajunga acolo,trebuia sa treaca niste verificari,ca sa primeasca o autorizatie speciala pentru a pazi o zona cu chestii nucleare si nu a trecut testul.Am intrebat pe un forum militar in ce consta acel test si mi s-a spus ca,practic,esti verificat daca esti de incredere,stabil etc.Deci...
Acuma risca iar sa fie dat afara pe usa din dos,ca se afla intr-o zona la care nu avea autorizatie dar el sustine ca are autorizatie,doar ca colegii au ceva cu el si comandantul il uraste bla bla bla.Am fost surprinsa sa aflu pe acel forum militar american ca nu esti testat psihologic cand te inrolezi,doar test fizic si scris.Oricum,mie imi sunt clare acum toate lucrurile si m-am gandit sa vorbesc cu mama si matusa sa mearga la el la baza si sa vorbeasca cu comandantul pentru o evaluare serioasa,sa-l puna pe medicamente si terapie.Nu vreau sa-i stric cariera dar vad ca e din ce in ce mai grav.
Edit:nu are o viata dubla,am facut background check.
rrox3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claram Dana,sunt 99% sigura ca nu e sniper,e security forces,adica pazeste baza si are job de politist.Nu a fost in razboi,asta e alta minciuna pe care am descoperit-o.Altora de acasa le-a spus ca a fost in Afghanistan,mie ca Iraq,deci s-a prins singur in plasa de minciuni,ca nu credea ca eu voi vorbi cu matusa.Vai,si ce tradat s-a mai simtit cand i-am spus ca am vorbit cu ea!Mi-am dat seama ca de aia a rupt orice contact cu familia,ca sa nu fie prins cu minciunile.Abuzat sigur a fost dupa cum se poarta,doar ca nu mai cred ca abuz sexual.Maica-sa a spus ca daca nu inceteaza,il da in judecata pentru calomnie,nu numai pentru abuzul sexual dar si pentru minciuna ca ar fii arestat-o cand incerca sa intre ilegal in baza.Mi-a aratat cica un raport al politiei,mi-a dat numarul ei de inregistrare de la masina si am verificat.Normal ca totul e fals. Nu e in Turcia ca vai,in ultimul moment l-au refuzat si l-au trimis in State.Ca sa ajunga acolo,trebuia sa treaca niste verificari,ca sa primeasca o autorizatie speciala pentru a pazi o zona cu chestii nucleare si nu a trecut testul.Am intrebat pe un forum militar in ce consta acel test si mi s-a spus ca,practic,esti verificat daca esti de incredere,stabil etc.Deci... Acuma risca iar sa fie dat afara pe usa din dos,ca se afla intr-o zona la care nu avea autorizatie dar el sustine ca are autorizatie,doar ca colegii au ceva cu el si comandantul il uraste bla bla bla.Am fost surprinsa sa aflu pe acel forum militar american ca nu esti testat psihologic cand te inrolezi,doar test fizic si scris.Oricum,mie imi sunt clare acum toate lucrurile si m-am gandit sa vorbesc cu mama si matusa sa mearga la el la baza si sa vorbeasca cu comandantul pentru o evaluare serioasa,sa-l puna pe medicamente si terapie.Nu vreau sa-i stric cariera dar vad ca e din ce in ce mai grav. Edit:nu are o viata dubla,am facut background check. |
Ca tot vorbeam despre paranoia si delir ...
Imi pare rau Clara.
Mi se pare OK planul tau, vorbeste cu familia. Ar fi bine sa aiba in sfarsit parte de un control serios si un diagnostic. Ar fi putut sa il aiba mai devreme, din ce povestesti tu. Inca din copilarie.
Intre timp, ia distanta. Ocupa-te de tine. Te-ai consumat mult prea mult in relatia asta. E timpul sa te intorci spre tine. Exploreaza cu terapeuta ta, cum de ai ajuns in situatia asta. E important.
neda spune:
Edit:nu are o viata dubla,am facut background check.
[/quote]
Clara,
dora un lucru as vrea sa iti spun.
Sa nu stai prea linistita ca ai facut acest background check.LA nivelul de low-midle class sunt foare des intilnite relatiile lungi intre cupluri fara a se casatori. Chiar sidaca au copii impreuna.
Deci, incearca sa faci niste investigatii printre prietenii lui.Ti-as recomanda sa ii faci o vizita neanuntata.
Neda
CristinaT spune:
am citit pe sarite, un lucru imi este clar. Daca a putut spune/crede despre mama lui asa ceva, cine stie ce iti poate coace tie. Daca lucreaza unde zici, e foarte usor ca sotie sa afli date despre el, daca a fost sau nu in spital de exemplu... etc. Pe de alta parte, eu daca as fi in locul tau as incerca sa ma intalnesc cu o mare parte a familiei lui sa aflu mai multe detalii. Din cate se pare ori sotul tau are probleme medicale ori te minte.
claram spune:
Mi-a trimis mesaj ca a stabilit o intalnire cu psihologul.Ca o fii adevarat sau nu,nu stiu,eu oricum am luat deja legatua cu matusa,nu mai e loc de intoarcere.
denizel spune:
Clara, imi pare foarte rau :(.
As vrea sa te intreb ceva: de ce continui sa te implici? Ce asteptari ai de la calea fara loc de intoarcere pe care zici ca ai pasit deja?
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laina se poate orice. Sau se poate sa NU aiba o viata dubla. Eu nu sustin ideea sacrificiului suprem al Clarei, nu spun ca ea sa-si paraseasca baietii si sa i se dedice doar lui. Insa sunt impotriva mentalitatii "are probleme? lasa-l si rupe relatia si fugi", care mi se pare o atitudine egoista. Clara mi-a demonstrat de multe ori pe parcursul acestei povesti ca este o femeie puternica si lucida si iubitoare, si stiu ca isi va proteja copiii. nici nu-mi pun aceasta problema in ce o priveste. Elena si Antonia (03.05.2007) |
Laina, ti-a raspuns Buli cum nu se poate mai clar.
Tu faci o confuzie, aici nu e vorba de a fi egoist si de a parasi pe cineva care e cu probleme mari.
claram spune:
Sunt alaturi de el tocmai pentru ca stiu ca,facand abstractie de boala,e un om bun.Stie ca are probleme,nu se ascunde dupa deget.Doar ca ma voi detasa putin,ca altfel nu as reusi sa lucrez si sa fiu prezenta pentru copii.E lupta lui acuma,eu i-am oferit toata dragostea si siguranta,acum e randul lui sa depuna un efort.
Lo_li_Ta spune:
Claram, ai auzit vreodata de sindromul Munchausen?
Pe mine la asta m-a dus cu gandul povestea ta. Mai documenteaza-te, poate gasesti similitudini. Nu stiu cat se intelege din definitia de mai jos, dar diferenta fundamentala intre ce suferinzi de asa ceva si ipohondri, este ca cei din urma sunt cu adevarat speriati de ideea ca ar putea avea ceva.
Münchausen syndrome is a term for psychiatric disorders known as factitious disorders wherein those affected feign disease, illness, or psychological trauma in order to draw attention or sympathy to themselves.
Pe scurt, isi construiesc o intreaga viata plina de probleme, constienti fiind ca totul e o inventie.
ladyJ spune:
Clara, la psihiatru trebuie sa mearga nu la psiholog.
Ii vor pune diagnosticul si abia apoi vei stii exact cu ce ai de a face: ce tratament exista, ce sanse la o viata normala sunt, ce riscuri apar daca intrerupe tratamentul, daca e vorba de spitalizare, daca e nevoie si de psihoterapie, daca il poti tu ajuta(si cum), etc etc.
Cand vei cunoaste exact boala de care sufera vei vedea mai limpede . Eu raman la parerea pe care tu deja o cunosti, insa se poate sa fie vorba despre altceva,desigur.