MONTIGNAC (153) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 6
alexa1986 spune:
Off Maya o sa ma abtin.Apropo sotul aseara:
''Iubito ai mai slabit''.Eu: ''E da de unde(Afirmatie)'', EL: '' Cam de peste tot(RASPUNS)''.Va dati seama ca am lesinat de ras.
Nu stiu daca am reusit sa va fac sa intelegeti care a fost faza.
D-zeu ne iubeste!!!
Catalishka spune:
Din suflet te felicit Ninha mii de si la tine si la burtica, sa ajute Dumnezeu sa fie o sarcina usoara, la termen, cu un bebe sanatos, ce-o fi el fata sau baiet! Undeva pe la inceputul lui oct vei naste, nu?
valentinag spune:
Danama gandeam ca poate nu vezi!
Ninha, felicitari maxime!
Alexa,oful lor, sa nu slabesti prin parti "esentiale"
eu pana acum am baut 1,5 l apa plata
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ninha spune:
Multumesc ptr urari, fetelor! imi prinde bine sustinerea voastra, ca am emotii. probabil bebe va aparea prin septembrie, zic eu.
Alexa, sa dea D-zeu sa ti se intample minunea cat mai repede! Dupa atata munca trebuie sa iasa ceva super!
Tare jocul vostru de cuvinte!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
andanii spune:
ninha doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun , eu vreau fetita da ??? doamne ajuta sa fie sanatos si tu la fel
maya normal ca se infoaie penele pe mine de bucurie
vali sa stii ca am ochi de vultur
alexa tare al tau sot
ellinia cam slabut micul tau dejun , langa telemea puteai sa pui macar niste peste ton din conserva in suc propriu sau un ou fiert
brandusik nu era cam tarziu pentru combinatia paine cu branza ????
revin
andanii
maya_m spune:
ALEXA ''cam de peste tot'' si cam de pe unde nu era musai ..cel putin asa e la mine..domnu' sot imi cam reproseaza ca m-am'' dezumflat'' ...la spate -jos si fata -sus
Ai grija sa obtii ce iti doresti in viata sau vei fi obligat sa te multumesti cu ce primesti
alexa1986 spune:
Maya barbatii, ce poti sa le ceri...
Cand te ingrasi nu e bine, cand slabesti iar nu e bine, important este sa ne simtim noi bine in pielea noastra iar ei sa accepte lucrul asta.
D-zeu ne iubeste!!!
maya_m spune:
ALEXA asa zic si io
am mancat varza ..atata apa cere ...simt ca pleznesc atat am baut***Ai grija sa obtii ce iti doresti in viata sau vei fi obligat sa te multumesti cu ce primesti***
child spune:
Ieri nu am avut net, parca eram legata de maini si de picioare...
CGE La multi ani!!!
NINHA felicitari!!!
Eu mananc destul de conform, nu am avut abateri ieri, sper sa ma tina tot asa.
Si beau cat de multa apa pot, stiu ca asta ma ajuta foarte mult, am mai incercat odata.
Meniul de ieri:
- paine integrala cu gem topoloveni, cafea
- hummus cu carnati casa, putina cioco 75%, cafea deco
- iaurt cu brazica de vaci
Azi cam la fel e meniul, poate seara mananc altceva.
Ma bate gandul sa fac prajitura de mere, cu faina de soia, dar lenea e mare...
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)