MONTIGNAC (153) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cristina, ce sa zic... eu sunt departe de ideal!Imi place sa gatesc, sa fac prajituri si sa si mananc.Toate "calitatile" le amDa maine pun biciu pe mine, ca daca vad luni cantarul cu plus, imi fac harachiri
Ma enerveaza si vremea asta mohorata, 7-8 grade, dar ceata, innorat, nici sa merg pe jos nu mai am chef!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Cam asa e saramura de pui. http://www.e-retete.ro/retete/saramura-de-pui
E buna!

Valentina, si eu patesc la fel. Sotul e gurmand si ma pune sa fac tot felul de prajituri. Sambata am facut eclere, o nebunie! Bineinteles ca am mancat si eu! Cand prinde emisiunea Ceva dulce, de le Euforia, e cu ochii lipiti.
Trebuie sa gasesc vointa asta pe undeva sa nu mai cad prada ispitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

cristina La multi ani cu sanatate, fericire si de toate!!!

mey fetelor toate cred ca suntem dupa dulce

io azi:
Md: lapte cu fulgi
G: capucino ,mar
P:mazare, sos cu si conopida murata(de acu spun bis ca pana vineri tot asta o sa am la prinz
G: mar si 8g de cioco
C: struguri(pe la 7) si acu mi s-o facut foame si am mai mancat o felie de paine de tarate cu telemea si capia

puisorule numai la checu tau ma gandesc

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Cge draga mea miii scuze , ieri am citit doar prima propozitie din mesajul tau , si nu am observat ca e ziua ta , repede am scris raspunsul si am inchis
Deci cu intarziere un La multi ani!!! calduros, sanatate , mult noroc si sa devii asa cum iti doresti te imbratisez tare tare

Ce sa ma fac cu voi ??? ...iar va plangeti care mai de care ce pofte de dulce aveti??? ce inseamna asta ???? hai gata , nu mai poftim nimic da ?
Sa va spun ceva ... eu m-am convins de mai multe ori ... totul vine de la cap cu dulciurile ... cand avem impresia ca fara o ciocolata nu mai putem rezista defapt ne inducem noi starea asta ....
Ce sa facem cu dulciurile ??? ... nu mai faceti prajituri sau daca trebuie sa faceti inainte de a baga in gura uitati-va in oglinda si atingeti-va colacii de salvare si intreabati-va ... nu sunt destul de mari ??? vrei sa mai creasca???? atunci mananca .... la mine in ultima vreme a functionat si am ajuns sa aleg sa beau o cana de apa in loc de bucata de prajitura .
Sa va povestesc ... am avut sambata musafiri si am facut lapte de pasare si placinta cu branza sarata (burek ..o chestie cu foi de placinta ... miroasea demential in casa) nici macar o gura nu am luat din ele. Pe langa faptul ca pe masa am luat sa fie alune, covrigi, prajiturele, tot felul de biscuiti cu ciocolata ..... nimic, nimic .....
Mi-am impus pur si simplu sa nu mananc si mi-am tot zis ca eu nu asta-mi doresc ci imi doresc sa slabesc si sa arat bine si sincer n-am avut nici o treaba.
Asa cuminte nu am mai fost de cand am slabit data trecuta 24kg, dar dupa un an de dezmat si de abateri, timp in care m-am si ingrasat (normal) era si cazul sa ma cumintesc nu ??? Abia astept ziua de luni 24 ian cand ma voi cantari

hai ca iar m-am luat cu disecat firul in patru si am uitat ce am citit si la cine ce sa raspund ... batranetile astea
hai ca merg sa citesc si revin ...

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Catalinska multumesc de aprecieri

Puisorule apropo de fete .... ieri l-au apelat pe messenger fete de la fosta scoala sa-l felicite (in conditiile in care pana acuma nu l-au mai cautat) chiar ma gandeam si eu ... ce inseamna sa ai rezultate , pana si fetele se uita cu alti ochi nu ?

Acusorule cum sa te mobilizez draga .... pai daca esti la regim pentru colecist e si mai bine, fara grasimi, fara porc, fara fasole, mancaruri grele ar fi si mai bine .... da praji ai voie ????

Vali m-ai dezamagit sa stii , numai de Puisorul ti-e frica? sa stii ca scot biciul ... un chec te-a facut pe tine ..... nu pot sa cred

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Faceti retete la steamer? Oare renteaza sa cumpar unul?
Azi am baut o cana de lapte cu un pic de telemea de vaca, la pranz am un fel de salata cu varza, carne de curcan, rosii si branza. Pentru diseara am pastai simple, sa vad ce pun langa ele.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Neata fetele,
Si eu am probleme cu dulciurile dar ce sa-i faci, sper sa ajung in weekend sa imi cumpar faina integrala si fructoza ca sa ma apuc de gatit dulciuri Monti .Abia astept sa fac clatite cu mere, mi-am luat niste retete de dulciuri de pe culinar.ro.Ieri am mancat asa:
10:00 IAURT DEGRESAT
12:00 MAR
13:00 TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI CU SALATA DE VARZA
19:30 FRIPTURA DE VITA CU GARNITURA DE CIUPERCI SI CEAPA.
CGE LA MULTI ANI pentru ieri, multa sanatate tie si familiei tale si sa fii ca o .

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata, frumoaselor!
Cge, LA MULTI ANI!!! cu intarziere, ca asa sunt eu, niciodata nu-s pe faza cand e ziua cuiva. numai pe-a mea o tin minte cu sfintenie
Andanii, felicitari pentru copilutzu tau , dar si pentru ambitia de care dai dovada. sunt mandra de tine

Am si eu o veste: a dat Dumnezeu si ne-a implinit dorinta si o sa ne trimita barza cu o surioara sau un fratior ptr Mirci. Doamne ajuta sa fie bine!

Meniul? nici nu prea mai stiu ce am mancat exact pe zile, ca am fost cam preopcupata in ultimul timp, dar am avut grija sa fie monti, oricum.
ieri am mancat pulpite cu varza china la pranz, iar la cina omleta cu anghinare marinata

Tot nu m-am lamurit daca painea vitastar e monti sau nu (daca e din graunte germinate, este), dar eu o mananc in fiecare dimineata cu iaurt, branza sau unt, si ii dau si copilului, care s-a obisnuit cu ea si ii place.
Deseara o sa-mi fac niste mei, inca nu stiu cum, dar o sa va zic. Stiu ca are IG 70, deci in nici un caz n-o sa-l fac cu lipide.

De raportat... nu cred ca mai e cazul

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Ninha,
FELICITARIII, sa dea D-zeu sa fie totul bine si sa ai o fetita .La noi inca nu s-a intamplat minunea(1 si 6 luni).Sotul are probleme, pe 28 facem prima inseminare, sper din toata inima sa ne binecuvinteze D-zeu si pe noi cu un bebe.In rest

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

CGE La Multi Ani....cu sanatate si tot ce-ti doresti

ANDANII cred ca esti mandra foc de puiul tau
NINHA felicitari ..si tinem pumnii sa fie fetita
BRANDUSIKO la ora aia pui paine in gura ?...auzi,vin la tine si te bat...as vrea io
ALEXA daca vrei sa dai jos usor kg [ca asa merge la inceput-norocoaso] mai bine nu-ti face nici un fel de desert,chia daca e conform o sa te faca sa bati pasul pe loc...acum e momentul sa tragi tare si sa te abtii
  • md-fructe
  • p-varza [acra]calita/fiarta mai mult cu carne de miss piggy
  • c-salata de telina,morcov,mar
fetele

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput