Care crema de fata e mai buna?

Care crema de fata e mai buna? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Care crema e mai buna?

Cele care se vand in farmacii - care e cea mai buna? Vichy, SVR?

Cele care nu se vand in farmacii - Nivea, L'Oreal, Olay, Gerovital - care e cea mai buna?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

depinde de tipul tau de ten :)

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Depinde ce nevoi ai :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Depinde de fata
Eu m-am impacat foarte bine cu cremele de la Aslavital, dar si cu cele de la Elmiplant. Vichy-urile mi-au placut la nebunie cum se simteau pe piele, insa nu aveau nici un efect (la ridurile fine, mai eficiente au fost cremele de la Aslavital). Asadar, pana nu probezi pe propria piele, e cam greu sa te lamuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Cea mai buna e cea care ti se potriveste .....tie....nu mamei, vecinei,prietenei...nu neaparat cea mai scumpa ,cea mai vestita ,cea mai recomandata de unele reclame tv...
am luat, pentru a doua oara,de la Elmiplant si sunt mult mai multumita decat de produsele de la A .si O., de exemplu
pur si simplu asta mi se potriveste -se absoarbe rapid in piele,nu lasa senzatia aia de ten incarcat ,nu ma irita ,si cica nu contine parabeni si parafine
din partea mea are nota 10

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Pentru 36 de ani asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Pentru 36 de ani asa

Ce tip de ten ai?

Ca sa alegi produsele care ti se potrivesc, stabileste intai ce nevoi are tenul tau, ce tip de ten ai, impreuna cu o cosmeticiana sau cu un consultant beauty(parca asa le spune).

In general, daca nu ai probleme cu fata, ai avea nevoie de o crema hidratanta si o crema pentru zona ochilor.

Ce demachiant, tonic,gel de curatare folosesti, de la ce firma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Pana acum sunt foarte multumita de crema hidratanta si matifianta de la Farmec.
Insa depinde foarte mult de tipul de ten. Cel mai bine experimentezi si te vei convinge singura, pentru ca degeaba iti spunem noi o anumita firma sau crema si constati dupa ce o cumperi si te dai de 2-3 ori ca nu e buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Am ncercat asta,de la estee lauder si mi-a placut la nebunie.Lasa un ten de catifea.Problema e pretul!
Abia astept sas plec pe undeva sa o iau de la VREUN DUTY FREE SHOP.
http://www.esteelauder.com/product/689/3581/Product-Catalog/Skincare/By-Category/Repair-Serums/Perfectionist-CP/Wrinkle-Lifting-Serum/index.tmpl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Am ncercat asta,de la estee lauder si mi-a placut la nebunie.Lasa un ten de catifea.Problema e pretul!
Abia astept sas plec pe undeva sa o iau de la VREUN DUTY FREE SHOP.
http://www.esteelauder.com/product/689/3581/Product-Catalog/Skincare/By-Category/Repair-Serums/Perfectionist-CP/Wrinkle-Lifting-Serum/index.tmpl

dulcetica

Mda asta e super.. .pacat de pret si Advance night repair e suoer... mai putin pretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Depinde de ten. Eu am folosit Vichy, Ivatherm, Aslavital, Nivea. Sincer Aslavitalul mi s-a parut mai buna decat celelalte mai scumpe.

Mergi la inceput