Aspirante optimiste > 20 ani (627)
Raspunsuri - Pagina 12
sarah199065 spune:
va multumesc pentru raspunsuri si cu BTS da,suntem amandoi cu analizele la zi!totul e 

camcris spune:
hellou fetele
cam slabuta activitate pe aici, ia spuneti voi ce faceti? sa nu va prind la butoi ca scot bata la voi 

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
PaulaFrida spune:
Cami 

Yo fac curatenie![]()
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lucianamoga spune:
Eu sunt la munca , da mai trag cu ochiul pe aici!
numai sa nu scoti bata!![]()
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
mirunita1983 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racheel
nu te ingrijora ![]() ![]() eu am avut fata plina ce cosuri atunci cand trebuia sa-mi vina CM si temperatura la mine nu a fost mai mult de 36, 8 chiar in unele zile scadea la 36,3, 36,1 .Eu nu am incredere in TB.Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+. Doamne, ajuta-ne in continuare! |

ankcta spune:
Buna dragutele!
Vad ca ati inceput iar sa palavragiti pe aici, fara mine
. Eu sunt cu totul in butoi, am o stare f nasoala, nici makr nu stiu care e motivul real 

Astazi nici makr nu m-am dus la scoala. Am rugat o colega care are ore dupa amiaza sa-mi tina locul. Deci e rau d tot. Va citesc acum si sper sa-mi mai revin 
Ancuta , in curand 

7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!