De ce guvernantii se trateaza in Austria?
Raspunsuri - Pagina 2
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui calipso_zeus Cand tu nu mancai franzela cu paine eu citeam intre altele ILIADA,ODISSEA,ENEIDA..vezi ca nu-s nick-uri draga mea. |
Franzela cu paine nici eu n-am mancat vreodata.
Asta nu m-a-mpiedicat sa citesc nickurile mentionate.
andacos spune:
Daaa...de mare potentzial subiectul!Si userul care la initziat!Am raportat si eu la moderator...sa vedem!
Ma duc sa-i dau o stelutza sau...???ca nici atit nu merita!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui calipso_zeus Cand tu mancai franzela cu paine eu citeam intre altele ILIADA,ODISSEA,ENEIDA..vezi ca nu-s nick-uri draga mea. |
Asa te-nfoi de zici ca tu le-ai scris...intre doua franzele cu paine. Totusi, Odissea ce e? Si te-am vazut relativ activa pe la topicul cu gramatica, ce-ai zice de cate-un spatiu dupa virgula?...
(nu, nu-mi place Teo in mod deosebit; de fapt mi-e...nicicum).
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Sabina spune:
iti spun eu: din acelasi motiv pt care si simplii cetateni (e.g eu) se trateaza la AKH Viena: pt in Romania, desi sunt medici f buni, anumite medicamente si protocoale inca nu sunt aprobate de casa de asigurari, deci nu se efectueaza. Daca e tot e sa le platim, le facem undeva unde au experienta.
Viena e cel mai aproape, iar spitalul lor Universitar unul dintre cele mai bune din lume.
Pe mine personal medicii romani m-au sfatuit sa incerc acolo. Stiinta lor a fost foarte apreciata de omologii vienezi, dar tratamentul nu il puteam face in tara pentru ca nu e inca aprobat si pt boala mea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
capcaunul spune:
De unde sa stie fata? Virgula a fost folosita prima data de grecii antici la vreo 4 secole dupa Iliada si Odissea.
Sabina spune:
apropos de MIRitzi, fereasca Dumnezeu, are o boala f f nasoala, been there, done that.....
si am ramas inmarmurita cand am vazut cata ura se revarsa asupra ei, indiferent de dosar etc etc, cum poti sa pui ca si-a inventat boala si ca sa se intoarca intra 4 scanduri si altele asemenea pe care le-am citit si m-au lasat stupefiata.
Edit., si poate imi zice si mie cineva exact care a fost scandalul si de e acuzata, ca eu cu stirile mai slabut, acum mi-a atras atentia pt ca am urmat acelasi traseu dpdv sanatate.
edit 2, da fara linkuri, explicatie pt lautari, pliz:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Androix spune:
E acuzata ca pe cand era ministrul tinetretului ar fi organizat o petrecere de 1 mai si a cheltuit nejustificat de multi bani. Acei bani se banuie ca ar fi fost folositi in campania de candidat independent la europarlamentare a lu' EBA.
In mare cam asta e.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Alizee spune:
Moama, ce ma amuza atata agresivitate gratuita.
Ma refer la calipso_zeus, bineinteles.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
andacos spune:
Tu spui de Teo?(eu nici macar n-am stiut ca e parlamentar pin n-am aflat ca e bolnava!!!)
citat din mesajul lui Androix E acuzata ca pe cand era ministrul tinetretului ar fi organizat o petrecere de 1 mai si a cheltuit nejustificat de multi bani. Acei bani se banuie ca ar fi fost folositi in campania de candidat independent la europarlamentare a lu' EBA. In mare cam asta e. www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
rall spune:
citat din mesajul lui calipso_zeus A si nu stiam ca sunteti fani teo..scris cu litere mici.V apot intreba ce a facut ea pentru voi? |
Trebuie sa fi facut Teo ceva pentru mine si / sau sa fiu "fana" ca sa nu ii doresc raul ori sa o numesc "grasa"?
Foarte bine ca a plecat in Austria, ii doresc sanatate, ei si ORICUI are nevoie de spitalizare.