Fluturasi de martie-aprilie 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza burtici!
nu monas, nu tine de marimea sanilor, am prietene cu sanii f mici care nu i-au facut f mari si au avut lapte... si tipe cu super sani care nica...cred ca tine de factorul genetic Dumnezeu stie!
Viss sa stapaniti si purtati sananatosi lucrusoarele!

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

acuma, eu zic sa incepi sa-ti cumperi cele necesare bagajului, chiar dc nu-l faci efectiv.eu le-am achizitionat din sapt 24, dar era alta situatie..si l-am pregatit sapt. asta, mereu mai adaug cate ceva cand mi-aduc aminte.am pregatit si ptr bebici separat o punga, si ptr sot, haine de spital de schimb- ale mele, in caz ca stau mai mult de o sapt in spital,sa nu treb sa aleaga el din dulap si-asa munceste dela 7 dim la 7 seara, nu vreau sa-l pun sa alerge prin oras sa caute cin stie-ce..asa, la o farmacie, sau niste pampersi se va descurca

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

La multi ani cami si antguess una pt fata si cealalta pt bbica din burtica!

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata fetele dragi!

Deja sunt in Bucuresti pe front de lucru.... Ieri nu am mai intrat din dorinta de a sta cu stul cit mai mult...am fost pe toate dealurile posibile in plimbare, a fost super....

Cu ce sa incep? ...cu multumiri, fireste... multumesc tuturor burticilor care m-at incurajat cu bb 2, ...momentan sa trecem cu bine peste experinta cu bb 1Doamne ajuta!

visai o burticuta...oauuuu, foarte frumoasa, si tare mult imi place cum te-ai mentinut. Bravo! Sa te ajute Dumnezeu sa stea bebicii cit mai mult la tine in burtica, ...ca tare bine le sta lor acolo.
roxyam dat cam mult, ...7100, si pe site era in jur de 670 parca...fara salteluta. Ideea este ca momentan am dat comanda, eu l-am vazut in magazin la mine acasa...si mi-a placut, luat pe loc direct...Ajunsa acasa ....m-am uitat pe site si am vazyut ca puteam comanda la un pret mai rezonabil. Din pacate, nu prea am avut timp de cautari, ...in general cumpar ce vad....daca imi place nu ma mai gindesc...asa sunt eu Am hotarit singura, sotul nu era cu mine, ...timpul ma preseaza...si am spus ca doar asa reusesc sa rezolv una alta....Dar nu regret.

Insa aici pe site vad ca specifica nu se se regleaza pe doua nivele din cauza sistemului de leganare, ...dna de la magazin mi-a spus ca se poate regla pe doua nivele...oricum, cind ma vor suna sa merg sa-l iau ...ii intreb exact, daca nu, renunt...ptr ca nu am dat decit 1mil arvuna, si gasesc sa cumpar altceva de banii acestia din magazinul lor... sa vad.
Pe site spun ca:
Caracteristici:

Patut balansoar cu trei laterale pline.
Patutul este dotat cu sertar pentru lenjerie.
Salteaua patutului este fixa, NU poate fi reglata pe inaltimea patutului datorita sistemului de balansare
Dimensiuni pat balansoar Joy: -60 x 120 cm.
Patutul pentru copii JOY BERTONI nu are inclus in pret salteaua si lenjeria
Si saltelutele de cocos de la ei, mi s-au parut moi, in jur de 1600-1800.Dar am vazut la fina mea...si era alta calitate, mai buna. Sunt in cautari.
Oricum, trebuie sa ma lamuresc mai bine cu diferenta asta de caracteristici...pt ca patutul este acelasi...
simonacip sa stii ca ma simt tinerica, foarte... cel putin sufletul asa imi spune, ..tocmai din aceasta cauza aspir cit mai sus

bb_yasmifrumoasa burticuta!!!
strumphy si roxy bafta la eco! Sa veniti cu vesti bune!

Eu am renuntat la dulciuri de cind am fost la ultima eco si mi/a pus ca e bb dolfi, ....am temeri....mai scap la fructe nu f dulci...ce sa fac?asta e!

madutzaMa bucur ca ai petrecut placut cu invitatii, ...eu am renuntat la musafiri...sotul le-a pus interdictie prietenilor. Daca sunt prieteni atunci sa demonstreze... Sunt prea ocupata in cursul saptaminii pentru a mai face fata si in week cu brio.

Dar luna asta pe 29 cind va fi ziua de nastere a lui viss va fi si a sotului, ...deci sigur nu scap de musafiri
Adevarata vb aceea...de ce iti este frica de aia nu scapi!!!

Noi sa fim sanatosi!!!

Burtici, va pup si revin cind mai am o clipita libera...sper sa existe ..... tuturor

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

viss: eu nu stiu ce visam ca sunt de varsta (a sarcinii) apropiata de tine. asa mi s-a parut ca citesc . am citit acum si am inteles. din fericire orificul interior al colului meu este inchis si sper sa stea cat mai mult asa, desi capul baiatului este cam pe acolo. nu de alta dar mai trebuie sa creasca si ei mai mult...mai au o gramada.
ailed_dota: merci mult pt raspuns...sper sa am lapte cat de cat sa-i pun pe picioare pe bebici.
va pup pe toate

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata si de la noi.

Roxy, strumph, bafta la eco, intalnire placuta cu bebicii !

Catank, ce mi-a placut cum ai zis ca te simti tinerica. Asa si eu. Deja cu gandul la bb2. Chiar nu-mi fac probleme legate de varsta. Doar ca, facand cezariana, trebuie sa astept un an, parca asa am inteles.

in sapt 27 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata burtici !

Simo da nu dai si tu o cafeluta, un lapte? Sa stii ca ma invatasem sa primesc moca de la tine cand erai la job
Strumphy, Roxy succes la eco, sa veniti numai si numai cu vesti bune
Viss sa poarte sanatoasa bebelina hainutele. Te-ai mai gandit la nume? Daca ti-ai pus AMR 6s, poate nastem amandoua odata . Sa-ti pui si tu numarul in listuta de telefoane.
Leloo succes la examen
Rhynna sa ne dai si UM sa trecem in listuta
Cami La multi ani pentru Antonia sa fie sanatoasa!
Lavi azi pun sigur poza , nu vreau sa am datorii .
Mandreeac Ce mai faci? N-ai mai intrat de mult. Sper ca esti ok

Am si eu o intrebare. Se poate spala azi, nu? Chiar daca e cruce neagra. Vreau sa sapl hainutele si lenjeriile lui Edutu si sa le calc.

Bun venit burticilor noi si sarcina usoara pana la termen.

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

roxy, strumph, intalniri placute cu bbei,...
alina, depinde de organism , mie dupa a doua cez mi-a spus la vreo 5 luni ca pot sa raman ca era inchis totul si refacut, la mine sufletul era bolnav inca..., dar tb sa te gandesti ca si organismul tb sa-si revina, sa ai ce sa-i dai si lui bb 2

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Dorinut@ . Eu zic ca poti sa speli. E cruce neagra, eu stiu ca la cruce rosie nu e bine sa speli. In plus e vorba de hainute de bebe mic

in sapt 27 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Neatza burtici!!!

La Multi Ani fericiti CRISS_85!!!!! Multa sanatate, fericire si iubire iti doresc... .
Burtici la noi a fost un week foarte frumos. Cum va spuneam vineri cand intrasem”putin” in panica au venit surorile la mine si am plecat la shooping ...am cumparat foarte multe hainute si lucruri utile pt bebe iar sambata...dupa ce a terminat sotul munca am afost si am dat comanda de mobila lui bebe( patut, comoda, cadita si masa de infasat). Am comandat totul pe alb pt a amenaja apoi camera cum vrem. Carutul inca nu l-am luat dar, am unul in cap care imi place si poate il v-om lua pe acela...este negru cu alb(nu vreau colorat).
Anaxena, carutul este acelasi model ca cel aratat de tine...culoarea difera
Andreea, tu ce ai facut week asta?
Yasmi, Viss am vazut pozele..sunteti frumoase foc...si slabeee
Cami, astazi este sarbatoare cu, cruce rosie??? Ca astazi am zi de curatenie
Roxy, Strumpitz, bafta la eco..va asteptam cu vestile bune...si poze binenteles ...sa-i arat lui bebe Eddy, poate ne facem cuscre
Simonelu, tu cum te mai simti???
Merg sa-mi beau lapticul cu Nesqik...Reevvvinn

Ally , Eduard 29 sapt bebe

Mergi la inceput