Fluturasi de martie-aprilie 2011 (123)
Raspunsuri - Pagina 4
strumphitza spune:
ailed am inteles , las ca tu oricum nu cumperi nimic inainte si daca e baiat, sanatos sa fie, ca mami o sa il iubeasca tare si pe el nu ? si eu nu as fi cumparat multe inainte dar dupa visul de l-am avut de Craciun la soacra acasa am spus macar sa cumpar cateva sa nu patesc ca-n vis azi noapte am visat-o iar pe bubu a mea si era asa frumusica si scumpica nu ii placea suzi roz in gurita si o tot scuipa cred ca de la atata gandit si visat pentru eco pentru maine mi se trage
La tine la AMR sunt motate vesele frumusele , iar eu alerg pe langa canapea Nu-s inca foarte intrata in panica , cred ca mai incolo cand o sa inceapa sa apara primii bebelushi la noi la odisee o sa intre morcovu` mai adanc si pana la sfarsit de martie intra cu totul si nu o sa se mai vada nici o frunza
_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole
AMR 10 saptamani
cami_antonia spune:
raluk si fetele care cautati pediatru
eu va sfatuiesc
sa gasiti pe cineva ok
sau sa va faceti si un medic din spital
eu de exemplu
am medicul pediatru la care e inscrisa fata si noi
care e si medic de familie
nu am treaba cu ea
decat la vaccinuri
si e f de treaba
cand e fata bolnavioara
sunt la medicul pediatru din spital
si el mi-o vede
si el imi da tratament
e un medic f bun
in care am incredere
desi mai cer si alte pareri
e important sa fie din spital
ca ei acolo
vad multeiu mai multe
decat oricare alt pediatru
si st
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 28+ PETRA ADRIANA
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota si? yasmy? rezultatul? mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu AMR 9 saptamani 69/11 |
nu inteleg....
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!
AMR 5 s !!!
ailed_dota spune:
yasmy scuze, citisem eu in diagonala ca si papam in timpul ala..( perlutze de branza de vaci cu masline verzi si ardei verde si creckers integrali)
strumph , o sa-l iubesc muult de tot indiferent ce e..la cat mi-am dorit eu copilul asta...si eu am visat-o de cateva ori si era numai in pampers si m-am gandit la ce visasei tu
mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu
AMR 9 saptamani
69/11
strumphitza spune:
yasmi, cred ca ailed intreaba daca "dansa" e acum fina si catifelata ca fundu` bebelushului
cat despre carcei , eu parca stiam ca sunt foarte bune bananele ... sper sa nu spun prostii iar eu nu pot manca multe ca ma constip de la ele, dar una pe zi merge pe langa celelalte fructe .. ce bine ca mi-am amintit, sa ma duc sa bag un kiwi si o portocala, sa avem rezultate bune maine
_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole
AMR 10 saptamani
bb_yasmi spune:
strumf....sa vad ce impresia ii las la barbat diseara...si iti spun maine
hmmmm culmea ca banane am tot mancat zilele astea.....oricum e normal sa ai carcei in sarcina....la prima sarcina am avut multttt mai multiiii si ma desi....
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!
AMR 5 s !!!
ailed_dota spune:
smochinele la mine aveau efect garantat, dar acum le am pe alimente interzise
AMR 9 saptamani
69/11
ailed_dota spune:
mie imi amortesc palmele cateodata..., mai are cineva simptomul asta?
AMR 9 saptamani
69/11
cami_antonia spune:
ailed ti+am rasp pe mess
stia sotul ca tu esti
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 28+ PETRA ADRIANA