Fluturasi de martie-aprilie 2011 (123)
Raspunsuri - Pagina 20
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n sal nu am citit din urma am intrat sa va zic ca am pus 2 pozici pt inceputul lunii a noua![]() ![]() ![]() mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 36+AMR 3 saptamani!!! |
F frumoasa burti..in rest si tu esti salaaabaa!

Simona, mami de baieti
David, Matei si
34 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simonacip
Nu e rau sa fii putin prevazatoare. Acela e dop, nu incape discutie, exac cum am avut la Matei. Mai stai putintel...2 saptamani sa fie flacaul voinic! Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |

multumesc "sorela" tocmai ce ma sunat sotul ca la 17 mergem sa cumparam pt baie ce vrem sa schimbam
si joi la 18.30 am programare la dr.....
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
irinuca05 spune:
| citat din mesajul lui dorinut@ Irinuca dulcika tu cum muti perna noptea, cand te intorci de pe o parte pe alta, la cat e de grea ? |

ailed nu m-am gandit la molii pana acum sau alte animalutze! crezi ca m-as putea trezi cu fluturasi de faina prin casa de la perna?
asta-mi mai trebuie! eu sper sa fie tratata anti-molii. pe ea scrie ca nu produce alergii la bebelusi. sper sa nu minta. este facuta in Polonia.
27+
bb_yasmi spune:
si da simo , m-am convins si eu ca e dop. am gasit un filmulet pe you tube.
irinuca, sar'mana pt complimente!!! asa mai fac si eu ca tine cateodata!!
se vede ca am stat doar in pat azi la cat am 

![]()
![]()
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
simonacip spune:
| citat din mesajul lui catank roxyam dat cam mult, ...mie mi-a spus dna de la magazin ca se regleaza pe doua nivele. Altfel nici nu as fi luat. Dar pot renunta ca nu o fi foc.... nu am dat decit 1 mil arvuna...negociez eu cumva... Ii explic situatia... Cred ca m-am grabit... Nici nr de tel de la ei nu am, doar ei il au pe al meu...ufff...astept sa ma sune ei, ...ei acolo, eu aici.... ce ameteala pe capu meu ![]() dorinutas putea, la servici din localitatea unde locuiesc as putea sa-mi iau, dar aici am o alta poveste inceputa, un proiect de cercetare si suntem implicati mai multe persoane....mai multe institutii participante. E miza mult prea mare, ...si depindem unii de altii. Nu as vrea sa-i las cu ochii in soare, pierd si eu...pierd si ei... Dar poate reusesc pina la urma. Imi doresc mult. Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+ |
Catank, te inteleg cu nevoia asta de a te focusa mai mult pe bb...nu e de neglijat ca trebuie sa te si odihnesti/relaxezi..:E un timp cu care nu te mai intalnesti...banuiesc ca oricum nu vei sta 2ani acasa ca esti prea implicata in proiecte..Macar acum sa profiti. Vezi si tu ce poti face sa-ti iei mai repede concediu.

Simona, mami de baieti
David, Matei si
34 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
catank spune:
roxy uite de aici am luat eu
http://www.articole-pentru-copii.ro/patuturi-lemn-bertoni-colorat-p-1411.html?pag=catalog_cifnet
si specifica faptul ca este reglabil, daca nu...ma cert cu ei
, renunt la el
bb_yasmima sperii cu dopul gelatinos. Acum ce se intimpla? cit poti sta fara el? la cit timp te astepti sa nasti? fetele cu experienta ce se poate ntimpla daca dopul pica mai devreme?
dorinut parca nici eu nu as vrea

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
29+
ailed_dota spune:
irinukaeu ma lupt cu ele de mult, acum sa zic ca le-am invins dar tot mai apr...
, asa ca mai bine evit...
dorinut@
mami de
de 7 ani si ingeras si
29+cu 
AMR 9 saptamani
69/11
irinuca05 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi irinuca, sar'mana pt complimente!!! asa mai fac si eu ca tine cateodata!! |
27+
ailed_dota spune:
mie nu mi se pare ,si eu ii arat tipe lui iubi...eu am ideea ca daca ti "latul "strans cand scapa se tot duceee
mami de
de 7 ani si ingeras si
29+cu 
AMR 9 saptamani
69/11