feriti-va de doctorii din Suceava

feriti-va de doctorii din Suceava | Autor: mihaelaadi27

Link direct la acest mesaj

Fetelor feriti-va de dr. Dragoi.Se spune ca e printre cei mai buni ginecologi din Suceava, dar m-am convins ca nu e. Sunt insarcinata in 8 saptamani, am fost la el la un control sapt asta si m-a speriat de moarte. mi-a zis ca am foarte mult lichid amniotic, copilul cica este mai mare decat ar trebui si s-ar putea sa trebuiasca sa fac un avort. Noroc de o prietena de-a mea care mi-a dat nr unui medic de la Iasi, am fost la ea si mi-a spus ca nu am nimic, totul e perfect, iar de avort nici nu se pune problema. Mare atentie la doctorii din Suceava.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Imi pare rau pentru cele intamplate, dar de ce trebuie sa generalizezi? Ai avut probleme cu UN doctor din Suceava, nu cu toti. Nu stiu pe cine sa-ti recomand de acolo, dar sunt ferm convinsa ca exista doctori buni si in Suceava. Mai bine schimbi titlul si avertizezi lumea in privinta acelui doctor, ii scrii numele si gata. Mare atentie la dr. X din Suceava, nu la toti!
Chiar este undeva pe forum un subiect cu titlul "Doctori de care sa te feresti!". Iata-l : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=61703 , vad ca-i inchis.
Dar nu se cheama "Orase cu doctori de care sa te feresti!"

Mergi la inceput