Colectia de toamna-iarna 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 18
crissy77 spune:
catutza, condoleante
Sanatate bolnaviorilor!
lavi, noki, pt oferta, am avea la cine sta (fosti colegi de facultate, vara mea), insa preferam la hotel (prin apropiere de Grigore Alex. si IOMC, ca tb sa ne plimbam la astea doua). Tb sa fim dimineata acolo, fata nu tb sa mananca sau sa bea apa minim 6 ore asa ca o sa ne trezim noaptea sa-i dam sa pape.
DPDV cardio e ok, dr a scris ca poate suporta orice interventie chirurgicala (sper sa nu fie nevoie) fara precautii speciale. Se vede ca inima a suferit, peretii VS sunt refacuti complet, cei de la VD nu, suflul sistolic persista dar e f mic (0.3-0.4 cm), dr. ne-a asigurat ca vede niste formatiuni ce vor acoperi gaurica. Revenim la control peste un an (nu neaparat, doar daca vrem) dar ne-a recomandat sa vizitam si un genetician.
Cunoasteti hotel 2-3* prin apropiere de Gr. Alex?
pt sustinere
Noki_Lara spune:
Guten morgen! Gata sesiunea! Yuuuuhuuuu!
Lavi, esti MORTALA cu menopauza! NUMA' pe asta n-o mai auzisem din partea ta. Intarzieri? Eu am si de cate o luna, deci mai bine nu zic. Ai fost si racita, deci zic eu ca sunt motive garla de intarzieri.
Catuta, suntem bine, multumim mult de intrebare. Sarah pe la gradi, eu cu alergaturi multe si diverse, totul ok, slava cerului. Condoleante pentru pierderea suferita!
Roxi, asa de pe fuga postarea? Ce fac copilasii?
Crissy, zic eu ca vestile sunt bune! Nu-mi vine in minte niciun hotel in zona. Vezi poate gasiti ceva apartamente in regim hotelier in zona Iancu de Hunedoara (bulevardul pe care e spitalul) sau Dorobanti - relativ aproape. Sanatate multa!
Anda- ce mai face poetul? Nu ne mai povestesti nimic nici tu, te-ai dat la fund. Cu doamna Mitza cu tot, bag seama.
Apropo de asta, Miiiiiitzoooooo, intreba fii-mea de tine aseara, ca-i e dor de Tzitzi.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
bb_alinus spune:
Si noi pe scurt ca trebuie sa batzai missa cu o mana....deh ne-am obisnuit prost dar ce sa fac, ador sa stau cu ea in brate . Asa de repede trece bebelusenia ca vreau sa profit la maxim....sper sa nu fie prea tarziu cand oi vrea sa o dezvat ( sa nu sariti pe mine ca asa am facut si cu missa 1 )
Crissy bafta multa la Buc si daca pot si eu sa ajut de aici nu ezita te rog!
Sanatate colectionarilor!
Cata condoleante!
Lavi rabdare nu pot sa iti urez ca io nu am asa ceva....asa ca dupa mine mai poti face si sapt asta un test....cu ochisori sa fie!
Mi-a amortit o mana, of, of nu stiu de ce....ah, oupsss am o greutate de 6 kile jumate, de aia !
Pa
PS Anda adica noi suntem sursa contra stimulilor tai? Cu ce ti-am gresit???
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.
anda77 spune:
alina, aici la serv, am uitat sa adaug in mesajul precedent - ref la sursa contrastimulilor.
lavi02 spune:
Multumesc pt opinii, chit ca sunt divergente, adica mai ales de-asta!
Nici eu n-am rabdare prea multa, daca nu vine pana maine dimineata cred ca mai fac un test.
Alinus, si eu daca voi mai avea un bb nu-l voi lasa prea usor sa-mi scape din brate.
Anda de la laparoscopie au trecut 2 cicluri normale, inclusiv in luna cu laparo a fost la timp. Nu cred ca are efect dereglator intaziat; mai degraba gripa de luna asta.
camelia_daniela spune:
Lavi, eu de 8 ani folosesc numai "anticonceptionale" locale ... stii tu :D si menstra variiaza cam la 30 - 32 zile.
Si mie mi-a intarziat luna asta aproape 4 zile. Se mai intampla (in cazul meu stresul, racelile) !
Alinush, ce frumos tre sa fie sa o dragalesti pe Alessia! Amalia nu se arata a fi geloasa?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
soanso spune:
Am fost si noi la film 3D "O poveste incalcita" cu Rapunzel ,singurul inconvenient a fost sunetul( am iesit de acolo cu durere de cap), Sorana in schimb a fost fooarte incantata, a mai fost inca la unul cu o broscuta testoasa.
Ieri mi-am rezervat biletele pt concediul din August, vom merge 10 zile la Nisipurile de aur- Bulgaria, hot de 4* all inclusive.
Sorana e momentan bine, a scapat cu greu de o gripa cu tuse, muci si tot tacamul, ieri am fost la sanius ,alaltaieri la patine si am auzit-o tusind azinoapte.
sanatate bolnaviorilor,
roxisialexia spune:
lavi,motivul este viroza din ultima saptamana, insa pentru rezultat sigur daca nu apare cm-ul repeta testul la peste 2-3 zile.
esti nerabdatoare :)
noki bravo, felicitari pentru sesiunea luata!
, poate ne vedem si mai vorbim pe lung, ma doare in gat rau de tot si nu pot vorbi , pe bune ma doare
meemsy, ce faci? in ce etapa sunteti cu renovarea?
riannei, mi-au palcut mult pozele de la ziua mamei tale.
alina, imi place pitica de numa, este frumoasa foc pufosica ta de 6 kg.iar amaila este asa de subtireee, chiar missa.
catalina lasa-mi si mie nr tau de tel te rog, pe pm. biei.
anda miss you ...
lavi02 spune:
Se pare ca incepe sa vina totusi. 4 zile de intarziere deci. Eu n-am mai experimentat asa ceva de 10 ani de-asta v-am intrebat.
Roxi da, sunt nerabdatoare
Soanso bravo pt rezervarea concediului! Foarte bine ca ati luat 10 zile, sa apucati sa simtiti vacanta!
Catutza da, ne-am hotarat pt bb3, stiu e costisitor si se complica viata noastra, o luam de la capat cu somn pe bucatele, apoi bona/cresa, viroze, etc. Dar, dorinta si bucuria de a avea un copilas compenseaza toate astea. Varsta inca e OK, dar nu e cazul sa ne mai lungim.