Iepurasii la prima aniversare - LMA IANIS(99)
Raspunsuri - Pagina 15
mihaelagrosan spune:
Stefimic as veni la povesti ,dar trebuie sa merg sa-mi vad finuta care de curand a nascut 2 baietei. Abia astept sa-i vad, am emotii. Anul asta voi fi nasa de mai multe ori. Acum la baieti, apoi in vara avem 2 nunti la care vom fi nasi si mai am o fina graviduta. Asa ca . Numai sa fim sanatosi sa putem merge peste tot.
Chiar Roxana ce faci? Ne-ai parasit si tu?
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
Ina_3040 spune:
Buna dimineata dragi mamici!
apuc sa intru si eu un pic de la servici, seara cand ajung acasa incerc sa stau cat mai mult cu Robin ca sa recuperez, sa nu va zic de treburile casei ca mi s-au adunat toate. Azi de dimineata in drum spre servici ma gandeam ca de luni pana vineri petrec cu Robin maxim 15 ore, mi se pare tare putin . macar in weekend stam acasa toti trei dar asa de repede zobara!
Andra sa iti traiasca puiul, sa creasca sanatos, voinic si norocos!!!
Yaia, Selina multa sanatate iepurasilor bonaviori si recuperare rapida! si noi tragem cu cresa, toti copilasii sunt cu mucii pana la barbie, si ce am observat e ca Robin aduce microbii acasa si taica-su si eu ii luam desigur selina poate il dor gingiile si de aia nu mai suge bine, sper sa fie doar o perioada scurta si sa revina la apetit bun.
Ami felicitari, iti doresc o sarcina usoara si un bebelus sanatos ca in rest le organizati voi pe toate . ia sa vedem cine urmeaza?
Pup toti iepurasii cu probleme de dintisori, ce rau e sa te doara dintii sau gingiile, trecm cumva si peste perioada asta.
Nafi of ce greu iti este cand e plecat tati, mereu citesc si ma pun in locul tau, si printre straini si singura cu titirezul cred ca e tare obositor. dar stiu ca un zambet si un pupic de-a lui iti dau putere supraomeneasca, te sustin si eu de la distanta. Somn bun in noul pat si cine stie ce vesti bune mai aduce noua saltea?
Castelana ce frumos povestesti de minunea ta.
Briza ma bucur ca ai profitat de pizza, e bine sa mai iei cate o mica pauza si sa vezi de ale tale, te intorci cu alta energie acasa.
Sensibilia ma bucur sa aud de pisica si mai ales sa aud de progresele printesei tale.
Samaria si dupa ce scriu mesajul ma bag la admirat poze.
Noi am fost la controlul de 10 luni, avem 10.900 si 74 de cm. Doi dintisori jos, incearca saracul sa mestece da nu prea are cu ce asa ca arata ca o babuta fara dinti ce mesteca in fata :))) La cresa plange in fiecare dimineata cand ajunge dar dupa ce plecam se pare ca isi revine imediat si se joaca. e mai greu pt noi sa il lasam ca plecam cu inima franta de acolo.
ma intorc la treburi ca m-am lungit cat o zi de post. va pup pe toate si sa auzim numai de bine!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
stefimic spune:
hai mai fetelor la o cafea si o vorbulita, ma bag la vizionat pozele ramase de aseara, daca va dormi pitica.
DENISA tu esti bine?
MAYA ce face?
haideti mai fetelor, mie chiar mi-e dor de voi de altadata cand nu puteam sa ma tin cu cititul de voi, se poate macar sa intrati sa ne mia spuneti o vorbulita macar despre iepurasi.
ELA stiu ca ai spus ca nu vei mai scrie, dar eu sper ca te vei razgandi si timpul va schimba un pic situatia, te rog mai da-ne vesti despre GEO.
MIRIA sa sti ca si de tine ne pasa si vrem sa mai auzim vesti, se poate?
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
stefimic spune:
MIHAELA wow cate petreceri vei avea, e frumos sa cununi si sa botezi dar noi deocamdata avem o singura pereche de fini, nu stiu daca vom mai avea dar material deocamdata nu se poate.
bravo voua nasilor.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
carmickey spune:
stefimic multumim de vin cu cea mai mare placere..
sensibila am incercat si asa,si nimic....am citit azi-noapte(am preferat sa nu dorm decat cu treziri asa dese) ca poate avea un puseu de crestere si de aceea nu se satura....la ora 02.00 azi-noapte a mancat 210 ml lapte....mancarica nu o mai prefera,vrea mult lapticul,cred ca ma voi conforma cerintelor ei...acum doarme asa frumos...imi vine sa o mananc....
roxi nu vrei sa mai intri deloc? silvana ce face? cum progreseaza? merge singurica??? te invitam la o
adelina a inceput sa vorbeasca mai multe cuvinte,spune dai dai,KIKI (avem un perus pe nume KIKI) si este foarte fericita cand il vede,mai nou acum il striga toata ziua...este o scumpete mica,si gingasa...ma bucur de ea zilnic cu cate o activitate noua,merge de-a busilea foarte bine,vine la mine la bucatarie,se duce inapoi la jucarii...
am pus cateva poze...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva
dayanara spune:
fetelor suntem bine pe toate
doar ca sunt foarte ocupata cu astia mici, mai ales silvana, care ma cara prin toata casa, chiar daca face pasi singura, nu ma incalzeste cu nimic, pt ca tot tre sa stau aplecata dupa ea sa nu cada, mai e pana sa mearga bine sa nu ma mai aplec eu....ma omoara spatele
stanucel ti-am admirat pozele! sotul ce mai face?
carmickey spune:
dayanara sotul face ce vrea el...acasa suntem foarte bine....
FILMULETE
POZE
dayanara spune:
stanucel asta e important ca ai liniste acasa
lasa ca vin si stam toti 3 la o cafea :))))
carmickey spune:
dayanara wow esti invitata noastra...pe cand?? hai...
este foarte bine acasa,ma ajuta si cu adelina(mai ales noaptea) sta cu ea...
am vazut de curand filmul "the secret legea atractiei" m-a incurajat mult sa vad altfel toate probleme vietii...merita vazut filmul de mai multe ori...
FILMULETE
POZE
stefimic spune:
ROXI ma bucur ca sunteti bine, faza cu mersul cocosat o sa o mai practici o perioada, dar tot raul spre bine la vara cand ne vom plimba de manute prin parcuri si vom putea pleca linistiti in concedii.
INA cat de mult i-mi place ceea ce scrii despre ROBIN, la voi ma gadesc mereu cat de greu va este sa stati fara puiul mic, dar sa stii ca ROBIN va sti cand va fi mare ce mamica puternica are el.
pt iepurica mic.
STANUCEL te felicit pt forta de care dai dovada, cel putin pt mine.