Ma doare enorm...insarcinata si disperata...
Raspunsuri - Pagina 10
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue nimeni nu se schimba. eu dc as fi in situatia voastra, nici nu as vrea ca un astfel de barbat sa mi recunooasca copilul, pentru ca sa nu ma sicaneze apoi de cate ori voi dori sa plec din tara, sau sa fac ceva cu copilul, care sa necestite acordul legal al tatalui. pt o mizerie de pensie alimentara, pe care oricum te poate trage in piept si sa nu ti o dea, te sicaneaza apoi de n-ai aer. eu dc as fi in locul vostru, mi-as lua inima in dinti, l-as parasi, nu m-as mai gandi decat la copil si as cauta solutii sa ma descurc singura. _ Babyblue va pupa pe toti!! 15+ cu Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
Inainte de a da astfel de "sfaturi" poate ar trebui sa citesti cate ceva despre legislatia in U.K. si cam ce posibilititati i se pot oferi aceste fete/femei in U.K. si apoi ce posibilitati ar avea in Romania! Atats o tot dai inainte cu sprijinul in Romania si ca ar trebui sa-si paraseasca iubitul ca asa si pe dincolo. Aici nu e nevoie sa ceri acordul tatalui ca sa pleci din tara cu copilul si, chiar daca tatal recunoaste copilul, asta nu inseamna ca automat i se ofera si dreptul de a hotara asupra viitorului copilului.
Nicoleta ar trebui sa mai lase putin orgoliul la o parte, sa-si inghita gelozia si sa-si termine de obtinut actele apoi, usor usor isi poate asigura o viata alaturi de copil, fara ajutorul acelui om. Nimeni nu ii ofera nimic pe tava.
Nu este dreptul meu sa o judec de ce s-a aruncat sa traiasca in casa unui om despre care nu stia nimic in cateva zile dupa ce l-a cunoscut dar ar trebui sa se maturizeze macar acum si sa se gandeasca nu numai la ea ci si la faptura aia din burtica ei!
Este greu, e adevarat dar si daca se intoarce in Romania o sa traiasca din 45 roni cat mai e alocatia(nu mai stiu exact cat este lunar) si pana implineste copilul 1-2 ani(nu mai cunosc legislatia) din 200 roni pentru ca serviciu nu are, neamurile ii sunt plecate peste hotare si nu cred ca o duc atat de bine incat s-o intretina si pe ea si pe copil.
Aici, daca umbla pe unde trebuie(si deja i s-a scris de n ori unde sa mearga) poate obtine drept de munca, casa de la consiliu, reducere la pretul cresei, cateva beneficii ca mama singura dar, repet, nu o poate lua nimeni de manuta s-o duca peste tot. Copilul are acces medical GRATUIT, daca primeste anumite beneficii si EA poate avea acces la diverse servicii medicale gratuit, o reteta data de GP(medic de familie) nu o costa mai mult de 8 lire.
Si sa nu-mi incepi sa-mi descrii ce minunata tara e Romania si cum asigura ea toate conditiile unei femei insarcinate ca iti dau trimitere la cateva link-uri de scandal numai pe acest forum.
Nicoleta se vaita ca aia in casa carora se mutase au facut scandal ca prietena ei a luat-o acolo fara voia lor. Pai ea are habar cat poate fi amenda daca ii prinde si ce patesc aia pentru ca au chiriasi fara sa plateasca ce trebuie la stat? Normal ca nu le-a convenit!
Sau se asteapta sa fie primita cu lapte si miere peste tot? Am vesti pentru ea: daca nu umbli,dai telefoane,intrebi,nu rezolvi nimic stand in casa si plangandu-ti de mila.
Omul ala, de bine de rau, nu a dat-o afara din casa, n-a batut-o(a imbrancit-o, e adevarat si nu e acceptabil), nu a lasat-o sa moara de foame. Chiar nu putea ea sa mai reziste cateva luni? Atata dura pana termina cu actele, cateva luni!
Asa ca, babyblue, nu mai da sfaturi daca habar nu aveti despre ce e vorba!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
NycoNycoleta spune:
Uite LauraNicole nu am zis k m-am interesat sau nu de ceea ce trebuie sa ma interesez.Nu ma vaicaream ca m-au dat aia afara din casa,bani de chirie erau nu era nici o problema,ca ei asta au vrut asta e.si de mila nu-mi plang,chiar nu am cerut un sfat pentru a fi judecata sau alte chestii.si dupa o saptamana de dormit intr-o casa plina de barbati m-am intors la el pentru a ma ajuta sa-mi iau o locuinta in care mi-as putea aduce copilul pe lume.de vorbit e usor pentru toata lumea,acu cateva zile a pun mana pe mine,a dat in mine,m-a trantit joss,inca si acum sunt plina de vanatai,de abia ma pot misca..."omul ala care de bin de rau e cum e".si Asa Mai suport cat Mai am pana imi aduc copilul pe lume,k doar cum zice lumea fara a stii k chiar nu Mai pot eu suporta cateva luni,dar cine poate?pentru k eu mi-am zis problemele in mare nu inseamna k totul e perfect,am cerut un sfat,o vorba care m-ar putea alina nu judecati...
pufi79 spune:
buna nyco,
tocmai am citit trista ta poveste si comentariile fetelor, unele sfaturi au fost chiar de bun simt si utile, unele poate mai dure insa sunt convinsa ca fiecare a urmarit doar sa te ajute.
Nu stiu daca cineva de aici iti poate spune exact ceea ce ai tu nevoie sa auzi in situatia asta delicata, fiecare a incercat cum a putut mai bine sa se puna oarecum in stituatia ta si sa-ti dea un sfat desi este foarte greu pentru cineva care nu a trecut prin ceva asemanator sa empatizeze cu tine........
Nu stiu ce altceva as putea sa-ti spun decat sa fii puternica, sanatoasa si sa te ajute Dumnezeu sa iei cea mai buna decizie pentru tine si puiul tau
viitoare mami de bebe strumf nazdravan
22+ Doamne ai grija de noi
julia23 spune:
Buna Nico
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin toate astea.
Nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau,din afara e usor sa dai sfaturi dar nu stiu cat de mult te ajuta.Cateva fete ti-au dat tosusi cateva solutii.Sper sa iei decizia cea mai buna pt tine si bb.
Incearca sa te calmezi,vb cu el si incercati sa ajungeti la un consens,vb cu soacra,poate te ajuta ea totusi.
Stiu ca mai ai putin si trebuie sa nasti,sper sa gasesti pana atunci cea mai buna solutie pt tine si bb si sa aveti parte de liniste
Lali_mete spune:
Buna Nicoleta,am citit mai tot,am mai sarit din pagini dar in mare am citit. Mie mi se pare ca vrei sa ti se spuna ceva anume,si nu reuseste nimeni. Nu te-a judecat Lauranicole ,mie chiar mi s-a parut ca te tine usurel in brate si te mangaie pe crestet,iti subliniaza inca o data ce au spus fetele care traiesc de ceva vreme in UK,si chiar apostrofeaza pe cineva ca te judeca. Tu nu vrei solutii,tu vrei ca cineva sa iti spuna " da,bravo,ai facut bine ce ai facut,ai dreptate... Barbatul asta e un porc,tu esti o zana ,bravo inca o data" . Ele ti-au oferit solutii ,solutii pe care tu le-ai cerut.Sau nu solutii cereai?
Spui ba ca te respecta enorm,ba ca te tranteste pe jos,a ca nu ai bani si nu muncesti,ba ca banii de chirie nu sunt o problema. Fugi de el ,pleci intr-o casa"plina de barbati" cum spui chiar tu,apoifugi inlacrimata la el sa te ajute sa iti gasesti o locuinta. Esti putin cam nehotarata. Pune in balanta ce e bine ,ce e rau, si incearca sa faci ceva ca ticaie ceasul,se apropie momentul nasterii si nu o sa poti face mare lucru fara ajutor apoi.
A,si parca la mijlocul lui ianuarie erai insarcinata in 7 luni jumatate? Nu ar trebui sa nasti zilele astea? Cate din cele care trebuiau rezolvate le-ai facut?
As spune mai multe,dar o sa spui ca si eu te judec ...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 14+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
NycoNycoleta spune:
Ms fetelor...ba da zilele astea tre sa nasc.chiar intrebasem aici daca se poate sa pierd dopul treptat ptr ca asta se intampla.ma respecta,ptr k fata care si-a aratat-o acum a fost una pe care nu am cunoscut-o.bani de chirie normal k nu erau o problema,doar am precizat k eram cu prietena mea si platea ea chiria pana ma puteam eu apuca de munca.nu cred k ziceam k am bani de chirie,ziceam k nu sunt o problema in momentul in care prietena mea munceste.si bani si munca eu chiar nu am.deci ce ai inteles e totul altceva.am facut multe din cele care au trebuit facute,ptr k nu am Mai aparut sa zic ce si cum si unde am ajuns.cum e ca din afara e usor sa dai sfaturi,toate chestiile care le-am facut implica mult timp,nu azi am aplicat ptr ceva Maine am rasp.nu e chiar Asa usor.in fine in cateva zile void naste pentru a se intelege corect,Mai am exact 19 zile.oricum as prefera sa nu se Mai rasp la subiect ptr k nu vreau sa fiu gresit interpretata.va multumesc ptr toate sfaturile si link-urile care mi-am fost oferite ptr a apela...
kariguld spune:
Nicoleta, uite cum vad eu problema. cand cineva deschide un subiect ca al tau, se presupune realist ca are nevoie de ajutor. incurajari, informatii, tot ce vrei. asa ca fiecare raspunde dupa pricepere si experienta traita, iar raspunsurile fetelor din UK au fost mana cereasca.
sunt situatii in viata, cand incurajarile si vorbele frumoase nu sunt suficiente. acelea sunt etape cand trebuie actiune. tu poate ca inca nu constientizezi pe deplin, viata ta e in pragul unei schimbari radicale. nu va mai fi ce-a fost inainte, absolut!
acum si astazi tu trebuie sa actionezi. sunt aspecte pe care daca le lasi nerezolvate, chiar daca rezolvarea lor depinde totusi de altii, te vor apasa mai tarziu.
incearca sa iei lucrurile constructive care s-au spus aici. aplica-le si foloseste-le acum in viata ta. nu cred ca te judeca cineva, doar ca fiecare vede lucrurile diferit de tine.
ai grija de tine!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
pearljam spune:
Situatia in care te afli este una grrava si solutii care sa iti convina 100% nu sunt, ceva trebuie sa sacrifici.
Ce iti voi spune stiu ca nu o sa iti placa dar in astfel de situatii TU esti singura care te poate ajuta si nimeni altcineva, stiu ca uneori dorim sa vina cineva sa ne arunce colacul de salvare, dar de cele mai multe ori trebuie sa luptam si actionam singuri daca vrem sa reusim, nu putem fi doar spectatori. Gandeste-te daca TU nu faci eforturi sa iesi din situatia ta de ce astepti ca altii sa o faca pentru tine.
Numai bine iti doresc, sper sa ii poti oferi copilasului tau linistea necesara.
Mami fericita de si my baby
FlyingRose spune:
Draga Nico, tu spui ca ai permisul de 2 ani. Puteai sa aplici pentru NI Number imediat. Si eu am facut prostia sa mai astept. Uite, eu inca mai am documentele de la aplicatie, nu e deloc greu. Prima data suni sa-ti faci programare la Job Centre Plus si ei iti trimit o scrisoare in care te anunta ca esti programata pentru interviu si ce documente trebuie sa aduci la interviu. Eu am dus pasaportul, buletinul, permisul de munca, extras de cont de la banca sa demonstrezi adresa( poti duce si bills-uri, dar cum tu nu ai nicio casa pe numele tau nu e cazul),scrisoare de la angajator daca muncesti sau ai muncit, NHS number- de la GP unde esti tu inregistrata si alte documente in caz ca esti student(status letter, care iar certifica adresa si faptul ca studiezi, cum a fost in cazul meu), dar la tine nu se aplica inca. Oricum, ei iti vor trimite toate informatiile in scrisoare. Fa rost de cat mai multe documente, pentru a ti se aproba cat mai repede. Apoi astepti intre 2 si 6 saptamani si daca nu a venit inca poti suna sa intrebi cum decurge aplicatia. Mie mi-a venit in 5-6 saptamani, cam asa. Am aici numere de telefon care sunt de la sediul orasului in care am aplicat eu, dar au un numar general pe care l-am gasit si pe internet: 0845 600 0643. Daca nu merge, mai poti incerca si 0845 91 57006 sau 0845 91 55670, imposibil sa nu fie bun unul dintre ele. Suni, iti faci programare si te directioneaza ei mai departe. Eu nu m-am lovit atat de mult de work permit cand mi-am cautat de munca decat pentru a vedea restrictiile legate de numarul de ore permise ca student etc. In rest, National Insurance No e cel mai important. Ce alte documente iti mai sunt necesare? Sper sa rezolvi cat mai repede cu toate, pentru a putea intra pe un fagas normal; faptul ca accepti umilintele unui asemenea caracter care ridica mana asupra ta cand mai ai putin si dai nastere propriului sau copil, nu va rezolva nimic. El nu are niciun respect pentru tine si copilasul tau si tu trebuie sa fii puternica si sa incerci sa-l iei cu binisorul cat se poate, sa disimulezi ca sa nu-ti faca viata si mai amara. E usor de spus stiu, eu am un caracter foarte dificil si nu as accepta; din contra eu sunt cea care se aprinde usor in relatie si nu e bine, totul trebuie sa fie in echilibru. Incearca sa-l eviti pe cat se poate si rezolva-ti toate pas cu pas, nu astepta deloc. Un asemenea om nu ii pot spune om, daca te dadea afara sau nu asta e mai putin important, el are o responsabilitate fata de tine. O persoana care isi iubeste prietena si copilul este la lumi departare de barbatul pe care l-ai descris tu pe forum. Obtine-ti independenta si creste-ti singura copilul, nu merita sa fie tinut intr-un mediu nesanatos in care exista doar certuri si frustrari. Daca a dat in tine acum, nu se va abtine mai tarziu. Demonstreaza-ti TIE ca poti sa fii pe contul tau si sa-ti educi copilul cu responsabilitate si dragoste.
Iti doresc mult succes si ai grija de cel mic si de tine.
aysha_bebe spune:
buna nyco!a venit deja bebele?ce este?fata sau baietel?astept detalile cu mare nerabdare..eu nu am mai intrat k bebe imi mananca tot timpulll!!!astazi are 9 luni :P pupici pt amanoi...sau amandoua:P