Serialul Flashpoint

Serialul Flashpoint | Autor: Elle_seb

Link direct la acest mesaj

Mi-as dori foarte mult sa se difuzeze si la noi pe un post de televiziune un serial foarte bun pe care l-am urmarit in Canada, este vorba despre Flashpoint.

Flashpoint este o drama care descrie calatoria emotionanta in viata dura si plina de riscuri a unui grup de politisti in S.R.U.(Strategic Response Unit). Este o unitate unica, care salveaza ostatici, aresteaza bande de infractori, dezamorseaza bombe, se catara pe cladiri pentru a discuta si a salva adolescenti care vor sa se sinucida.

Fiecare membru al echipei este instruit in negociere si in psihologie pentru a putea intra in mintea suspectului si pentru a salva vieti.
Sergentul Gregory Parker (Enrico Colantoni) conduce echipa de elita in toate misiunile lor.

S.R.U. sunt eroi insa, la sfarsitul zilei, fiecare se duce acasa bantuit de ceea ce a vazut. Isi blocheaza emotiile si pot doar sa ghicesca deciziile pe care le-au luat in momentele de criza. Aceste persoane sunt martori constanti la extreme de suferinta umana si nu toata lumea este facuta pentru asta.
Serialul se bazeaza pe experientele di viata reala al serviciului de urgenta al Politiei din Toronto, Task Force.

Fiecare episod are povestea lui de viata.

Unul dintre episoadele care m-a impresionat foarte tare este "Severed Ties". Este povestea unei mame care si-a pierdut copiii din cauza dependentei de droguri. Dupa o perioada de timp petrecuta intr-un centru de dezintoxicare, iese de acolo si vrea sa-si recupereze copiii care intre timp au fost luati de catre institutiile care protejeaza copilul si dati in familii adoptive. Insa mama afla ca nu-si poate lua fetele inapoi si ia niste decizii disperate.
Merita vazut!

Aici este episodul.

http://www.serialepe.net/2010/08/flashpoint-s03-ep-11-severed-ties.html

Cine mai urmareste acest serial?

_________________________
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Un alt episod impresionant este "First in Line".

Jack Swanson este devastat atunci cand fiicei lui i se refuza inima de are nevoie pentru a-i salva viata. El fura o arma in spital si cere ca inima sa-i fie transplantata fiicei sale.
Episodul poate fi urmarit cu subtitrare in romaneste aici:

http://seriale.divxonline.biz/flashpoint/season/1/episode/2


_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Mergi la inceput