Ian-Feb2011- Bv Adryiii!Hai Alexa,Maimutzica!(173)
Raspunsuri - Pagina 2
RaluKara spune:
dar mamicilor nu le punem absente?...ca ne0au uitat si nu ne povestesc si noua cum e cu bebe acasa...
Tunde ia striga-le tu pe fete: Adhnana, Luiza1977, sunshine_rox, ggsk, ciudatica, ca poate asa mai aflam ceva vesti.
gata, am terminat si cu munca de detectiv
Raluca
39+ cu
Maia
catal_ina10 spune:
Neata!
Cafele fierbinti cu lapte si frisca
!
Maimutelele vad ca nimic, mai bag motate, dar cred ca deja se cunosc fetele
.
Hai Maimutzica!!! Hai Maimutzica mica!!!

Si pentru Adryiii!
Hai Adryiii!!! Hai bebe de Adryiii, vino pe lume, fa-i o surpriza mamicii tale!!!

RaluKara, chiar ma intrebam ce e cu tine! Bine ca ti-a trecut raceala!
39+ cu
Sara Maria
melanies spune:
daca tot se face strigarea la catalog
In primul rand felicitari noilor mamici!
Eu sunt tot 2 in 1 si cu multe vaicareli in program ... de-aia nici nu prea imi vine sa scriu. Mai am 2 saptamani si intru in concediu, sper sa imi revina si moralul pana atunci.
Va
si va doresc sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi!
Simona
35+ cu
Leah Paula
catal_ina10 spune:
Roxx, te
, voi incerca sa-ti urmez sfatul. Imi pare bine ca lucrurile s-au asezat la voi.
39+ cu
Sara Maria
abramburika spune:
Gabriele nu mai este, Doamne-Doamne l-a vrut ingeras acolo sus, langa El. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, sufletelul mic!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
catal_ina10 spune:
abramburika, ce veste cumplita! Condoleante.
DD sa-l odihneasca pe ingerasul Gabriele!
E groaznic prin ce treci! Cuvintele sunt putine si sarace in astfel de situatii. Te
si ne gandim la tine!
39+ cu
Sara Maria
RaluKara spune:
abramburikaimi pare nespus de rau...nu stiu ce as putea sa iti zic ...nu inteleg de ce unele povesti trebuie sa se termine asa..
Raluca
39+ cu
Maia
bb_yasmi spune:
offffffff dumnezeule......

....petro, Dumnezeu sa va dea putere sa puteti trece peste aceasta durere imensa....nu am cuvinte...orice ti-as scrie ....
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
Mayane spune:
Abramburika
Unele planuri nu se fac de noi, muritorii. Va doresc putere sa depasiti momentul. Alte cuvinte nu mai gasesc. Imi pare nespus de rau pentru voi
Sa-i fie somnul lin si ingerii tovarasi de joaca
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
34+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
crispro spune:
Buna, fetele! AM intrat sa fac si eu un pic de galerie unei prietene dragi... si am vazut ce s-a intamplat cu Gabriele...

Multa putere familiei...acum e un ingeras...
Adryiii, tin pumnii sa ai o nastere usoara, cu o frumusete de fetita sanatoasa, sa te refaci repede!!!
Hai Adryiii!!! Imediat vine minunea!!! 

Scot motatele si pt sora lui Rodi, din Bistrita, nu ii stiu numele, nici userul, dar stiu ca e aici... asa ca pun motatele la treaba...

Si pup cu drag motaneii scumpi ai Mirelei!!!!
Fetele care ati nascut, va doresc sa va creasca copilasii mari si sanatosi. Trec si colicii, trec si noptile nedormite. Numai sa fie sanatosi! Iar celor ce urmeaza sa nasca, va doresc sa va fie cat mai usor in momentele alea, sa va refaceti rapid, sa va strangeti cu drag puiutii in brate!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex