Ian-Feb2011- Bv Adryiii!Hai Alexa,Maimutzica!(173)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

yasmi..dar unde-s pozele tale???ca nu le gasesc

Angie +38

bebe jucaus

amr 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetele!
BB YASMI si eu am pierdut sapt trecuta o bucatica de dop dupa care ... s-a oprit. Nu am mai pierdut nimic. Poti pierde din el si 2-3 sapt. Daca incepe sa fie cu sange inseamna ca se apropie momentul.

Ma pregatesc sa dau cu aspiratorul. Nu am mai dat de 5 luni din motiv de interdictie medicala. Dar acum ce se mai poate intampla. Sa nasc? Abia astept!

38+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Puseram poze indecente.Cu ditai suzi in gurita,ca-i era foame rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

FELICITARI ADRYII!!!
BINE AI VENIT BEBE ELENA ALEXANDRA!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna fetelor
Felicitari noilor micuti veniti pe lume si mamicilor lor
n am mai intrat, ni n am citit pt ca n am avut cum......tot prin spital stau de cand am nascut, deja nu mai suport....ma dispera febra asta pe care o fac desi fac tratament cu antibiotic...m a epuizat psihic,n am chef de nimic..... singura multumire, bebik e bine, papa si doarme

va pup,
si niste motate...

Hai Alexa
Hai Maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simis

Yasmi sincer nici nu stiu ce sa intreb...Nu am avut vreme sa citesc mai nimic despre asta ca is la lucru si chiar am de lucru . Dar as vrea sa stiu cat dureaza, daca iti face epiziotomie, ce fel de anestezie iti face(dc iti face?) si daca e mai ok decat cezariana. Ca nu as vrea sa ma intrebe pe mine ce vreau si eu sa nu am nici o parere...
Mersi tare mult!
35

parerea mea: categoric nastere indusa decat cezariana. repet e doar parerea mea.
mi s a facut indus nasterea prima data si acum am vb din nou cu dr sa facem la fel in jurull datei de 14-15 febr asta daca totul este in regula si se poate.
la prima sarcina mi s a provocat nasterea la 39 sapt. m-am dus la spital pe la 8-9,am asteptat dr, apoi mi s a facut control si fisa de internare. deci a ma durat ceva. am avut dilatatia de 2 cm. este OBLIGATORIU sa ai ceva semne prevestitoare, o minima dilatatie, un col moale.....pt ca daca nu, din cate ma inteles eu poate sa nu aibe efect. ei iti provoaca nasterea (contractii) dar nu se dilata colul. copilul este supus unei presiuni, pregatit de nastere dar nu se poate daca nu te dilati si atunci ajungi la cezariana de urgenta.
asa, dupa ce mi-a facut control, mi-au pus perfuzia cu ocitocina pt provocarea contractiilor.asta era dupa ora 10. mi-a mai facut control sa vada care e situatia, iar apo la dilatatia de 5 parca mi-a facut peridurala. vreau sa iti spun ca de la dilatatia de 4 pana la 5 a fost groaznic....nici nu cred ca reuseam sa ajung pana la dlatatia de 10....pur si simplu nu cred ca faceam fata :((( si asta a fost intr-un timp ffff scurt maxim o ora de dureri. dupa ce m-a pus peridurala a fost minunat....asa sa tot nasti :))
la ora 15.20 a venit pe lume printesa mea carea a vut 3700 gr si 54 cm. am avut si epiziotomie. dar nu am simtit nimic. iar recuperarea a fost fff usoara. probabil a taiat ff putin.
altceva nu stiu ce sa iti mai scriu acum. daca vrei sa ma intrebi tu ceva iti raspund cu mare placere.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

yasmi..dar unde-s pozele tale???ca nu le gasesc

Angie +38

bebe jucaus

amr 3 zile

le-am pus acum din nou. apoi le sterg pana nu imi sunt sterse

cum esti?? cum te simti???

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Buna fetele!
BB YASMI si eu am pierdut sapt trecuta o bucatica de dop dupa care ... s-a oprit. Nu am mai pierdut nimic. Poti pierde din el si 2-3 sapt. Daca incepe sa fie cu sange inseamna ca se apropie momentul.

Ma pregatesc sa dau cu aspiratorul. Nu am mai dat de 5 luni din motiv de interdictie medicala. Dar acum ce se mai poate intampla. Sa nasc? Abia astept!

stiu ca poate fi scarbos sa spui aici, dar imi spui te rog pe PM cum arata.....da, si eu stiu la fel ca atunci cand e cu firicele de sange prevesteste nasterea. la mine nu a fost. dar am mai patit asa de cateva ori pana acum dar nu am bagat de seama pana azi dimi.
joi cand merg la eco sper sa imi faca si un control sa vedem cum e colul. la mine e multtt prea devreme....sper sa mai stea bb 2 saptamani.

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Felicitari Adryiii
Bine ai venit Elena Alexandra

Refacere rapida,mult laptic, bebe sanatos si necolicios !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Aaa, pai dc e musai sa ai ceva semne prevestitoare... cred ca o fi cezariana. Macar ca asa nu as vrea, dar cine stie poate se decide bb sa vina mai iute. Ca daca tre sa nasc ca ii batrina placenta nu cred ca vor fi nici un fel de semne...
si mersi mult!
35

Mergi la inceput