Ian-Feb2011- Bv Adryiii!Hai Alexa,Maimutzica!(173)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Dangabriela, eu am nascut la cj..la terapie am primit vizite, insa dupa ce m-au mutat in salon cu bebe nu..la alte spitale nu stiu cum e, dar banuiesc ca la fel..

mami de Ariana (30.10.2005) si 37+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Neata gagici.Ma tineam de vreo 2 zile sa va zic ceva.Cele care vreti sa comandati de pe amazon sau ebay,vedeti ca paypalu se face extraordinar de usor,trebuie numai emailul si un card,nu conteaza de care,bani sa aiba pe el.Poa sa fie si in lei si in usd si in euro,merge de oricare ar fi.

Apoi pt Gabriela.La spital in timpu operatiei te lasa cu camasa pe tine,ridicata si fara chiloti.Apoi poti bea apa cu o seara inainte de operatie,eu in dimineata aia am baut si ceai si nu m-a operat tarziu,am baut pe la 9-10 si la 11 am intrat.

Pupaceli la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Ms, Shubu
Dar vizite ai putut primi cat ai fost la terapie intensiva?

FVL heterozigot, 38 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata fetele!!!
Vad ca si bb Theodor vrea sa scoata nasucul!
HAI BB THEODOR!!!
HAI MAMI ALEXA!!!
HAI BB ELENA!!!
HAI ADRYIII!!!
FELICITARI LORICH!!!
BINE AI VENIT ANA ISABELA!!!
Ieri nu am mai fost buna de nimic dupa ce am vazut ca la odiseea noastra s-au inmultit ingerasii Nu mai vreau sa aud de nici un ingeras!Vreau sa fie toti copii!
BB Yasmi imi zici si mie te rog frumos care e treaba cu nasterea indusa, ca mie mi-a zis ca ori o fi nastere indusa ori cezariana ca pina la termen nu ma lasa sigur din cauza de placenta imbatrinita si nu prea stiu ce mai e si asta
35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

RELUSHA!In sfarsit
Te-am denuntat la Interpol sa stii...esti cautata prin China
MA BUCUR CA SUNTETI BINE!PUPICI LUI DRAGOS-ZIAN...PFFFAI CE NUME IN VOGA SA CRESTETI MAAAARI!

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

eu am inceput sa pierd din dop....mai e cineva in situatia mea???

simis iti raspund in juma de ora ca acu am ceva treaba, k??

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

AU FACUT CEZARIANA LUIAdryiii

AMANUNTE NUSH...REVIN IMEDIAT!!!!!!!!

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ?
Noi suntem bine,am plans putin mai mult in dimineata asta,cred ca ne-a durut un pic burtica, dar mami mi-a dat putin infacol,mi-a dat tzatzica, a vorbit cu mine,am depanat amintiri de cand eram eu in burtica si vorbeam amandoi...si uite asa acum dorm profund.
Eu ma duc pe 24 sa imi scoata firele...doare ?!
Si am chemat preotul miercuri pt molifta...cica se face una la cateva zile,si una la 40 zile,atunci cand te duci tu la biserica cu bebe.acum vine acasa...aveti idee daca trebuie sa fac ceva in ziua aia,sa postesc sau ceva de genu'?am uitat sa-l intreb...
simo mamaaaa dar ce harnica esti tu,auzi...iepure la cuptor bei nene ,printre multe altele...bravo tie
relusha bine ati revenit,ma bucur ca sunteti acasa si sunteti bine.imi place numele lui bebe2
dangabriela la mine au venit sotul si mama pe rand la terapie intensiva...cateva minute au stat.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Gabriela,da,am primit.Tot familionu a intrat la mine acolo.A facut aia nitica gura,da cu 15 lei am rezolvat-o.A zis numa "cam multi vizitatori" cu un ton d-ala acru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Curaj Adryiii,Hai buba Elena Alexandra

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput