Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Hello, hello!!

Ma uitam si eu la pantalonasi si mi se par tare amuzanti, ca forma. Foarte interesanta descoperirea. Si e o alternativa.

Sophie ne tot face demonstratii de imitatii ale animalutzelor. Face ca rata, vaca, pisica si catelul, deocamdata. Si dupa vederea filmuletului Amaliei, face si ca indienii. Aia betivani. Si incercam eu sa o invat sa faca si ca musulmanii. Inca exersam.

Altfel all oki. Ma uit dupa rochite de mireasa. Murim de plictiseala. Poate iesim din casa totusi.

Va pupam si va uram o duminica placuta in continuare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana pai asa ma ajuti tu cu economia la portofel?

Monique am cateva scutece textile si le folosesc cand stiu sigur ca nu face kk . Si asta nu numai pentru ca e cam nashpa sa speli kk ci pentru ca oricat as spala, Alex de mic are un kk care nu iese cu nimic din haine.

In legatura cu cosmeticele home-made, mie imi place mult blogul http://sideris.ro/blog/ . Are si magazin de unde poti cumpara ingredientele, sau la fel, blogul magazinului virtual elemental, http://www.elemental.ro/blog/ . Pentru ca astia de la elemental aduc cele mai multe produse de baza in cosmetica home-made bio. Este si un trend al sapunareselor si pe FB, si pe breslo, si pe bloguri, si pe unele forumuri, dar nu cred ca te intereseaza sapunurile home-made .

Eu am preparat o singura data o crema, cea de protectie solara de asta-vara, si a fost simplu pentru ca a fost pe baza de uleiuri, unturi vegetale. Astea se amesteca pur si simplu, eventual unele trebuie incalzite pentru topire. Deocamdata e prea complicat pentru mine sa fac o crema pe baza de apa, pentru ca are nevoie de multe alte adaosuri pe langa ingredientele naturale bio, pentru a fi o crema stabila (si a nu se separa apa). Explicatia aici: http://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/cosmetice-bio-organice-frumusete-bio-organica/crema-sau-balsam/ la diferenta intre o crema si un balsam.

Bia ma bucur ca ti s-a parut interesant si mai ales ca ai avut timp sa citesti

Andra de un an si 3 luni imi doresc sa am o zi in care sa ma plictisesc. Deci sa inteleg ca nu-i o activitate asa placuta cum mi se pare mie din afara?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna seara si din Cta!

O prietena de pe DC mi-a aratat ca am fost nominalizata la Gala celor mai iubiti; vreau sa-i multumesc mult de tot Ceciliei .
Nu sunt modesta, dar nu e deloc meritul meu ceea ce s-a intamplat, este impartit in mod egal intre toate cele care am avut misiunea asta frumoasa.
Initiativa si efortul au fost in intregime ale lui Teki, ea chiar merita sa se afle la cei mai iubiti. Si chiar se afla, la propriu!

Cam atat am de spus dragelor, va salut!

Happiness is like TV
ON or OFF, it's up to me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Uka felicitari. Tb sa va votam undeva?

Raluk merci, super utile. Cred ca sunt sub influenta cartii pe care o citesc acum unde povesteste cum in egiptul antic femeile isi faceau singure tot felul de creme etc. Oricum vreau sa incerc, nu prea imi mai convine sa mai mai pun pe fata toti conservantii din creme, chiar daca sunt scumpe. Ma gandesc sa fac cantitati mai mici sa le tin la frigider

Mergi la inceput

Monique la cat de faine poze ne dadeai cu mancarurile tale, sunt sigura ca si retetele de creme iti vor iesi minunate!

Cecilia am intrat si eu sa citesc mesajul tau si am ramas paf! Multumesc mult, nu cred ca meritam pentru ca sunt sigura ca pentru tine nu e nimic nou din ce spun aici . Venind de la tine e un mare compliment!

O saptamana usoara, fetelor!

Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

A, pana la urma m-am hotarat la lungi si la pachetul asta: http://www.hiphip.ro/products/pachet-scutece-pentru-noapte-2-scutece-canepa-si-1-pantalon-lana . Se economisesc 66 ron . Asa se enerveaza tati cand ma aude ca imi cumpar mai multe chestii decat doream initial si spun ca "am facut economie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluk, Uka...meritati!

cine-mi arata si mie, ca la oameni obositi, unde pot vota...saru' mana!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Andra spor la cautat rochia cea minunata! ce momente frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Multumesc pentru felicitari! Nu a fost completa postarea mea de ieri, mai bine cititi aici, ca eu pana ma fac inteleasa...
Nu se voteaza, cred. E doar asa..

Happiness is like TV
ON or OFF, it's up to me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Astazi este o zi deosebita asa ca trebuie sa sarbatorim cum se cuvine.

La Multi Ani, Irina!!
Sa fii sanatoasa in primul rand, sa ramai la fel de spiridus (ca eu asa te vad), sa fii fericita si sa te bucuri de viata alaturi de cei dragi tie.
Probabil ca acum esti rasfatata in bratele sotului tau drag...dar primeste si-o imbratisare virtuala de la noi, si-un asa cum numai tu meriti.
Te asteptam, daca se poate, cu o praji virtuala, de-aia facuta de manutele tale cele iscusite.

Mergi la inceput