Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (17)
Raspunsuri - Pagina 20
vik-cj spune:
Ei, ei fetelor, fetelor...ce v-ati facut de cap aseara!!!! Ntz ntz ntz
Hai...va las o aromata sa va puneti pe picioare!
Uka, Hepi, Fragutza, Luto ...vrem mai des seri din astea...eu mi-am inceput ziua razand in hohote!
Va !
Isabela Maria
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka care n-am avut noroc sa ma invite si pe mine cineva in strainataturi, sa calc meleag strain Happiness is like TV ON or OFF, it's up to me ! |
adica de ce esti tradatoare de neam si tara??? da'io ce-s? nimeni?
Manga & Aidan love
www.bebestepz.blogspot.com
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
da..eu myself sunt o bunaciune prospatura hmm, primesc semnale ca nu-s credibila deci calul chiar exista..ce sa fac ca sa ma credeti? uka, pretena lu epi |
l-am vazut eu, parol! fain cal!
Manga & Aidan love
MangaGirl spune:
buna dimineata,
am intrat putin asa si vad ca v-ati destrabalat. inainte sa plec sa pun copilul pe oala, vreau sa le pup pe diamar, monique. suede sa inteleg ca esti bolnava?
luci sa nu te simti prost de semnatura, si noi inca iubim zapada...pe aia din Romania, ca aici fuse si se duse.
da'care e treaba cu penumococii astia? e un nou trend in Romanica? voi nu ati facut vaccinul?
ah si astept cu mare drag merele. multumesc. vezi cum le aduci, Fram sa nu le batucesti, ca nu-mi plac lovite.
hai va pupez. sper sa mai scriu si eu un rand sp asta.
Manga & Aidan love
techila spune:
ho-ho-ho
ce bafta pe mine ca soacr-mea calca la etaj si am apucat si io sa mai citesc
noi, bine, ieri am recoltat exudat de la pui si de la noi, sper sa fi murit animalul. daca traieste prea mult poate prindem drag de el si ne e mila sa-l casapim
am vazut ca-s la panoul de onoare...vreau sa multumesc parintilor mei care m-au susutinul moral, cainilor si pisicii fara de care nu as fi reusit in viata, sotzului meu cel drag si gras, multumiri speciale echipei care m-a sustinut, it uaz a uanderful icspirians...ai lov iu rumenia, ai lov iu ol!!!
vik
andrei si stefi intreaba: daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra?
alex25 spune:
Neata!!!
Sa fac alt capitol, sau vreti sa il pastrati pe asta ca ati prins drag de el?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
Monique, cred ca si reteta lui Ralu e ok, desi eu am vazut raffaelo-uri din alea facute doar din nucile intregi, nu ce ramane dupa lapte. Dar ar trebui sa stea lipite, ca doar fructele uscate sunt liantul. Pe langa asta probabil sunt multe retete pe net. Eu exact alaltaieri am citit reteta asta: http://kristensraw.blogspot.com/2011/01/cinnamon-banana-bread-squares-raw-vegan.html si de aia am ramas uimita ce la fix ai intrebat. Eu am sarit peste reteta asta pentru ca de obicei imi las in laptele de migdale si praful ala pe fundul bolului . Tocmai ca mi-e lene sa ma gandesc la altceva ce as face de mancare cu el. Sa-mi spui daca nu te satisfac astea, sa caut o reteta faina.
Raluci iti raspuns acuma la PM, sper sa ma lase Alex .
O zi buna, fetelor!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
MangaGirl spune:
da, da...vreau sa felicit si eu fetele care au fost nominalizate...stiu, sunt inceata, dar eu abia am aflat acum o zi, doua. deci felicitations madames!
Manga & Aidan love
lutoniana spune:
citat din mesajul lui MangaGirl da, da...vreau sa felicit si eu fetele care au fost nominalizate...stiu, sunt inceata, dar eu abia am aflat acum o zi, doua. deci felicitations madames! Manga & Aidan love www.bebestepz.blogspot.com |
bine si asa decat deloc.
Buna dimineata soare !!!
Vezi ca eu m-am rezolvat cu semnatura
happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 Neata!!! Sa fac alt capitol, sau vreti sa il pastrati pe asta ca ati prins drag de el? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Da Doamne sa fim sanatoase! |
Neata !!
Alex, eu zic ca ne ajunge tot anu' capitolul asta, ca suntem la seral.
Vroiam sa va mai spun ca am uploadat cartea de care ne spunea Diana , The emotional life of the toddler, de Alicia Lieberman. O gasiti pe mailul comun, la Documente, impreuna cu alte carti despre copii.
Eu am inceput s-o citesc si-mi place taaare mult pana acum.
oky, ne auzim
mult pa
uka, pretena lu epi