Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (17)
Raspunsuri - Pagina 19
Fragutza spune:
In sfarsit, a adormit si Pisi! Pneumococu' asta o tine treaza, tot stau la povesti!
Acum poate incepe petrecerea!
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Luto da de ce nu poti ma mamis sa schimbi? Te saboteaza cineva sau isi bate joc de tine? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia ![]() Da Doamne sa fim sanatoase!![]() |
Eee, na
S-a obisnuit Luto cu sistemul anglo-saxofon si cica nu mai stie cum e aici..lasati
uka, pretena lu epi
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Eee, na S-a obisnuit Luto cu sistemul anglo-saxofon si cica nu mai stie cum e aici..lasati uka, pretena lu epi |

Pentru puiul tau
hepilica spune:
alex, cu sau fara abonament, eu ma bucur ca te-am "revazut". la cat de rar reusesc sa intru, ma mir ca ma mai primiti..da' imi place atmosfera de aici si mi-era tare dor de o ea.
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hepilica fara "o" --- Multumesc lui DD! epi pretena lu' uka. punct. |
..maaaa, sigur?
vezi ca am numaru lu Adi

mai merge cu tractorasu?
edit: lasa, nu-mi raspunde, ca ma bag la somn; maine am si eu examen cu streptococum streumonae dis de diminae
ancheta hepidemiologica scrie pe noi
va pup gagici hazoase

uka, pretena lu epi
hepilica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
..maaaa, sigur? [:] vezi ca am numaru lu Adi ![]() mai merge cu tractorasu? uka, pretena lu epi |
merge, merge...acum ne plimbam cu freza de zapada
hepilica spune:
dragelor, mi-e tare somn. plec la culcare. va pupacesc si ma bucur ca am reusit sa mai intru. mi-era dor de o astfel de atmosfera, de un forumit lejer.
noapte buna. 

Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!